TKN HA glowcomplex

Evaluare:
0%

BIOREVITALIZANT PE BAZA DE AMINO ACIZI SI COMPLEX DE VITAMINE PENTRU LIFTING SI TRATAMENTUL TENURILOR iMBATRaNITE 5X5ML

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

TKN HA glowcomplex

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

INGREDIENTE ACTIVE Acid Hialuronic – imbunatateste hidratarea pielii si intareste bariera protectiva. Asigura elasticitate, si finete, imbunatateste aspectul general a tenului. Stimuleaza sinteza de colagen si a factorilor de crestere, incetineste procesul natural de imbatranire. Amino Acizi – reprezinta “materia prima” pentru sintetizarea tuturor proteinelor pielii si mentinerea sanatatii si tineretii tenului. Eficienta pentru contracararea procesului de imbatranire si fotoimbatranire cutanata. Creste vitalitatea si numarul de celule care formeaza colagenul. Biotina – o vitamina esentiala in organism, deoarece intervine in metabolismul grasimilor, carbohidratilor si aminoacizilor, iar printre alte proprietati mentine temperatura corpului si genereaza energie pentru functionarea corecta a metabolismului si a nutritiei celulare. Silanetriol (Silicon Organic) – Normalizeaza hidratarea tesutului si regleaza metabolismul celular. Participa la formarea colagenului si elastinei. Inhiba peroxidarea lipidelor si formarea de radicali liberi. Sodium DNA – Actiune antioxidanta puternica. Creste imediat trofismul pielii (fermitatea). Actioneaza la nivel celular modificand nivelul de baza a epidermei. Stimuleaza proliferarea celulara. DMAE (Dimethylaminoethanol) – Combate flaciditatea prin tonifiere musculara, tratand nu numai simptomele, dar si cauzele pierderii fermitatii. Functioneaza ca un antioxidant si ajuta la mentinerea celulelor intacte. Reduce stresul cellular prin inhibarea acidului arachidonic responsabile de senzatia de durere si inflamare. Vitamina C – Confera stralucire, are proprietati antioxidante puternice. Ajuta la reducerea semnelor de foto-imbatranire. Stimuleaza sinteza de colagen. Vitamina E – Protejeaza pielea impotriva radiatiei UVB, impotriva poluarii si a agentilor externi care lezeaza pielea. Efect anti-oxidant puternic, efficient in regenerarea tesutului. Vitamin A – Retinolul imbunatateste conditia pielii prin evitarea dezhidratarii. Este considerat un component efficient a produselor cu efect anti-aging datorita capacitatii de renovare celulara si protectia epidermei, prin eliminarea radicalilor liberi. Stimuleaza fibroblastii, inhiba degradarea colagenului, ajuta neoangiogeneza si sinteza de fibronectina. Complex Vitamina B – Vitaminele din complexul de B-uri contribuie la refacerea fibrelor de colagen, fiind deosebit de importante pe masura ce inaintam in varsta. Vitamina B3, de exemplu, ajuta la regenerarea tesuturilor si protejeaza pielea impotriva soarelui. Vitamina B1 stimuleaza circulatia sangvina si aduce rosul in obraji, iar vitamina B5 controleaza producerea de sebum.

Pentru confort

Pentru confortul tau

Imbunatateste micro-circulatia capilara si asigura micronutrientii necesari procesului de formare a colagenului.

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

RECOMANDARI TKN™ HA GLOWCOMPLEX Efect antioxidant si biorevitalizare Recomandat fumatorilor Cresterea fermitatii pielii Tratamentul ridurilor Creste stralucirea / luminozitatea pielii

TOSKANI

TOSKANI
TOSKANI
TOSKANI este una dintre cele mai apreciate si recunoscute firme pe plan internațional de produse specifice pentru mezoterapie si cosmetice. TOSKANI este producatorul unei game largi de solutii pentru mezoterapie si cosmetica, atat pentru profesionistii de beauty, cat si pentru medici, pentru a trata orice problema estetica in cel mai sigur si mai eficient mod, de la diagnostic la solutionare. Scopul TOSKANI este de a oferi tratamente globale tuturor nevoilor estetice. TOSKANI își ascultă consumatorii și dezvoltă soluții specifice pentru aceștia, astfel încât aceștia să poată obține o piele impecabilă și să-și maximizeze frumusețea. De aceea, TOSKANI comunică mesajul We Care®. Știința și cercetarea fac parte din ADN-ul TOSKANI și permit dezvoltarea de produse eficiente, sigure și inovatoare. TOSKANI se angajează să creeze produse cu ingrediente active de ultimă generație, cum ar fi peptide, biorevitalizatori și active lipozomale. Pe de altă parte, TOSKANI are valori familiare, internaționale și inovatoare, iar echipa este esențială pentru succesul companiei.

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieMezoterapie
Tip tratamentfacial

Studii

Recenzii

TKN HA glowcomplex
TKN HA glowcomplex