Toskani TKN HA XS 2% Hyaluronic Acid Low molecular weight 5x5ml

Evaluare:
0%
SKU
TKN-00-0073

Biorevitalizant pe baza de acid hialuronic de masa moleculara mica pentru hidratarea profunda a pielii

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Toskani TKN HA XS 2% Hyaluronic Acid Low molecular weight 5x5ml

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

Toscani TKN HA XS 2% Hyaluronic Acid Low molecular weight este este un complex biorevitalizant de acid hialuronic nereticulat cu greutate moleculara foarte mica, special conceput pentru a optimiza hidratarea pielii si pentru a obtine rezultate de lunga durata.
Acidul hialuronic are capacitatea de a retine apa intr-un procent echivalent cu de mii de ori greutatea sa moleculara, oferind densitate si favorizand hidratarea epidermica. Activeaza functiile fibroblastice si sinteza colagenului, precum si diversi factori de crestere a pielii care incetinesc procesele de imbatranire.
Datorita moleculei sale mici, TKN HA XS 2% patrunde adanc in piele, umpland spatiile interfibrale de colagen provocand retentie de apa. Are proprietati de fermitate si hidratare pe termen lung, oferind pielii un efect neted. Creste fermitatea si elasticitatea pielii, asigura un aspect catifelat, mentine pielea tanara si cu aspect sanatos. Recomandat pentru tenuri mixte si uscate.

Pentru confort

Pentru confortul tau

Ingrediente active:
Acid Hialuronic imbunatateste hidratarea pielii si intareste bariera protectiva. Asigura elasticitate si netezime, imbunatateste aspectul general a tenului. Stimuleaza sinteza de colagen si a factorilor de crestere, incetineste procesul natural de imbatranire.

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

Recomandari Toskani TKN HA MW 2% Hyaluronic Acid Medium molecular weight
Hidratare intensa Anti-aging si biorevitalizare
Tratamente antirid - Linii de expresie si riduri fine
Semne post-acnee
Vergeturi
Flaciditate

TOSKANI

TOSKANI
TOSKANI
TOSKANI este una dintre cele mai apreciate si recunoscute firme pe plan internațional de produse specifice pentru mezoterapie si cosmetice. TOSKANI este producatorul unei game largi de solutii pentru mezoterapie si cosmetica, atat pentru profesionistii de beauty, cat si pentru medici, pentru a trata orice problema estetica in cel mai sigur si mai eficient mod, de la diagnostic la solutionare. Scopul TOSKANI este de a oferi tratamente globale tuturor nevoilor estetice. TOSKANI își ascultă consumatorii și dezvoltă soluții specifice pentru aceștia, astfel încât aceștia să poată obține o piele impecabilă și să-și maximizeze frumusețea. De aceea, TOSKANI comunică mesajul We Care®. Știința și cercetarea fac parte din ADN-ul TOSKANI și permit dezvoltarea de produse eficiente, sigure și inovatoare. TOSKANI se angajează să creeze produse cu ingrediente active de ultimă generație, cum ar fi peptide, biorevitalizatori și active lipozomale. Pe de altă parte, TOSKANI are valori familiare, internaționale și inovatoare, iar echipa este esențială pentru succesul companiei.

Tehnologie

Ingrediente active:
Acid Hialuronic
Imbunatateste hidratarea pielii si intareste bariera protectiva
Asigura elasticitate si netezime, imbunatateste aspectul general a tenului
Stimuleaza sinteza de colagen si a factorilor de crestere, incetineste procesul natural de imbatranire.

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieMezoterapie
Tip tratamentfacial

Studii

Recenzii

Toskani TKN HA XS 2% Hyaluronic Acid Low molecular weight 5x5ml
Toskani TKN HA XS 2% Hyaluronic Acid Low molecular weight 5x5ml