UNALIKE Beauty Rituals cu Larisa Lupoaea

Continuam proiectul UNALIKE BEAUTY cu Larisa Lupoaea, blogger si vlogger, “passionate about beauty – inside and outside”, cum se descrie pe contul sau de Instagram.

O admiram pe Larisa pentru sinceritatea de care da dovada in toate postarile ei, dar mai ales pentru relatia speciala cu mama sa, un model de viata pentru fiica sa si persoana de care la care a mostenit delicatetea si gustul pentru frumos.

Care este prima ta amintire legata de beauty? Cand erai mica furai trusa mamei tale?

Prima mea amintire legata de beauty. Hmmm... Fix despre asta voiam sa povestesc. Ma dedeam cu rujurile mamei. Tin minte si acum ca folosea o nuanta destul de inchisa si foarte intensa – un mov sau un maro, nu mai retin exact. Nu stiam cum se foloseste rujul, asa ca l-am deschis de tot, iar intr-una din zile l-am rupt. Am si gustat din el sa vad daca era la fel de dulce pe cat mirosea J

Pe cine admirai pentru fata ei impecabil machiata?

Pe mama mea. Desi poate suna cliseic, mama este etalonul elegantei, frumusetii si feminitatii pentru mine. Nu am vazut-o niciodata sa iasa din casa nemachiata, nearanjata, necoafata. A fost si este mereu impecabila si un exemplu pentru mine.

Pe cine urmaresti acum si te inspira?

Imi place foarte mult de o rusoaica – Valeria Lipovetsky – E foarte naturala si autentica. Ii urmaresc aproape toate vlogurile, desi nu sunt genul care ma uit la vloguri. Stiu ca suna ciudat pentru un youtuber sa spuna treaba asta, dar nu am rabdare. Trebuie sa fie ceva super interesant si care sa ma capteze. Iar tipa asta reuseste. Mai este Negin Mirsalehi – o olandeza care a fost desemnata in repetate randuri de Revolve INFLUENCER OF THE YEAR.

Care e rutina ta zilnica de machiaj?

Foarte simpla. Nu sunt adepta unui makeup incarcat, imi plac foarte mult look-urile naturale. Dupa ce imi pregatesc tenul pentru makeup aplic fond de ten, anticearcan(uneori), bronzer, iluminator(my love!) mascara si uneori, fard de pleoaple (nude-uri de regula)

E o nebunie cu rutina coreeana care presupune folosirea a zece produse. Si asta de doua ori pe zi! Tu cate folosesti? Care sunt?

10 produse?! Wow, that’s a lot! In materie de skincare, trebuie sa recunosc ca imi cumpar foarte multe produse pentru ca un ten frumos nu are nevoie de atat de mult makeup. Pentru mine rutina de skincare este mai importanta decat makeup-ul. Folosesc demachiant, gel de curatare si imi fac masti cam o data pe saptamana, combinatii de uleiuri si creme hidratante.

Ai un produs minune? Care?

Un produs minune? Sincer, nu. Inca sunt in cautare. Stiti voi unul? J Sau mai multe… Nu ma supar!

Ce tehnologie de skincare iti place big time?

Tratamentele cu oxigen sunt preferatele mele.

Ai avut preconceptii legate de anumite produse sau tehnologii, iar dupa ce le-ai incercat s-au dovedit altfel decat credeai?

Trebuie sa recunosc ca nu am incercat foarte multe tratamente. Din fericire, nu am avut niciodata probleme grave cu tenul. Singurele tratamente pe care le-am incercat au fost de hidratare. Nu aveam foarte mare incredere in Intraceuticals, dar dupa ce l-am incercat am ramas placut surprinsa.

Parul, il preferi cum l-a lasat natura sau ai un ritual de intetinere?

Ei bine, aici avem de povestit. Dintotdeauna mi-am dorit sa am un fir de par gros si sanatos. Din pacate, primul aspect nu poate fi schimbat, cel putin din cate stiu eu. Dar am incercat sa il pastrez sanatos prin tratamente, masti, uleiuri si tot felul de lucruri de genul. Il vopsesc, dar foarte rar. Si incerc sa nu il agresez foarte des cu placa sau ondulatorul.

Cu meșe sau fara meșe?

Fara meșe.

Ce e “no-no” pentrul parul tau?

Nu mi-as schimba niciodata culoarea. Nu ma vad bruneta, roscata, verde-albastrui sau cine stie ce alte nebunii. Classic is better.

Esti pasionata de sport. Ce sporturi faci?

Asa e. Sunt si am fost dintotdeauna pasionata de sport. Fitness, alerg si merg la ore de spinning. Iar in viitorul apropiat vreau sa invat sa fac …box. Asa ca, pazea! J

La sala mergi pe varianta “no make-up” sau folosesti produse care sa fii sigura ca nu te transforma in ”Mireasa Moarta”? Care?

No make-up, clar. La sala nu merg niciodata machiata, decat daca ajung seara si nu mai trec pe acasa sa ma demachiez.

De multe ori realitatea virtuala nu e aceeasi cu cea reala. Cat adevar arati tu pe Social Media ta?

Foarte buna intrebarea si ma bucur ca abordam subiectul asta. Stiu ca probabil toata lumea declara ca e reala pe Social Media si ca asa cum sunt pe Instagram sunt si in viata reala. E foarte greu sa fii la fel. E aproape imposibil. Si, de regula, oamenii nu isi arata decat partile bune. Si fizice, dar si de caracter. Nu stiu daca pe Social Media transmit ce transmit si in viata reala, dar incerc pe cat posibil sa fac asta. Cel putin incerc sa nu par altceva sau sa nu fiu ca altcineva. Sunt eu, cu defecte si calitati. Si nu ma feresc sa ma autoironizez, sa arat si parti cu care poate ma mandresc mai putin. Iar oamenii simt asta. Si nu poate decat sa ma bucure.

Cu filtre sau fara filtre?

Fara. Chiar astazi vorbeam pe Insta Story. Mi-a zis cineva ca am cosuri pe frunte. Daca foloseam filtru nu se mai vedeau. Niciodata nu imi pun filtru pe story, indiferent de cum arata tenul meu. Toate filtrele iti diminueaza din trasaturi si aratam toate ca niste Barbies perfecte. Iar eu nu imi doresc asta.

Care este trendul de beauty care crezi ca a prins cel mai bine pe SM?

Hmm, trendul de beauty care a prins cel mai bine pe Social Media... iluminatorul! Acum toata lumea il foloseste. Nici nu vreau sa imi imaginez cum puteam sa traiesc inainte fara J.

Care este trendul care trebuie sa dispara imediat sau care nu trebuia sa apara niciodata?

Filtrele. Ar fi atat de fain sa nu mai existe. Oricum avem filtru ca ne machiem. Cate filtre sa ne mai punem?

In calatorii, ce iei in trusa de beauty?

Cand calatoresc mereu imi iau produse de skincare (demachiant, gel de curatare, crema hidratanta) si makeup (primer, fond de ten, pudra, bronzer, iluminator, mascara si o paleta de farduri + setting spray).

Pe masura ce vei inainta in varsta, cum vrei sa fii?

- o perennial - o tipa care e relaxata cu varsta ei, se ingrijeste, dar nu face o obsesi din asta pentru ca ea crede ca doar frumusetea nu inseamna nimic fara relaxare, bucurie de viata, energie si curiozitate;

- cu sindrom Highlander - o tipa convinsa ca poate sa arate si la 40 ca la 20 si care face toate toate

Trebuie sa aleg? Sincera sa fiu, undeva la mijloc. Pe de o parte sunt de acord ca trebuie sa imbatranim frumos, dar din moment ce tehnologia a evoluat si exista metode prin care sa aratam foarte bine si la 40+ cred ca merita sa incercam. Asta nu inseamna ca as face orice pentru ca ce e mult strica. Dintotdeauna m-am ghidat dupa principiul asta. O sa imi fac cu siguranta unele ajustari, dar voi pastra o limita.

Cel mai bun beauty tip pe care l-ai primit vreodata si merita sa-l sharuiesti? De la cine a fost?

DEMACHIEREA IN FIECARE DIMINEATA SI IN FIECARE SEARA. Clar. De departe cel mai bun sfat. Si HIDRATAREA. Sunt doua elemente fara de care tenul nostru nu ar arata niciodata bine, indiferent de cat makeup folosim si de cate tratamente facem. De la cine altcineva decat de la mama?:)

Tinand cont de raspunsurile Laurei, specialistii Top Line iti recomanda:

Academie Ser hidratant cu acid hialuronic

Academie Ser hidratant cu acid hialuronic

Babor Fiole with Love

Babor Masca Puryfying

Kryolan Concealer Circle

Kryolan HD Foundation

Kryolan High gloss nude transparent

Moroccanoil Light Treatment

Moroccanoil Color Complete: sampon, balsam si spray Protect

Moroccanoil Perfect Defense

Kevin Murphy Shimmer. Me Blonde

Kevin Murphy Bedroom Hair

Perie Wet Brush

Morgan Taylor Daily Elixir tratament

Morgan Taylor React Max baza original

Morgan Taylor lac de unghii - 1 nuanta nude

Morgan Taylor React top coat