Cum platesc?

Pretul si plata produselor

Costul produselor:
Toate produsele de pe site-ul www.topline.ro au preturile afisate in LEI cu TVA.

Costul transportului:
Pentru comenzile mai mari de 250 Lei, transportul este GRATUIT.
Costul transportului este de 15 LEI pentru comenzile livrate prin curier si de 10 LEI pentru comenzile livrate la EasyBox.

Modalitati de plata

Plata prin ramburs

Plata se poate face integral in momentul livrarii comenzii de catre curier la adresa specificata. Plata se face exclusiv in lei.

Plata prin card bancar (online, prin intermediul internetului)

Simplu si rapid, acest mod de plata va ofera posibilitatea de a cumpara pe www.topline.ro in deplina siguranta si fara comisioane din partea procesatorului de plati euplatesc.ro.

Plata prin transfer bancar (ordin de plata)

Plata se face integral in avans, in baza facturii proforme emise de catre S.C. Top Line Europa SRL. Dupa inregistrarea tranzactiei se va face livrarea.


Plata in rate

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 
-> Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

 
Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

-> Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click.


 
-> Prin card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.


 
-> Prin credit card emis de Garanti BBVA

Cu Bonus Card, poţi face cumparaturi online extra-sigure, avand la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta iţi permite sa confirmi toate plaţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tau. Pentru orice tranzacție online primesti notificare SMS. Astfel, stii mereu ce sume se tranzacționeaza cu cardul tau.

 
-> Prin card de credit emis de First Bank

 

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

Tipurile de carduri de credit emise de First Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

· Visa Franklin

· Visa Exclusive Gold

· Visa Business Standard

· Visa Business Gold

Start la cumparaturi !