Toskani Hair Cocktail Plus

Evaluare:
0%

Hair Cocktail Plus tratament impotriva caderii parului.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Toskani Hair Cocktail Plus

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

Formula TOSKANI Hair Cocktail Plus combina diferite tipuri de ingrediente care actioneaza la diferite niveluri si faze ale ciclului de crestere a parului.

Hair Cocktail Plus
stabileste sisteme de regenerare celulara,
previne dezechilibrul hormonal si problemele glandulare comune in situatiile de cadere a parului masculin si feminin.
Hair Cocktail Plus produs de mezoterapie induce vasodilatatie pentru a realiza o perfuzie adecvata la celulele bulbului capilar, optimizand aportul de nutrienti.
Continutul cu concentratii mari de vitamine din grupa B garanteaza o nutritie completa a papilelor dermice, precum si o functionare metabolica corecta. Datorita continutului sau de Sabal serrulata, Hair Cocktail Plus are o mare eficacitate in tratamentele impotriva caderii parului pentru barbati.

Pentru confort

Pentru confortul tau

Ingrediente: Pantenol , Sabal Serrulata , Troxerutina , Glutation , Biotina , Taurina , Gluconat Feroz , Piridoxina , tiamina

Produs destinat pentru uzul profesional. Cantitate: Cutie/10 fiole x 10 ml

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

Indicatii:
Alopecie
Trofism scazut al pielii
Pierderea parului

TOSKANI

TOSKANI
TOSKANI
TOSKANI este una dintre cele mai apreciate si recunoscute firme pe plan internațional de produse specifice pentru mezoterapie si cosmetice. TOSKANI este producatorul unei game largi de solutii pentru mezoterapie si cosmetica, atat pentru profesionistii de beauty, cat si pentru medici, pentru a trata orice problema estetica in cel mai sigur si mai eficient mod, de la diagnostic la solutionare. Scopul TOSKANI este de a oferi tratamente globale tuturor nevoilor estetice. TOSKANI își ascultă consumatorii și dezvoltă soluții specifice pentru aceștia, astfel încât aceștia să poată obține o piele impecabilă și să-și maximizeze frumusețea. De aceea, TOSKANI comunică mesajul We Care®. Știința și cercetarea fac parte din ADN-ul TOSKANI și permit dezvoltarea de produse eficiente, sigure și inovatoare. TOSKANI se angajează să creeze produse cu ingrediente active de ultimă generație, cum ar fi peptide, biorevitalizatori și active lipozomale. Pe de altă parte, TOSKANI are valori familiare, internaționale și inovatoare, iar echipa este esențială pentru succesul companiei.

Tehnologie

ProVit B5 (Pantenol)
Imbunatateste metabolismul si reinnoirea celulelor pielii.
Joaca un rol esential in metabolismul energetic si producerea de ATP.
Are efect protector antioxidant si a expunerii la lumina ultravioleta.
Protejeaza instant firul de par, acopera parul si sigileaza suprafata cuticulei, sigilind firul de par si parul devine stralucitor.
Are un efect antiinflamator asupra eritemului experimental indus de ultraviolete.
Sabal Serulata
Inhiba producerea enzimei 5-alfa-reductaza, responsabila de conversia testosteronului in dihidrotestosteron (DHT), care provoaca, printre altele, slabirea bulbului de par si, prin urmare, caderea parului.
Troxerutina
Are actiune antioxidanta puternica.
Imbunatateste microcirculatia sangelui, potentand dezvoltarea foliculilor de par.
Glutation
Are o mare importanta in numeroase reactii metabolice si biochimice, cum ar fi sinteza si repararea ADN-ului, sinteza proteinelor, sinteza prostaglandinelor, transportul aminoacizilor si activarea enzimelor.
Biotina
Vitamina B8 (Vitamina H, Biotina)
Implicat in interceptarea generarii de sebum la nivelul scalpului, protejand parul de cadere si uscare precum si oferind mai multa elasticitate si impiedicand ruperea si uscarea acestuia.
Implicat in productia de keratina.
Taurina
Protejeaza membranele celulare impotriva factorilor externi.
Prezinta o influenta pozitiva asupra formarii fibrelor de colagen.
Creste volumul keratinocitelor.
Are activitate antioxidanta puternica.
Gluconat feros
Cantitatea de fier furnizata ajuta hemoglobina sa-si indeplineasca functia de transportare a oxigenului catre tesuturi si bulbi de par, unde se gasesc radacinile foliculilor de par, pentru a le hrani suficient si, astfel, a opri caderea parului.
Piridoxina
Are un rol vital in sinteza carbohidratilor, proteinelor, grasimilor si formarii globulelor rosii si hormonilor.
Ajuta la mentinerea echilibrului celular de sodiu si potasiu.
Vitamina B1 (tiamina)
Vitamina B1 Este vitala in metabolismul oxigenului. Are proprietatea de a atenua aspectul pungilor si a cearcanelor pentru a diminua si a intarzia imbatranirea prematura.

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieMezoterapie
Tip tratamentscalp

Studii

Recenzii

Toskani Hair Cocktail Plus
Toskani Hair Cocktail Plus