Solta Medical

Solta Medical
Solta Medical

Solta Medical - Lider global pe piata esteticii medicale

Specializati in furnizarea tehnologiei sofisticate in modele minimaliste si elegante, oferind adevarate beneficii estetice cat si terapeutice. De mai bine de un deceniu, dezvoltam tehnologii de tratament inovatoare pentru a oferi optiuni de ingrijire estetica dovedite si eficiente atat pacientilor, cat si medicilor.
Portofoliul Solta Medical include marcile binecunoscute sistemul Thermage ® - pionier si lider in tratamentul non-invaziv de fermitate a pielii pe baza de radiofrecventa. Sistemul Fraxel ® - primul laser non-ablativ pentru regenerarea pielii.  Terapie cu laser pentru prevenirea semnelor timpurii de imbatranire datorita sistemului Clear + Brilliant ® si sistemul VASERlipo ® este a treia generatie de sistem asistat cu ultrasunete pentru liposuctie precisa si grefare autologa de grasime. Impreuna alcatuiesc o platforma cuprinzatoare de metode si protocoale medicale specifice pentru a aborda o serie de afectiuni dermatologice si estetice.
Peste doua milioane si jumatate de proceduri medicale au fost efectuate cu dispozitivele medicale Solta Medical in intreaga lume. Experienta nu doar estetica, ci si terapie pentru corp si minte. Solta Medical este divizie de aparatura estetica a Bausch Health, are sediul central in Bothell, WA si birouri regionale in Carolina de Nord, New Jersey si California.
Alegeti calitatea si rafinamentul pentru un stil de viata modern si sanatos.