Elite NS Indiba

Evaluare:
100%
5.00

INDIBAᆴ Deep Care poate fi utilizat ca tratament primar sau ca parte integranta a tratementelor medico-estetice pentru a imbunatati rezultatele si experienta generala a pacientului. INDIBAᆴ Deep Care ofera una dintre cele mai avansate si versatile solutii de tehnologii disponibile in domeniul medical.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Elite NS Indiba

Evaluare:
100%
5.00
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

Tratamentele INDIBA® Deep Care sunt sigure, nedureroase si non-invazive. Nu exista o limita a numarului de sedinte, iar rezultatele sunt evidente inca de la prima sedinta. Tratamentul INDIBA® stimuleaza repararea tesuturilor si, in combinatie cu terapia manuala si alte tehnici poate produce rezultate imediate si de neegalat.

Pentru confort

Pentru confortul tau

Datorita tehnologiei sale inovatoare, INDIBA® face posibila tratarea zonelor si a tesuturilor sensibile in faza acuta (perioada postoperatorie imediata, cicatrici si zone agresive post-tratamente agresive). INDIBA® Deep Care, deoarece nu este o radiofrecventa ablativa, poate  combinata cu alte tratamente pentru a ajuta la regenerarea tesuturilor care au fost afectate de procedurile anterioare. Datorita tehnologiei noastre, oferim tratamente non-invazive care sunt sigure si placute pentru pacient, fara limita in ceea ce priveste numarul de de sedinte si cu rezultate vizibile inca de la primul tratament.

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

Folosind frecventa precisa de 448 kHz, INDIBA® ofera un efect subtermic si termic care: •Ofera un efect analgezic •Creste volumul si intensitatea fluxului sanguin in tesuturi • imbunatateste aportul de oxigen si de substante nutritive •Creste temperatura atunci cand se doreste hipertermia •Stimuleaza metabolismul •Reduce inflamatia •Normalizeaza si optimizeaza activitatea electrica celulara •Promoveaza echilibrul ionic •Stimuleaza proliferarea celulelor stem (studii in vitro) •Permite tratamentul in zone care in mod traditional nu sunt potrivite pentru alte frecvente •Permite tratamentul in prezenta protezelor metalice •Permite tratamentul in prezenta protezelor mamare, chiar si in cazul in care se afla pe mamelon •Accelereaza vindecarea prin tratarea perimetrului ranilor sau a interventiilor chirurgicale.

INDIBA

INDIBA
INDIBA
Indiba este producatorul al unei tehnologii unice si patentate utilizata in fizioterapie, medicina sportiva, chirurgie plastica, dermatologie si aplicatii cosmetice. Infiintata in urma cu 35 ani la Barcelona, INDIBA® reprezinta pionierul inovatiei in campul radiofrecventei. Indiba are la baza cele mai multe studii stiintifice de siguranta si eficienta, peste 500 de studii realizate pe acest tip de tehnologie, si este tratamentul neinvaziv urmat de mari celebritati internationale, de la Eva Mendez, Kate Winslet, Jennifer Aniston, Cate Blanchett, Regina Letitia a Spaniei, pana la Lionel Messi si fotbalisti ai clubului FC Barcelona, tehnologia fiind utilizata si in procedurile de recuperare musculara a sportivilor de performanta. Tehnologia de radiofrecventa monopolara folosita de Indiba favorizeaza sinteza colagenului, a elastinei, si stimuleaza fuxul sanguin. In acest mod, ajuta la imbunatatirea considerabila a aspectului estetic al pacientului, fiind aplicata pentru rejuvenare faciala si corporala, cu efect antirid, lifting, tonifiere, conturare corporala, reducerea celulitei, precum si in tratamente SPA, fiind tehnologia de radiofrecventa cea mai relaxanta si comoda de pe piata.

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieRadiofrecventa

Studii

Recenzii

Elite NS Indiba
Elite NS Indiba