Radiance Cocktail

Evaluare:
0%

TOSKANI Radiance Cocktail: formula combinata cu rol de iluminare a fetei, cu puternic efect antioxidant si antimelanogen. Contine extracte antioxidante si de intinerire pentru omogenizarea culorii si uniformizarea tonului pielii.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Radiance Cocktail

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

Ingrediente active: Gluthation SOD Lightocean Kudzu Zymbiozome Acid Folic

Pentru confort

Pentru confortul tau

Produs destinat pentru uzul profesional. Cantitate: Cutie/10 fiole x 10 ml

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

Indicatii: Uniformizarea tonului pielii Depigmentare Melasma Piele mata si lasata Hiperpigmentare Ten lipsit de viata Efect albire

TOSKANI

TOSKANI
TOSKANI
TOSKANI este una dintre cele mai apreciate si recunoscute firme pe plan internațional de produse specifice pentru mezoterapie si cosmetice. TOSKANI este producatorul unei game largi de solutii pentru mezoterapie si cosmetica, atat pentru profesionistii de beauty, cat si pentru medici, pentru a trata orice problema estetica in cel mai sigur si mai eficient mod, de la diagnostic la solutionare. Scopul TOSKANI este de a oferi tratamente globale tuturor nevoilor estetice. TOSKANI își ascultă consumatorii și dezvoltă soluții specifice pentru aceștia, astfel încât aceștia să poată obține o piele impecabilă și să-și maximizeze frumusețea. De aceea, TOSKANI comunică mesajul We Care®. Știința și cercetarea fac parte din ADN-ul TOSKANI și permit dezvoltarea de produse eficiente, sigure și inovatoare. TOSKANI se angajează să creeze produse cu ingrediente active de ultimă generație, cum ar fi peptide, biorevitalizatori și active lipozomale. Pe de altă parte, TOSKANI are valori familiare, internaționale și inovatoare, iar echipa este esențială pentru succesul companiei.

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieMezoterapie
Tip tratamentfacial

Studii

Recenzii

Radiance Cocktail
Radiance Cocktail