TKN Advanced HCPR

Evaluare:
0%

BIOREVITALIZANT PE BAZA DE PEPTIDE PENTRU REVITALIZAREA PARULUI SI PREVENIREA ALOPECIEI LA FEMEI SI BARBATI 5x5ML

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

TKN Advanced HCPR

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

INGREDIENTE ACTIVE Vitamina C – Confera stralucire, are proprietati antioxidante puternice. Ajuta la reducerea semnelor de foto-imbatranire. Stimuleaza sinteza de colagen. Vitamina E – Protejeaza pielea impotriva radiatiei UVB, impotriva poluarii si a agentilor externi care lezeaza pielea. Efect anti-oxidant puternic, efficient in regenerarea tesutului. Biotina – o vitamina esentiala in organism, deoarece intervine in metabolismul grasimilor, carbohidratilor si aminoacizilor, iar printre alte proprietati mentine temperatura corpului si genereaza energie pentru functionarea corecta a metabolismului si a nutritiei celulare. Complex Vitamina B – Vitaminele din complexul de B-uri contribuie la refacerea fibrelor de colagen, fiind deosebit de importante pe masura ce inaintam in varsta. Vitamina B3, de exemplu, ajuta la regenerarea tesuturilor si protejeaza pielea impotriva soarelui. Vitamina B1 stimuleaza circulatia sangvina si aduce rosul in obraji, iar vitamina B5 controleaza producerea de sebum. Vitamin A – Retinolul imbunatateste conditia pielii prin evitarea dezhidratarii. Este considerat un component efficient a produselor cu efect anit-aging datorita capacitatii de renovare celulara si protectia epidermei, prin eliminarea radicalilor liberi. Stimuleaza fibroblastii, inhiba degradarea colagenului, ajuta neoangiogeneza si sinteza de fibronectina. Amino Acizi – reprezinta “materia prima” pentru sintetizarea tuturor proteinelor pielii si mentinerea sanatatii si tineretii tenului. Eficienta pentru contracararea procesului de imbatranire si fotoimbatranire cutanata. Creste vitalitatea si numarul de celule care formeaza colagenul. Acizi Nucleici – Calendula Officinalis este benefica pentru tenurile uscate si degradate, si ajuta la regenerarea pielii datorita proprietatilor sale anti-inflamatoare si anti-bacteriene. Tripeptide-1 Cupru – Creste proliferarea si durata de viata a celulelor foliculare. Creste dimensiunea foliculelor, are un efect asemanator cu minoxidilul. Ajuta circulatia sanguina, creste productia de keratinocyte si fibroblasti. Blocheaza degradarea oxidativ in tesut, creste re-epitalizarea pielii. SH-Polypeptide-9 – incurajeaza cresterea parului prin stimularea transportului nutrientilor la foliculii de par. Influenteaza diferite functii celulare – proliferarea, durata de viata si formarea de oxid nitric si prostacyclina. Promoveaza angiogeneza, creste vascularizarea perifoliculara. SH-Oligopeptide-2 – Reduce si previne liniile de expresie prin formarea active de celule noi. Creste nivelul de colagen si elastina, reduce petele. Catifeleaza pielea, confera schimbari vizibile. SH- Polypeptide-1 – Reduce si previne liniile de expresie si ridurile prin activarea formarii de noi cellule. Ajuta la imbunatatirea circulatiei, creste productia de colagen si elastina.

Pentru confort

Pentru confortul tau

Complex poli-revitalizant indicat pentru cresterea densitatii capilare, prin intarirea radacinilor si stimularea foliculelor piloase.

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

RECOMANDARI TKN™ HCPR Revitalizarea parului Cresterea densitatatii capilare Stimularea foliculilor pilosi Tratamentul alopeciei areate

TOSKANI

TOSKANI
TOSKANI
TOSKANI este una dintre cele mai apreciate si recunoscute firme pe plan internațional de produse specifice pentru mezoterapie si cosmetice. TOSKANI este producatorul unei game largi de solutii pentru mezoterapie si cosmetica, atat pentru profesionistii de beauty, cat si pentru medici, pentru a trata orice problema estetica in cel mai sigur si mai eficient mod, de la diagnostic la solutionare. Scopul TOSKANI este de a oferi tratamente globale tuturor nevoilor estetice. TOSKANI își ascultă consumatorii și dezvoltă soluții specifice pentru aceștia, astfel încât aceștia să poată obține o piele impecabilă și să-și maximizeze frumusețea. De aceea, TOSKANI comunică mesajul We Care®. Știința și cercetarea fac parte din ADN-ul TOSKANI și permit dezvoltarea de produse eficiente, sigure și inovatoare. TOSKANI se angajează să creeze produse cu ingrediente active de ultimă generație, cum ar fi peptide, biorevitalizatori și active lipozomale. Pe de altă parte, TOSKANI are valori familiare, internaționale și inovatoare, iar echipa este esențială pentru succesul companiei.

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieMezoterapie
Tip tratamentfacial

Studii

Recenzii

TKN Advanced HCPR
TKN Advanced HCPR