Termeni si Conditii

Termeni legali – www.toplinemedical.ro

S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L., avand datele de identificare: CUI/CIF: RO33357892, Nr.Reg. Com.: J40/8061/2014, Capital social: 2.000 lei, cu sediul social in: bd. Regina Maria 14, sector 4, Bucuresti, detine si administreaza la adresa www.toplinemedical.ro , pe scurt (“Site-ul”), un web-site prin intermediul caruia sunt prezentate informatii despre produsele furnizate de catre Societate, precum si o serie de informatii diverse avand drept scop promovarea Societatii, a serviciilor si produselor sale sau in scopul indeplinirii unor dispozitii legale.

Utilizarea Site-ului implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor mai jos aratate. Site-ul este administrat in exclusivitate de catre S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L. Pentru utilizarea Site-ului este necesar sa citesti si sa accepti aceste conditii si termeni in totalitate. Vizitarea in continuare a Site-ului presupune ca esti de acord cu aceste conditii si termeni.

Serviciile furnizate si produsele comercializate prin intermediul Site-ului se adreseaza in principal persoanelor fizice cu varsta peste 18 ani sau minorilor cu varsta intre 14-18 ani care au acordul parintilor pentru vizitarea Site-ului si persoanelor juridice doar in conditiile prevazute in prezentul document:

 • informatiile introduse la inregistrare sunt corecte, complete si actualizate;

 • produsele achizitionate de pe site nu vor fi comercializate pe alte canale online de distributie/subdistributie;

 • contravaloarea fiecarei comenzi nu va depasi suma de 5000 lei;

 • fiecare comanda nu poate contine o cantitate mai mare de 5 produse de acelasi tip (COD)

Pentru comenzi ce depasesc cuantumurile prevazute mai sus puteti contacta societatea la nr tel 031 333 0377 sau adresa e-mail info@toplinemedical.ro.

Valoarea comenzilor intr-o luna pentru produse cosmetice nu trebuie sa depaseasca 10.000 lei

S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L poate anula orice comanda plasata de Client, cu notificarea concomitenta sau ulterioara, fara ca o astfel de anulare sa atraga raspunderea sau obligatia noastra la suportarea oricaror prejudicii, in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online; invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Top Line Medicals S.R.L., in cazul platii online;

 • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

 • S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L considera in baza unor motive obiective ca prin plasarea comenzii se urmareste un scop ilicit sau poate cauza prejudicii pentru aceasta;

 • oricare dintre Termenii si conditiile sau Politicile afisate pe Site nu au fost respectate de catre Client/Cumparator.

S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Conditiile, Termenii utilizarii site-ului sau Preturile produselor, acestea fiind opozabile Clientilor/Cumparatorilor de la momentul afisarii pe site. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat aceste Conditii si Termeni in totalitate. In cazul in care nu accepti Conditiile si Termenii prezentati, te rugam sa nu mai utilizezi acest site.

Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafica, simboluri, marci comerciale, logo-uri) elemente de grafica web, scripturi, programe si baze de date) este proprietatea exclusiva a S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.toplinemedical.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea scrisa anticipata a reprezentantilor S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L.

Responsabilitate S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L.

S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L. nu este in nici un fel raspunzator pentru pierderile (directe sau indirecte), pierderea unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate, de catre Utilizator sau de catre tertii cu care Utilizatorul se afla in orice raporturi juridice, ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a Site-ului sau a site-urilor aflate in legatura cu acesta. Legaturile respective reprezinta o facilitate acordata Utilizatorilor, S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L. neavand un control asupra functionalitatii site-urilor respective, asupra continutului, serviciilor si produselor prezentate in acele site-uri.

S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L. declina orice raspundere pentru daunele directe sau indirecte, previzibile sau accidentale, provocate cu ocazia utilizarii site-ului, care rezulta din selectia si utilizarea Produselor dupa livrare, precum si pentru orice masuri pe care le intreprinde pentru protejarea intereselor sale ca urmare a nerespectarii de catre Client/Cumparator a prevederilor prezentului document.

De asemenea, S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L. nu poate fi raspunzatoare pentru orice actiune desfasurata de catre utilizatori in baza informatiilor publicate pe Site. Informatiile si materialele sunt publicate pe Site exclusiv in scop informativ si nu reprezinta o oferta ferma de a contracta, negenerand in sarcina S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L. nicio obligatie contractuala.

Pentru motive justificate, S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului la Site prin declararea Contului ca inactiv, prin dezactivarea selectiva a anumitor facilitati ale Contului si/sau prin refuzarea accesului la anumite modalitati de plata, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia prejudiciaza sau ar putea prejudicia S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L.

Pentru motive justificate, S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L. isi rezerva dreptul de a reduce cantitatea de Produse din Comanda. Intr-o astfel de situatie, Clientul va fi notificat prin mijloacele de comunicare aflate la dispozitia S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L., iar suma achitata suplimentar ii va fi restituita.

Utilizatorii Site-ului care solicita achizitionarea serviciilor si produselor S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L. publicate pe Site trebuie sa se prezinte in punctele de prezenta S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L. in vederea informarii complete asupra disponibilitatii serviciilor si produselor, a ofertelor comerciale in vigoare sau a conditiilor contractuale inclusiv asupra tarifelor.

Politica de returnare

Noi ne dorim si facem tot posibilul sa fii pe deplin multumit/a de cumparaturile efectuate Online pe website-ul nostru www.toplinemedical.ro , totusi, in cazul in care nu esti multumit/a de produsele achizitionate, le poti returna in baza prevederilor legale in vigoare.

Prin urmare, poti returna orice produs comandat din magazinul nostru virtual, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara a ti se cere motivul pentru care ai luat aceasta decizie. Denuntarea de contract se face numai in scris. Pot fi returnate in baza acestor prevederi legale doar produsele ce nu au fost ridicate de la sediul nostru. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care ti-a fost livrat (sa aiba ambalajul original si documentele care l-au insotit – factura fiscala si chitanta, dupa caz). In maximum 14 zile calendaristice de la data confirmarii expedierii coletului catre noi, iti vom inapoia contravaloarea comenzii in contul tau sau prin mandat postal.

Cheluielile de returnare vor fi suportate de cumparator. Nu se vor inapoia cheltuielile de transport si cele de asigurare a marfii. Nu poti returna un produs care are defecte provocate de tine. Noi ne asiguram ca produsele de pe website-ul www.toplinemedical.ro ajung la tine in cele mai bune conditii.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Marfa returnata va fi asigurata in mod obligatoriu pe durata transportului pe cheltuiala clientului.

Daca ti-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il poti returna. Societatea noastra va suporta toate cheltuielile cu transportul si iti vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul. In cazul in care produsul respectiv nu mai exista in stoc, ti se va returna integral contravaloarea acestuia sau vei avea posibilitatea sa selectezi alte produse de pe site-ul nostru in limita sumei achitate catre noi.

Daca ai comandat din greseala alt model, poti returna produsul pentru a fi schimbat, cu conditia ca atat produsul, cat si ambalajul sa fie nedesfacute si nedeteriorate, in nici un fel. Taxele de transport vor fi suportate de client in acest caz. Marfa returnata va fi asigurata in mod obligatoriu pe durata transportului pe cheltuiala clientului.

Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne transmiteti o solicitare la adresa info@toplinemedical.ro (puteti gasi aici un exemplu de formular de retragere, insa nu este obligatoriu). Trimite coletul cu produsul si factura din coletul primit la o adresa ce va fi comunicata de catre operatorii nostri. Taxele de transport, in acest caz, vor fi suportate de cumparator. Marfa returnata va fi asigurata in mod obligatoriu pe durata transportului pe cheltuiala clientului.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L., pe siteul www.topline.ro, beneficiaza de garantia legala de conformitate.

Termene de garantie:

 • 12 luni in cazul persoanelor juridice

 • 24 luni in cazul persoanelor fizice

In conformitate cu normele legale in vigoare, S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L., garanteaza ca produsele comercializate corespund normei de produs, certificatului de calitate al furnizorului extern si standardelor de electrosecuritate inscrise in buletinele de incercari existente la sediul firmei din bd. Regina Maria nr. 14, Sector 4- Bucuresti.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul are obligatia:

 • de a respecta instructiunile de utilizare atasate produselor

 • de a face intretinerile periodice necesare (Ex.: inlocuire in timp util a consumabilelor, calibrari etc.)

 • de a nu permite interventia asupra produsului unor persoane neautorizate fara acordul in scris al vanzatorului.

Garantia nu se extinde asupra accesoriilor, consumabilelor, precum si asupra tuturor subansamblelor casabile ce intra in componenta aparatelor achizitionate.

Produsele nu beneficiaza de garantie daca:

 • au fost facute orice tip de modificari fara aprobarea in scris a vanzatorului

 • intretinerea periodica nu a fost respectata

 • produsele prezinta urme de socuri mecanice / termice (sparturi, zgarieturi, crapaturi, arsuri, deformari etc) sau prezinta urme de lichid sau corpuri straine in interior

 • produsele au etichetele, insemnele sau sigiliile urme de stersaturi, modificari sau alte urme de interventie

Pentru a trimite un produs la service, este necesar sa faceti o solicitare scrisa la customercare@toplinemedical.ro, prin care sa specificati, numarul facturii, codul/denumirea produsului si defectul constatat.

Dupa ce primiti acceput de trimitere in service a produsului, acesta trebuie ambalat corespunzator si sa il trimiteti la adresa din mailul de confirmare. Cheltuielile de expeditie tur/retur se fac pe cheltuiala clientului, cu exceptia in care acesta aduce/ridica produsul personal din centrul de service.

In cazul in care clientul intarzie mai mult de 180 zile ridicarea produsului (reparat sau nereparat) fata de data la care a fost anuntat ca il poate ridica, acesta este considerat abandonat si trece automat in proprietatea Top Line Europa SRL si poate fi predat societatilor de reciclare, fara ca clientul sa mai aiba vreun drept la despagubire sau restituire.

Date personale

Utilizatorii care furnizeaza S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L. date cu caracter personal prin intermediul vizitarii site-ului beneficiza de toate drepturile si sunt tinute de toate obligatiile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date: respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.

S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L. nu incurajeaza spam-ul si se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor sai catre terti si de asemenea nu ofera, nu vinde si nu face schimb de email-uri cu alte persoane fizice, juridice, firme.

Toate datele obtinute prin intermediul site-ului www.toplinemedical.ro sunt colectate doar cu acordul utilizatorilor sai si vor fi folosite pentru comunicarea cu acestia, sau pentru informarea cu privire la functionarea site-ului, ofertele si promotiile disponibile.

Orice utilizator al site-ului poate opta ca adresa lui de email sa fie stearsa din baza de date a site-ului www.toplinemedical.ro, prin dezabonarea manuala de la newsletter sau printr-o solicitare scrisa la adresa de email: info@toplinemedical.ro

In situatia in care, din diferite considerente, incercarea de plata online cu cardul prin intermediul procesatorului de plati, nu se finalizeaza cu succes, veti primi, pe adresa dumneavoastra de e-mail utilizata la plasarea comenzii, un link prin intermediul caruia veti putea relua procesul de plata. E-mail-ul ce contine link-ul de plata va fi transmis de catre EuPlatesc, in numele TOP LINE MEDICALS S.R.L.

Legea aplicabila

Prin vizitarea Site-ului, Utilizatorul este de acord ca orice disputa cu privire la utilizarea sa fie guvernata in conformitate cu legile Romaniei, iar nivelul de jurisdictie este reprezentat de catre instantele de drept comun competente din Romania, de pe raza sediului societatii, din Bucuresti. Site-ul poate fi accesat de pe intreg teritoriul Romaniei, cat si din afara Romaniei; accesarea sa din afara Romaniei este responsabilitatea exclusiva a Utilizatorului.

Contact

Pentru orice informatii referitoare la site sau eventualele raportari legate de incalcari ale dreptului de autor, utilizatorii pot contacta serviciul de Relatii Clienti S.C. TOP LINE MEDICALS S.R.L la numarul de telefon 031 333 0377 sau prin e-mail la adresa info@toplinemedical.ro, ori in scris prin intermediul serviciilor postale sau de curierat la adresa: B-dul. Regina Maria nr.14, Bucuresti, sector 4

Documentarea produselor

Fotografiile produselor au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachet. Descrierile produselor pot contine erori de operare.