Meso Starter Kit Purifying

Evaluare:
0%

KIT CU EFECT DE DECONGESTIONARE sI TRATAMENTUL TENURILOR ACNEICE, PE BAZa DE 2 BIOREVITALIZANtI sI 1 COCKTAIL MEZOTERAPIE. CONtINUT TKNル PURIFIYNG MESO STARTER KIT: 2 x TKNル PURIFIYNG COCKTAIL / 10ml 3 x TKNル RCPR / 5ml

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Meso Starter Kit Purifying

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

TKN™ PURIFYING COCKTAIL Solutie eficienta impotriva imperfectiunilor pielii. imbunatateste aspectul tenului gras, cu tendinta la acnee. Datorita compozitiei sale bogate in agenti antibacterieni, antiinflamatori si astringenti, echilibreaza secretiile de sebum si reduce imperfectiunile acneice. Ingrediente principale: Extracte de radacina de brusture (Arctium lappa), Salvie (Salvia officinalis) si floare de urzica alba (Lamium album), Pantenol, Metionina si Glicozaminoglicani Hidrolizati. TKN™ RCPR Efect de hidratare profunda combinate cu efect rejuvenare moderat. Reduce aspectul ridurilor si micsoreaza dimensiunea porilor. Ingrediente principale: Tripeptida de cupru-1, SH-Oligopeptida-1, SH-Oligopeptida-2, SH-polipeptida-1, SH-polipeptida-2, Acid hialuronic, Glutation, Vitamina E, Vitamina C, Vitamina A, Vitamine B si Aminoacizi.

Pentru confort

Pentru confortul tau

APLICARE TKN™ PURIFYING MESO STARTER KIT Kitul contine solutii pentru 6-8 sesiuni (S) complete. Frecventa recomandata este de o singura data pe saptamana.

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

INDICAtII TKN™ PURIFIYNG MESO STARTER KIT Tratamentul acneei comedolitice Piele grasa sau predispusa la acnee Piele cu urme post-acneice

TOSKANI

TOSKANI
TOSKANI
TOSKANI este una dintre cele mai apreciate si recunoscute firme pe plan internațional de produse specifice pentru mezoterapie si cosmetice. TOSKANI este producatorul unei game largi de solutii pentru mezoterapie si cosmetica, atat pentru profesionistii de beauty, cat si pentru medici, pentru a trata orice problema estetica in cel mai sigur si mai eficient mod, de la diagnostic la solutionare. Scopul TOSKANI este de a oferi tratamente globale tuturor nevoilor estetice. TOSKANI își ascultă consumatorii și dezvoltă soluții specifice pentru aceștia, astfel încât aceștia să poată obține o piele impecabilă și să-și maximizeze frumusețea. De aceea, TOSKANI comunică mesajul We Care®. Știința și cercetarea fac parte din ADN-ul TOSKANI și permit dezvoltarea de produse eficiente, sigure și inovatoare. TOSKANI se angajează să creeze produse cu ingrediente active de ultimă generație, cum ar fi peptide, biorevitalizatori și active lipozomale. Pe de altă parte, TOSKANI are valori familiare, internaționale și inovatoare, iar echipa este esențială pentru succesul companiei.

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieMezoterapie
Tip tratamentfacial

Studii

Recenzii

Meso Starter Kit Purifying
Meso Starter Kit Purifying