LPG CELLU M6 ALLIANCE

LPG CELLU M6 ALLIANCE
Cere oferta!

O NOUA LUME DE TERAPIE DISPONIBILA PENTRU TINE!
EFICIENTA DOVEDITA STIINTIFIC PRIN MAI MULT DE 145 STUDII STIINTIFICE
Ca lider mondial in tratamentul tesutului conjuctiv, LPG vine in sprijinul fizioterapeutilor pentru practica lor zilnica, cu tehnologiile sale unice si patentate: CELLU M6 ALLIANCE SI MOBILIFT M6 PHYSIO.
Cu unelte de inalta performanta, fizioterapeutii si maseurii pot completa si imbogati expertiza tisulara pentru tratamente mai rapide si mai eficiente.

Endermologie
MAI MULT DE 30 DE ANI DE CERCETARI

PREZENTA IN 110 TARI IMBUNATATESTE MAINILE TERAPEUTILOR
endermologie®
> TRATAMENT NATURAL AL TESUTULUI MUSCULAR, CUTANAT SI SUB-CUTANAT
> STARE DE BINE IMEDIATA SI DE LUNGA DURATA
> FARA EFECTE SECUNDARE, FARA DISTRUGEREA PIELII

Endermologia® este principiul exclusiv de actiune al tehnologiei patentate LPG, stimuleaza suprafata pielii pentru a activa procesul natural fiziologic.
Datorita capetelor specifice de tratament, garanteaza o mobilizare tisulara regulata, precisa si fara durere, chiar si pe zonele greu de atins, imposibil de tratat manual.
Gama larga de capete de tratament si protocoale existente care confera tehnologiei LPG o posibilitate foarte mare de aplicatii.
> SANATATE
> SPORT & PERFORMANTA
> TERAPIE PARA-FIZICA
Noua tehnologie M6 ALLIANCE se bazeaza pe o sinergie de tehnologii patentate, pentru o mobilizare fara precedent a tuturor nivelelor  tisulare. Datorita batailor circulare a clapei motorizate, combinate independent cu aspiratii secventiale, stimularea devine ultidimensionala si este optimizata pentru un tratament mult mai intens.
Senzorul ALLIANCE SKIN IDENTITY (pentru identitatea pielii), asociat cu o gama larga de setari, ii ofera practicantului posibilitatea de a adapta tratamentul exact la tipul de tesut conjuctiv (piele, aponevroza, tendoane.) independent de conditia sa (hiperextensibilitate, inflamatie, fibroza) si sa lucreze in primele etape controland hiperemia.
> NETEZIREA TESUTULUI SI
ACTIUNE ANTI-FIBROZA
> DRENAJ
> STIMULAREA VASCULARIZATIEI
> IMBUNATATIREA VINDECARII CICATRICILOR
> ACTIUNE ANALGEZICA
> IMBUNATATIREA CIRCULATIEI SANGELUI X4*
> IMBUNATATIREA DEBITULUI LIMFATIC X3*
> REDUCEREA FIBROZEI -40%**
> REDUCEREA DURERII -60%***


Viata activa, program dezvoltat de LPG in colaborare cu medici chirurgi si profesionisti in recuperare, ofera pacientilor ingrijire completa. Datorita folosirii combinate a protocoalelor specifice de endermoterapie si HUBER pre si post-operator, rezultatele operatiilor sunt imbunatatite, recuperarea este mai rapida si pacientii se intorc la viata normala activa si sociala.

Pentru brosura completa click aici.

Brand: LPG