Cum cumpar?

Poti achizitiona produse de pe website-ul www.topline.ro prin comanda online.

Cosul de cumparaturi

Navigand pe website, poti selecta produsele pe care doesti sa le achizitionezi si le poti adauga in cosul de cumparaturi, apasand pe butonul "Adauga in cos". Butonul respectiv se afla in dreptul fiecarui produs de pe website.

Poti adauga in cos oricate produse doresti, in limita stocului disponibil, folosind procedeul descris mai sus.

Daca doresti mai multe exemplare ale unui anumit produs, in campul in care este indicata cantitatea, modifica cu numarul de exemplare dorite, apoi apasa simbolul alaturat de actualizare. Pentru a elimina un produs din cosul de cumparaturi, apasa butonul "Sterge articol" situat in tabelul de comanda.

Cum plasez o comanda?

Comenzile se pot face online la orice ora.

  1. Pentru a comanda produsele, nu trebuie sa detii un cont pe www.topline.ro. Pentru a crea un cont nou, poti introduce produsele in cosul de cumparaturi, iar la adaugarea datelor personale, bifeaza “Creeaza cont pentru a-l folosi si mai tarziu”, introducand parola pe care ai selectat-o.
  2. Dupa ce ai selectat produsele pe care doresti sa le cumperi, te rugam sa completezi numele, adresa de livrare si metoda de plata. Este obligatorie completarea tuturor campurilor marcate cu *.
  3. Dupa ce ai urmat pasii descrisi mai sus, reciteste cu atentie datele introduse si apasa pe butonul “Trimite comanda”.
  4. Vei primi un email de confirmare in care ti se comunica receptionarea comenzii. Te rugam sa verifici corectitudinea comenzii efectuate, citind cu atentie email-ul respectiv.
  5. Datele contului vor ramane inregistrate si nu va mai fi nevoie sa le introduci din nou in cazul unei noi comenzi, decat daca doresti sa schimbi adresa de livrare.

Cum poti modifica sau anula comanda?

Daca te razgandesti inainte sa apesi pe butonul de plasare a comenzii "Finalizare comanda", poti elimina din cosul de cumparaturi produsele pe care nu mai doresti sa le cumperi sau poti modifica amanuntele dorite legate de livrare sau de metoda de plata.

Daca ai plasat deja comanda, poti efectua eventualele modificari sau anula comanda, numai daca produsele nu au fost deja expediate catre tine, scriindu-ne la adresa office@topline.ro

Pentru orice probleme si sesizari, nu ezita sa ne contactezi.

E-mail: office@topline.ro

Tel: 031 333 0377