UNIVERSKIN S.TEP 0.5MM

Evaluare:
0%

Universkin S.TEP este prima procedura estetica complet personalizata in clinica.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

UNIVERSKIN S.TEP 0.5MM

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

20 ace de titan placate cu aur, de 0,5 sau 1 mm lungime, 0,13 mm diametru. Pompa integrata, special conceputa pentru vascozitatea serului personalizat Universkin P.

Pentru confort

Pentru confortul tau

Testat clinic 82% au vazut pielea mai ferma 82% au observat imbunatatiri ale petelor maro 91% au observat o imbunatatire a liniilor fine si a ridurilor 100% au avut mai putina roseata a pielii 100% au vazut pielea mai stralucitoare Observare clinica la 11 voluntari, barbati si femei, 48 – 69 de ani, dupa 2 sedinte s.tep si 2 luni ingrijire personalizata la domiciliu, de doua ori pe zi.

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

Beneficii cheie Complet personalizabil Boostul perfect al pielii pentru pauza de pranz Minimal invaziv Sigur si fara timpi de nefunctionare

Universkin

Universkin
Universkin
Universkin este o echipa de oameni de stiinta, formata din cei mai buni experti din Franta: dermatologi, biologi, chimisti, farmacisti, anatomopatologi, chirurgi specializati pe chirurgie faciala reconstructiva si chirurgi plasticieni. fondatori ai Dermatologiei functionale, persoane devotate inovatiei si dedicate imbunatatirii functiilor pielii. Acestia au creat gama de tratamente Universkin, bazata pe criterii stiintifice, publicand din anul 1977 pana in prezent peste 5000 de studii medicale. Inca de la inceputurile sale, Universkin a dorit sa imputerniceasca medicii, oferindu-le instrumente de a crea pentru fiecare individ in parte, un tratament ideal de ingrijire personalizata, in vederea obtinerii de rezultate remarcabile. Misiunea Universkin este de a oferi solutii de ingrijire personalizate, adaptate pielii fiecaruia. Produsele standard de ingrijire a pielii disponibile pe piata, obliga pacientul sa se adapteze variantelor prestabilite de producatori. Acest concept a devenit invechit. Universkin si-a propus recunoasterea fiecarui pacient ca fiind diferit si identificarea nevoilor pielii acestuia in vederea prescrierii unui tratament individualizat.

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieMicroneedlling
Tip tratamentfacial

Studii

Recenzii

UNIVERSKIN S.TEP 0.5MM
UNIVERSKIN S.TEP 0.5MM