GLO Finn Kit PRP 10 buc

Evaluare:
0%
SKU
GLO10-190202-01K

Terapia PRP este un tratament eficient in tricologie, ortopedie, urologie, ginecologie, medicina dentara. Este tot mai mult folosita in ultimii ani si in medicina estetica, unde, cu ajutorul medicilor specialisti, rezultatele sunt impresionante.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

GLO Finn Kit PRP 10 buc

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

Plasma bogata in trombocite stimuleaza formarea noilor celule in corpul pacientului ori de cate ori este injectata. Ea ajuta organismul sa se vindece singur, natural, fara folosirea unor substante chimice. Posibilitatea aparitiei reactiilor alergice sau a infectiilor este aproape nula pentru ca plasma provine chiar din sangele pacientului.

PRP este o terapie 100% naturala, care foloseste ca ingredient principal insusi singele pacientului.
Rolul acestei plasme este de a stimula productia de colagen si de a promova repararea si regenerarea tesuturilor. Aceasta plasma obtinuta post centrifugare, numita PRP (Platelet Rich Plasma) este ulterior injectata la nivelul fetei.
Tipurile de PRP sunt divizate in P-PRP (PRP pur), L-PRP (Leucocite PRP) si PRF (fibrina bogata in trombocite).

Sistemele GLO PRP sunt singurele sisteme PRP ce permit utilizatorilor sa prepare toate cele 3 tipuri diferite de PRP. L-PRP contine plasma saraca in trombocite, strat protector si RBC rezidual si are o concentratie de 3-4 ori mai mare de trombocite decat stratul de baza.

Pentru confort

Pentru confortul tau

Avantajul principal al terapiei PRP este in mod evident faptul ca ea este 100% naturala. Se elimina astfel orice risc de alergie, fiind vorba de sangele pacientului ca substanta de tratament.
Efectele adverse sunt aproape inexistente, si daca exista, (cum este cazul inrosirii pielii post injectare) ele sunt pasagere.
O alta calitate a acestui tratament este ca actioneaza pe mai multe fronturi, iar rezultatele lui sunt notabile atat in ce priveste aspectul pielii, cat si in ce priveste culoarea, textura si elasticitatea ei.

Kit-urile obisnuite PRP necesita procedura manuala de pipetare cu ac, astfel in timpul procedurilor concentratia de PRP poate scadea si din aceasta cauza necesita mai mult timp.
GLO PRP nu necesita utilizarea unui ac pentru pipetare, ceea ce inseamna o preparare mai rapida a PRP-ului, acesta fiing gata pentru injectat in mai putin de 10 minute.

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

Chirurgie estetica si plastica:
Rejuvenare cutanata, riduri,
Cicatrici cauzate de acnee,
Caderea parului,
Grefa de grasime.
Ortopedie si dureri:
Refacerea cartilajelor | ligamentelor | tendonita,
Durere post-operatorie | dureri cronice
Reducerea inflamatiei,
Rani de presiune,
Ulcerul piciorului,
Arsuri.
Stomatologie:
Grefa osoasa incluzand onlay si inlay,
Liftul sinusului,
Defectele osoase create de indepartarea dintilor,
Chistul sau clestele mic.
Oftalmologie:
Defectele epiteliate ale corneei,
Sindromul de ochi uscat | Sindromul post operatie cu laser;
Suprafata oculara.
Veterinar:
Leziuni ale tendoanelor sau ligamentelor,
Vindecarea ranilor, 
Tratamentul osteoartritei.

GLOFinn

GLOFinn
GLOFinn
Glofinn Oy este o companie finlandeza de biotehnologie ce pune accent pe medicina regenerativa avansata. De la sediul central din Finlanda, Glofinn Oy deserveste o retea vasta de distribuitori, medici si clinici din toate tarile Europene. Principala gama de produse este formata din cea a dispozitivelor PRP, oferind cele mai noi si inovatoare solutii de PRP. Terapia PRP (Platelet-Rich Plasma) sau „Plasma bogata in trombocite”, cunoscuta si sub numele de „terapia vampir”, este cea mai moderna procedura cosmetica pentru revitalizarea tesuturilor. Procedura presupune recoltarea propriului sange si reinjectarea acestuia dupa ce este procesat.  Terapia PRP este un tratament eficient in tricologie, ortopedie, urologie, ginecologie, medicina dentara. Este tot mai mult folosita in ultimii ani si in medicina estetica, unde, cu ajutorul medicilor specialisti, rezultatele sunt impresionante.

Tehnologie

Terapia PRP (Platelet-Rich Plasma) sau „Plasma bogata in trombocite”, cunoscuta si sub numele de „terapia vampir”, este cea mai moderna procedura cosmetica pentru revitalizarea tesuturilor.
Procedura presupune recoltarea propriului sange si reinjectarea acestuia dupa ce este procesat.
Sistemele Glo de prepararea a PRP-ului sunt simple de folosit, sigure si eficiente. Kiturile GLO PRP sunt patentate inovativ si ofera cele mai bune rezultate.

Continut:
10x GLO PRP kituri de uncia folosinta;
12x etichete pentru numarul de Lot., data de fabricatie si valabilitate pentru uzul clinicilor;
12x etichete pentru ID-ul pacientului , pentru a evita mixarea mostrelor de PRP atunci cand se proceseaza simultan rezultatele mai multor pacienti;
1x instructiuni cum sA prepari PRP cu kituri PRP GLO.

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologiePRP
Tip tratamentfacial

Studii

Recenzii

GLO Finn Kit PRP 10 buc
GLO Finn Kit PRP 10 buc