Toskani Advanced ECPR Eye Complex Poli Revitalizing 5x5ml

Evaluare:
0%

Biorevitalizant pe baza de peptide pentru rejuvenarea tenului si tratamentul cearcanelor intunecate din zona delicata a ochilor si pungile de sub ochi. 

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Toskani Advanced ECPR Eye Complex Poli Revitalizing 5x5ml

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

Toate substantele utilizate pentru ingrijirea pielii in mod natural isi pot modifica nivelul concentratiilor si pot dilua rezultatele pe masura ce pielea noastra devine mai matura si este expusa stresului cotidian si mediului. Toskani Advanced ECPR Eye Complex Poli Revitalizing mezococktail pe baza de peptide pentru a oferi o procedura avansata pentru conturul ochilor. Mezoterapia inlocuieste vitaminele si substantele nutritive care apar in mod natural, iar pielea devine luminoasa, stralucitoare si hidratata, hranita si mai ferma, cu o textura mult imbunatatita. Diminueaza semnele de imbatranire, tulburarile de pigmentare si problemele de microcirculatie.
Silicon Organic normalizeaza hidratarea tesutului si regleaza metabolismul celular. Participa la formarea colagenului si elastinei. Extract Cynara Scolymus (Articioca) are efect anti-edem si diuretic. Promoveaza sinteza coenzimelor din cadrul procesului de reducere a tesutului adipos. Vitamina C confera stralucire, are propriettai antioxidante puternice si ajuta la reducerea semnelor de foto-imbatranire stimuland sinteza de colagen. Acid Hialuronic (MW) imbunatateste hidratarea pielii si intareste bariera protectiva, asigura elasticitate si netezire, imbunatateste aspectul general a tenului. Stimuleaza sinteza de colagen si a factorilor de crestere, incetineste procesul natural de imbatranire. Troxerutin ofera efect anti-oxidant puternic, imbunatateste microcirculatia sanguina stimuleaza cresterea foliculelor de par. Palmitoyl Tripeptide-1 stimuleaza regenerarea matricei celulare reducand astfel aparitia ridurilor. Palmitoyl Tetrapeptide-7 descurajeaza formarea moleculei IL-6 (interleukin-6) generator de inflamatii si una din cauzele degradarii matricei celulare si formare a ridurilor. Acetyl Tetrapeptide-5 inhiba glicarea in pielea din jurul ochilor, scade permeabilitatea vaselor sanguine si cantitatea de lichid ce se poate acumula in zona perioculara. Extract Ginkgo Biloba confera beneficii multiple anti-oxidante datorita nivelului ridicat de quercitina. Creste circulatia, scade permiabilitatea capilara, imbunatateste irigarea tesutului si activeaza metabolismul celular.

Pentru confort

Pentru confortul tau

Ingrediente active:
Siliciu organic, Extract de anghinare, Vitamina C, Acid Hialuronic (MW), Troxerutin, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoil Tetrapeptide-7, Acetil Tetrapeptide-5, Extract de Ginkgo Biloba

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

Recomandari Toskani Advanced ECPR Eye Complex Poli Revitalizing
Tratamentul pungilor de sub ochi
Tratamentul riduri fine
Tratamentul ridurilor laba gastii
Tratament rejuvenare
Hidratarea profunda a pielii
Depigmentare cearcane

TOSKANI

TOSKANI
TOSKANI
TOSKANI este una dintre cele mai apreciate si recunoscute firme pe plan internațional de produse specifice pentru mezoterapie si cosmetice. TOSKANI este producatorul unei game largi de solutii pentru mezoterapie si cosmetica, atat pentru profesionistii de beauty, cat si pentru medici, pentru a trata orice problema estetica in cel mai sigur si mai eficient mod, de la diagnostic la solutionare. Scopul TOSKANI este de a oferi tratamente globale tuturor nevoilor estetice. TOSKANI își ascultă consumatorii și dezvoltă soluții specifice pentru aceștia, astfel încât aceștia să poată obține o piele impecabilă și să-și maximizeze frumusețea. De aceea, TOSKANI comunică mesajul We Care®. Știința și cercetarea fac parte din ADN-ul TOSKANI și permit dezvoltarea de produse eficiente, sigure și inovatoare. TOSKANI se angajează să creeze produse cu ingrediente active de ultimă generație, cum ar fi peptide, biorevitalizatori și active lipozomale. Pe de altă parte, TOSKANI are valori familiare, internaționale și inovatoare, iar echipa este esențială pentru succesul companiei.

Tehnologie

Extract Cynara Scolymus (Articioca)
Efect anti-edem si diuretic
Actiune asupra metabolismul lipidelor
Promoveaza sinteza coenzimelor din cadrul procesului de reducere a tesutului adipos.
Vitamina C
Confera stralucire, are propriettai antioxidante puternice
Ajuta la reducerea semnelor de foto-imbatranire
Stimuleaza sinteza de colagen.
Acid Hialuronic (MW)
Imbunatateste hidratarea pielii si intareste bariera protectiva
Asigura elasticitate si netezire, imbunatateste aspectul general a tenului
Stimuleaza sinteza de colagen si a factorilor de crestere, incetineste procesul natural de imbatranire.
Troxerutin
Efect anti-oxidant puternic, imbunatateste microcirculatia sanguina stimuleaza cresterea foliculelor de par.
Palmitoyl Tripeptide-1
Stimuleaza regenerarea matricei celulare reducand astfel aparitia ridurilor
Format dintr-un lant scurt de 3 aminoacizi (GHK) conectat cu acid palmitic, stimuleaza colageneza, si alte elemente a matricei celulare.
Palmitoyl Tetrapeptide-7
Descurajeaza formarea moleculei IL-6 (interleukin-6) generator de inflamatii si una din cauzele degradarii matricei celulare si formare a ridurilor.
Format dintr-un lant scurt de 4 aminoacizi (GQPR) conectat cu acid palmitic.
Acetyl Tetrapeptide-5
Tetrapetida cu proprietati anti-edemice
Inhiba glicarea in pielea din jurul ochilor, scade permeabilitatea vaselor sanguine si cantitatea de lichid ce se poate acumula in zona perioculara.
Extract Ginkgo Biloba
Beneficii multiple anti-oxidante datorita nivelului ridicat de quercitina
Creste circulatia, scade permiabilitatea capilara, imbunatateste irigarea tesutului si activeaza metabolismul cellular.

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieMezoterapie
Tip tratamentfacial

Studii

Recenzii

Toskani Advanced ECPR Eye Complex Poli Revitalizing 5x5ml
Toskani Advanced ECPR Eye Complex Poli Revitalizing 5x5ml