Antiaging Cocktail

Evaluare:
0%

Toskani Anti-Aging Cocktail: este un amestec de ingrediente active cu puternic efect rejuvenant si de hidratare. Concept profesional, fara alergeni si parfum.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Antiaging Cocktail

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

Ingrediente active: + Acid hialuronic* + Carnitina + DMAE + Pyruvate + Argilerina

Pentru confort

Pentru confortul tau

Protocol tratament: O sedinta saptamanal, pe durata a 8 saptamani. Tratament de mentinere lunar. Utilizare: Produs destinat uzului profesional Utilizare topica, electroforeza,mezoterapie, iontoforeza, mezoterapie fara ace prin mezoporatie. Prezentare: Fiole 10ml x 10

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

Indicatii: Tratamente anti-aging Stimularea sintezei colagenului Rejuvenare Fermitate Tratamente antirid

TOSKANI

TOSKANI
TOSKANI
TOSKANI este una dintre cele mai apreciate si recunoscute firme pe plan internațional de produse specifice pentru mezoterapie si cosmetice. TOSKANI este producatorul unei game largi de solutii pentru mezoterapie si cosmetica, atat pentru profesionistii de beauty, cat si pentru medici, pentru a trata orice problema estetica in cel mai sigur si mai eficient mod, de la diagnostic la solutionare. Scopul TOSKANI este de a oferi tratamente globale tuturor nevoilor estetice. TOSKANI își ascultă consumatorii și dezvoltă soluții specifice pentru aceștia, astfel încât aceștia să poată obține o piele impecabilă și să-și maximizeze frumusețea. De aceea, TOSKANI comunică mesajul We Care®. Știința și cercetarea fac parte din ADN-ul TOSKANI și permit dezvoltarea de produse eficiente, sigure și inovatoare. TOSKANI se angajează să creeze produse cu ingrediente active de ultimă generație, cum ar fi peptide, biorevitalizatori și active lipozomale. Pe de altă parte, TOSKANI are valori familiare, internaționale și inovatoare, iar echipa este esențială pentru succesul companiei.

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieMezoterapie
Tip tratamentfacial

Studii

Recenzii

Antiaging Cocktail
Antiaging Cocktail