IULIA FEDRA

Iulia Fedra (39 ani, Bucuresti) a slabit 10 kilograme, 18 cm in talie, 8 cm fese, 8 cm coapse, prin tratamentele de la Silhouette Unirii.

Testimonial Iulia Fedra - "Nu exista nu se poate" Top Line Romania la inceput de campanie

#NuExistaNuSePoate este campania de suflet pentru noi, care da sansa oricarei femei din Romania ce pare ca si-a pierdut increderea in sine si echilibrul minte, trup si suflet sa faca, la orice varsta, o schimbare radicala in bine. Un viraj spre starea sa de bine si stilul de viata sanatos de care se indepartase. Motivele noastre, atunci cand pierdem busola, sunt de cele mai multe ori reale, nu e usor sa iti regasesti balanta corecta in viata, atunci cand pe umerii tai apasa greutati, responsabilitati, cand te asezi pe ultimul loc pentru binele celorlalti, cand nu ai informatia corecta ce te-ar putea ajuta. Scuzele pentru lipsa de actiune in directia buna sunt, de cele mai multe ori: “nu mai am timp pentru mine”, “nu imi permit financiar”, “ma simt vinovata sa imi acord atentie mie, pare un gest egoist”…

Dar noi stim ca orice femeie, dincolo de aceste adevaruri, trebuie sa isi pastreze respectul de sine. Sa se pretuiasca, pentru ca merita, pentru ca nu poate fi izvor de bine pentru altii, daca ea e secatuita de puteri, de sanatate, de sperante.

Femeile din diverse colturi ale tarii, ce s-au inscris in campania noastra si au devenit Ambasadoare #NuExistaNuSePoate, au intrat deja in programul de transfomare cu ajutorul specialistilor in infrumusetare, cu sprijin pe partea de nutritie, psihologie, sport, dezvoltare personala. Au sansa sa aiba la dispozitie tehnologii de varf la nivel mondial pentru remodelare corporala si rejuvenare faciala, aduse in Romania de Top Line Romania. Dar povestea fiecareia ne-a impresionat, ne-a facut sa realizam ca multe dintre romance se regasesc in trairile acestor femei si ca experienta de schimbare profunda pe care ele o traiesc acum, nu e o sansa doar pentru ele, ci si pentru voi, cele ce ne urmaresc in aceste luni, cele ce au dorinta sa invete alaturi de noi.

Cine priveste cu atentie si, cum spune o vorba veche, “are urechi sa auda”, va realiza ca… nu exista nu se poate! Priviti si luati aminte!