VIVACE

Evaluare:
0%

VIVACE este o procedura de microneedling care foloseste radiofrecventa dubla fractionata. Stimuland productia naturala de colagen, reda fermitate conturului fetei, gatului, mainilor si intregului corp. Dupa o singura sedinta, ridurile se estompeaza iar pielea devine mai intinsa.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

VIVACE

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

Este o tehnologie potrivita oricarei varste. Adolescentii pot scapa de urmele lasate de acnee si pot obtine un ten curat, sanatos, fara pori dilatati. Apoi, persoanele mai in varsta pot beneficia de efectele puternice antiaging. VIVACE exceleaza la diminuarea ridurilor din zone sensibile, unde alte tratamente nu pot actiona: zona din jurul buzelor ori a ochilor. in plus, elimina vergeturile rosii si le diminueaza pe cele albe.

Pentru confort

Pentru confortul tau

Procedura presuspune folosirea unor micro ace sterile care, cand injecteaza pielea, creeaza multe canale microscopice adanc in derma. Canalele raman deschise 4 pana la 6 ore, ceea ce stimuleaza corpul sa produca un nou colagen intr-un proces natural de vindecare. Acest procedeu, dublat de folosirea cu precizie a radiofrecventei la 31 de nivele diferite de penetrare, face ca VIVACE sa aiba rezultate exceptionale. Obtii rezultate spectaculoase fara interventii chirurgicale; Rezultate immediate; Fara durere; Putin timp de recuperare; Tehnologia este aprobata de US FDA (U.S Food and Drug Administration), MDD CE (The Medical Devices Directive) si KFDA (Korea Minsstry of Food and Drug Administration); Aparatul are un design simplu, usor de folosit; Tehnologia combina LED-urile Red si Blue cu Radio Frecventa.

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

Scopul: Eliminarea Ridurilor Lifting facial Tratament pentru Acnee si cicatrici post acneice Tratament pentru Vergeturi Diminuarea Porilor Rejuvenare

Vivace

Vivace
Vivace
Vivace este o companie Americana, cu sediul social in Phoenix, Statele Unite ale Americii, la baza careia stau cei mai buni specialisti inovatori de pe piata  globala a esteticii. Acestia au ca obiectiv principal distribuirea de dispozitive, produse si servicii estetice de cea mai inalta calitate, care sa asigure cele mai bune rezultate in urma tratamentelor.

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieMicroneedlling

Studii

Recenzii

VIVACE
VIVACE