OANA ANGHELINA

Oana Lipovanu (31 ani, Iasi) a slabit 11,4 kg si a scapat de 25 de cm din circumferinta abdomenului si 14 cm din cea a feselor, in urma tratamentelor de la Gioconda Medical Spa.

Testimonial Oana Anghelina - "Nu exista nu se poate" Top Line Romania la inceput de campanie

Fiecare dintre Ambasadoarele campaniei#NuExistaNuSePoate are o trasatura ce o scoate in evidenta. Iar pentru Oana aceasta e pofta de viata sau energia pozitiva. E foarte determinata sa obtina ceea ce si-a propus, ambitioasa si constructiva, foarte receptiva la informatiile specialistilor ce vin catre ea si curioasa deopotriva. Asa cum ar trebui sa fie orice femeie hotarata sa faca o schimbare reala in viata ei!

Spunem NU sovaielii, scuzelor care se transforma in bariere, amanarilor, cand vrei cu adevarat sa iti transformi viata in bine, nu exista nu se poate! Iar cand ai specialistii Top Line Romania alaturi, nu-ti ramane decat sa absorbi ca un burete informatia benefica pentru tine. Succes tuturor ambasadoarelor noastre, transformarile lor sunt deja vizibile si nu au ajuns inca la jumatatea perioadei de campanie. Abia asteptam fotografiile lor din final, pentru a le pune fata in fata cu cele ce le infatisau inainte de a intra in familia noastra. Veti constata cu uimire cat de mult se poate schimba un om, in numai doua luni!