Chrome Lase-Station

Evaluare:
0%

Cea mai extinsa statie Laser bazata pe o tehnologie Q-Switched reinventata, pentru a maximiza posibilitatile operatorului si calitatea rezultatelor.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Chrome Lase-Station

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

Pacientii tai vor primi, de acum inainte, o oferta usor de inteles. Acest lucru va va ajuta sa cresteti implicarea lor personala si o retinere mai mare a clientilor. Tratamentele sunt lipsite de timpi de nefunctionare, cu efect imediat de netezime si dimensiuni reduse ale porilor faciali.

Pentru confort

Pentru confortul tau

Chrome Lase Station va permite sa efectuati o gama larga de tratamente, datorita modulelor suplimentare, design 100% italian, cu 35 de ani de experienta in dezvoltarea laserelor pentru ingrijirea pielii.

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

Chrome este recomandat in cazul: leziunilor vasculare dermatologice, leziuni pigmentate benigne, intinerirea pielii, onicomicoza, indepartarea tatuajelor. UNIFORMITATE DE TON Pentru o piele mai omogenizata, fara pigmentari si semne de varsta nedorite. LUMINOZITATE Pentru o reimprospatare reala de la daunele oboselii si a luminii solare. REFRESH Pentru a reincarca delicat pielea pacientilor, oferindu-i energia potrivita pentru a face fata procesului de imbatranire. RE-DEFINITIA TEXTURII Pentru a elimina neregulile si imperfectiunile pielii cauzate de procesele de imbatranire. PEELING LASER Pentru a efectua un peeling delicat si non-invaziv al pielii pentru a promova o schimbare mai rapida a epidermei pentru un aspect mai tanar. RESURFACING Pentru a promova inlocuirea veche a pielii cu remodelare dermica prin cascada de neocolageneza profunda.

Quanta System

Quanta System
Quanta System
Quanta System produce lasere si sisteme laser pentru o gama larga de aplicatii stiintifice, medicale si industriale. Fondata in Milano, Italia, Quanta, renumita la nivel international, si-a castigat o reputatie pentru construirea de sisteme laser de ultima generație pentru utilizare in peste 130 de țari de pe glob. Fiecare laser Quanta, fie ca se indreapta spre Marte sau catre o clinica medicala, este testat timp de mii de ore pentru a asigura siguranta, eficacitatea si satisfactia generala a pacientului. Quanta System a fost fondata in 1985. Astazi, cu o experienta de peste treizeci de ani in proiectarea de surse laser, sisteme laser si solutii specifice pentru piata OEM, este o companie globala fondata pe o multitudine de expertize locale. Tehnologiile Quanta System pot fi aplicate la numeroase strategii de piata. Atuurile intelectuale enorme ale companiei sunt adesea cheia care marcheaza trecerea evolutiva in interiorul fiecarei piete. • Medical • Viata si sanatate • Stiinta • Microelectronica • Materiale avansate • Procese avansate de fabricatie • Conservarea artelor plastice • Mediul inconjurator

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieLaser

Studii

Recenzii

Chrome Lase-Station
Chrome Lase-Station