Toskani Anticellulite Cocktail

Evaluare:
0%

Toskani Cocktail Anticellulitic: solutie sterila de mezoterapie dezvoltata pentru a combate celulita localizata si are rolul de remodelare a siluetei. Formulat pe baza de agenti lipolitici si extracte de plante cu efect de decongestionare si de deranaj. Datorita efectului complementar al ingredientelor active, acest produs este ideal pentru remodelarea zonelor afectate de celulita.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Toskani Anticellulite Cocktail

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

TOSKANI Anticelulite Cocktail este o combinatie puternica de ingrediente pentru a trata celulita spongioasa si edematoasa si pentru a ajuta la modelarea siluetei. Datorita compozitiei sale, acest cocktail Mesotheraphy TOSKANI este ideal pentru remodelarea zonelor afectate de celulita adipoza. Contine agenti lipolitici precum Cofeina, Fosfatidilcolina si Deoxicolat de Sodiu si extracte botanice naturale cu activitate diuretica si antiedematoza precum Extractul de Equisetum Arvense si Extractul de Anghinare.
Ingredientele active Cofeina creste lipoliza adipocitelor. Stimuleaza drenajul si are actiune diuretica.Are un rol important in metabolismul grasimilor prin descompunerea acestora. Phosphatidylcholine exercita o actiune lipotrofica, creste fluiditatea si permeabilitatea membranei adipoase, ceea ce permite revarsarea componentei lipidice. Scade saturatia acizilor grasi. Sodium Deoxycholate reduce tensiunea superficiala, emulsifica grasimea. Stratul adipos devine solubil, facilitand eliminarea din organism. Extract Equisetum Arvense (Coada Calului) are proprietati diuretice si de drenaj puternice. Elimina toxinele. Extract Cynara Scolymus (Anghinare) efect anti-edem si diuretic. Actiune asupra metabolismul lipidelor. Promoveaza sinteza coenzimelor din cadrul procesului de reducere a tesutului adipos.
Utilizare topica, electroforeza, iontoforeza, mezoterapie fara ace prin mezoporatie

Pentru confort

Pentru confortul tau

Ingredienti:
Cofeina, Fosfatidilcolina, Dezoxicolat de sodiu, Extract de Equisetaceae, Extract de Anghinare
Produs destinat pentru uzul profesional. Cantitate: Cutie/10 fiole x 10 ml

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

Indicatii:
Tratamente anti-celulitice
Celulita spongioasa
Celulita gradele I-III
Lipoliza
Remodelare corporala

TOSKANI

TOSKANI
TOSKANI
TOSKANI este una dintre cele mai apreciate si recunoscute firme pe plan internațional de produse specifice pentru mezoterapie si cosmetice. TOSKANI este producatorul unei game largi de solutii pentru mezoterapie si cosmetica, atat pentru profesionistii de beauty, cat si pentru medici, pentru a trata orice problema estetica in cel mai sigur si mai eficient mod, de la diagnostic la solutionare. Scopul TOSKANI este de a oferi tratamente globale tuturor nevoilor estetice. TOSKANI își ascultă consumatorii și dezvoltă soluții specifice pentru aceștia, astfel încât aceștia să poată obține o piele impecabilă și să-și maximizeze frumusețea. De aceea, TOSKANI comunică mesajul We Care®. Știința și cercetarea fac parte din ADN-ul TOSKANI și permit dezvoltarea de produse eficiente, sigure și inovatoare. TOSKANI se angajează să creeze produse cu ingrediente active de ultimă generație, cum ar fi peptide, biorevitalizatori și active lipozomale. Pe de altă parte, TOSKANI are valori familiare, internaționale și inovatoare, iar echipa este esențială pentru succesul companiei.

Tehnologie

Cofeina
Creste lipoliza adipocitelor.
Are o anumita actiune drenanta si diuretica.
Actioneaza in metabolismul grasimilor crescand descompunerea acestora.
Fosfatidilcolina
Fosfatidilcolina are o actiune de mobilizare lipotrofica care creste fluiditatea sau permeabilitatea membranei adipoase, ceea ce favorizeaza scurgerea componentelor lipidice. Aceasta este legata de saturatia acizilor grasi (atunci cand saturatia scade, permeabilitatea creste). Lecitina actioneaza prin cresterea actiunii enzimelor care degradeaza lipidele din membrana celulara. In celulele adipoase, aceasta actiune creste fluiditatea si permeabilitatea membranei adipoase, facilitand astfel eliberarea grasimii din interior si resorbtia ulterioara.
Dezoxicolat de sodiu
Dezoxicolat de sodiu este o sare sodica a acidului biliar deoxicolic. Reduce tensiunea superficiala si emulsioneaza grasimile care sporesc actiunea lipazei. Prin urmare, grasimile devin solubile in apa, facilitand solubilitatea si eliminarea lor.
Extract de Equisetaceae
Are puternice proprietati diuretice si drenante
Elimina toxinele.
Extract de anghinare (Cynara Scolymus)
Are efect antiedematos si diuretic
Actioneaza asupra metabolismului lipidelor
Promoveaza sinteza coenzimelor implicate in procesele reductive din tesutul adipos.

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieMezoterapie
Tip tratamentfacial

Studii

Recenzii

Toskani Anticellulite Cocktail
Toskani Anticellulite Cocktail