Meso Starter Kit Anti-ageing

Evaluare:
0%

KIT CU EFECT REJUVENARE, COMPLEX FORMAT DIN 2 TIPURI BIOREVITALIZAN?I ?I 1 COCKTAIL MEZOTERAPIE. TKNル ANTI-AGEING MESO STARTER KIT CONTINE: 2 x MESOLIFT COCKTAIL / 2 x 10ml 2 x NCPR / 2 x 5ml 1 x TKNル HA MW 2% / 1 x 5ml

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Meso Starter Kit Anti-ageing

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

TKN™ MESOLIFT COCKTAIL Solutie de lifting intensiv. Combate efectele imbatranirii pe fata si ofera un efect trofic, prevenind pierderea fermitatii pielii. Ofera hidratare si imbunatateste aspectul ridurilor usoare pana la cele moderate. Ingrediente principale: Acid Hialuronic, Sodiu DNA, DMAE, Siliciu Organic TKN™ NCPR Solutie poli-revitalizanta nutritiva care actioneaza in profunzime, in matricele extracelular, datorita compozitiei sale bioidentice. Ingrediente principale: Acid Hialuronic, Amino Acizi, Coenzime, Minerale, Nucleotide, Vitamine TKN™ HA MW 2% Efect hidratant si lifting de lunga-durata. Actioneaza pe suprafata ridurilor, confera rezultate similar cu un implant cu AH. Ingrediente principale: Acid Hialuronic (greutate moleculara medie).

Pentru confort

Pentru confortul tau

APLICARE TKN™ ANTI-AGEING MESO STARTER KIT Kitul contine solutii pentru 5 sesiuni (S) complete. Frecventa recomandata este de o singura data pe saptamana.

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

INDICATII TKN™ ANTI-AGEING MESO STARTER KIT Tratamentul ridurilor Cresterea fermitatii pielii Tratamentul tenurilor lipsite de vitalitate Recomandat tenurilor deshidratate

TOSKANI

TOSKANI
TOSKANI
TOSKANI este una dintre cele mai apreciate si recunoscute firme pe plan internațional de produse specifice pentru mezoterapie si cosmetice. TOSKANI este producatorul unei game largi de solutii pentru mezoterapie si cosmetica, atat pentru profesionistii de beauty, cat si pentru medici, pentru a trata orice problema estetica in cel mai sigur si mai eficient mod, de la diagnostic la solutionare. Scopul TOSKANI este de a oferi tratamente globale tuturor nevoilor estetice. TOSKANI își ascultă consumatorii și dezvoltă soluții specifice pentru aceștia, astfel încât aceștia să poată obține o piele impecabilă și să-și maximizeze frumusețea. De aceea, TOSKANI comunică mesajul We Care®. Știința și cercetarea fac parte din ADN-ul TOSKANI și permit dezvoltarea de produse eficiente, sigure și inovatoare. TOSKANI se angajează să creeze produse cu ingrediente active de ultimă generație, cum ar fi peptide, biorevitalizatori și active lipozomale. Pe de altă parte, TOSKANI are valori familiare, internaționale și inovatoare, iar echipa este esențială pentru succesul companiei.

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieMezoterapie
Tip tratamentfacial

Studii

Recenzii

Meso Starter Kit Anti-ageing
Meso Starter Kit Anti-ageing