Quanta System 585 Scanner

Evaluare:
0%
SKU
QS585

Lungimea de unda cu cea mai buna reputatie in dermatologie este acum disponibila la costuri de intretinere zero.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Quanta System 585 Scanner

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

Quanta System 585 mareste si siguranta pacientului datorita absorbtiei scazute a melaninei de catre epiderma, care este cu 50% mai mica fata de 532 nm. Din aceste motive, tratamentele pot fi efectuate cu o selectivitate imbunatatita, producand mai putine leziuni colaterale ale melaninei epidermice, o toleranta mai buna la tratament in orice tip de piele si o livrare crescuta de energie catre cromoforii tinta. Acest lucru induce o coagulare eficienta mai mare, ceea ce duce la rezultate mai durabile si la lipsa timpului de nefunctionare post-tratament.

Pentru confort

Pentru confortul tau

Lungimea de unda cu cea mai buna notorietate in dermatologie la costuri de intretinere ZERO

In ultimii 20 de ani, laserul de 585 nm a fost folosit in mod obisnuit in estetica si dermatologie pentru tratamentele pielii si vasculare. Laserele de 585 nm sunt considerate standardul de aur pentru aceste aplicatii.
Laser solid de 585 nm cu putere constanta pentru a garanta costuri de exercitii reduse si tratamente fara purpura vasculara.

Quanta System 585 mareste si siguranta pacientului datorita absorbtiei scazute a melaninei de catre epiderma, care este cu 50% mai mica fata de 532 nm. Din aceste motive, tratamentele pot fi efectuate cu o selectivitate imbunatatita, producand mai putine leziuni colaterale ale melaninei epidermice, o toleranta mai buna la tratament in orice tip de piele si o livrare crescuta de energie catre cromoforii tinta. Acest lucru induce o coagulare eficienta mai mare, ceea ce duce la rezultate mai durabile si la lipsa timpului de nefunctionare post-tratament. Absorbtia scazuta a melaninei si profunzimea optica de patrundere permit tratamentul leziunilor vasculare dermatologice ale fetei, decolteului si gatului in conditii de siguranta absoluta.

 

Scaner puternic capabil sa trateze suprafete mari cu precizie, siguranta si rapiditate.
Afisajul cu ecran tactil permite configurarea rapida si usoara a tratamentului si starea de pregatire/standby a laserului. Patru moduri de umplere pentru a gestiona distributia caldurii pentru tratamente specifice si 8 modele de scanare pentru cel mai mare nivel de precizie.

 

Activitate
Laser extrem de puternic si compact ND:YAG si Q-SWITCHED
Laser puternic si compact Nd:YAG Q-Switched care functioneaza la 1064 si 532 nm in modurile Q-Switched si optional fototermic (functionare libera), echipat cu piese de mana Optibeam cu spoturi patrate Optibeam sau spoturi rotunde optionale.
Activul poate fi prevazut cu conector TWAIN (optional) pentru piesa de mana IPL permite sporirea posibilitatilor de tratament.
Modul Q-Switched
Aceasta modalitate livreaza impulsuri laser extrem de scurte, fiecare de doar 6ns, capabile sa produca o putere optica de varf foarte mare (sute de Megawati) necesara pentru a permite un efect fotoacustic eficient.
Ca urmare, pigmentii nedoriti sunt fragmentati in particule mici si ulterior eliminati prin fagocitoza.

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

Recomandat pentru:
Telangiectazie | Pete | Hemangiom | Angiom de paianjen
Rozacee | Lentigo | Melasma
Cicatrici vascularizate
Keratoza seboreica
Negi

Quanta System

Quanta System
Quanta System
Quanta System produce lasere si sisteme laser pentru o gama larga de aplicatii stiintifice, medicale si industriale. Fondata in Milano, Italia, Quanta, renumita la nivel international, si-a castigat o reputatie pentru construirea de sisteme laser de ultima generație pentru utilizare in peste 130 de țari de pe glob. Fiecare laser Quanta, fie ca se indreapta spre Marte sau catre o clinica medicala, este testat timp de mii de ore pentru a asigura siguranta, eficacitatea si satisfactia generala a pacientului. Quanta System a fost fondata in 1985. Astazi, cu o experienta de peste treizeci de ani in proiectarea de surse laser, sisteme laser si solutii specifice pentru piata OEM, este o companie globala fondata pe o multitudine de expertize locale. Tehnologiile Quanta System pot fi aplicate la numeroase strategii de piata. Atuurile intelectuale enorme ale companiei sunt adesea cheia care marcheaza trecerea evolutiva in interiorul fiecarei piete. • Medical • Viata si sanatate • Stiinta • Microelectronica • Materiale avansate • Procese avansate de fabricatie • Conservarea artelor plastice • Mediul inconjurator

Tehnologie

Sistemul Quanta 585, cu sistemul sau inovator D-wmops (Diferential - Lungime de unda modificata, Tehnologia semiconductoare cu pompare optica), este primul laser patentat capabil sa emita acelasi lungime de unda a unui laser Dye, in ambele moduri de frecvente: continue sau pulsate. Acest lucru permite tratamentelor sa fie efectuata fara sa rezulte purpura si fara alte costuri de intretinere si consumabile!
Tratamentul leziunilor vasculare dermatologice este mai eficient cu laserul cu 585 comparativ cu laserele KTP/LBO 532 nm datorita adancimii de patrundere mai mare, de 585 nm fata de 532 nm.
Quanta System 585 creste siguranta pacientului datorita absorbtiei scazute de melanina de catre epiderma care este cu 50% mai mica fata de 532 nm.
Datorita acestor considerente se pot face tratamente cu selectivitate imbunatatita, rezultand mai putine daune ale melaninei epidermice, toleranta mai buna la tratament pentru orice tip de piele si energie sporita. Induce o coagulare eficienta mai mare ceea ce duce la o durabilitate mai mare a rezultatelor si fara timp de recuperare post-tratament.

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieLaser

Studii

Recenzii

Quanta System 585 Scanner
Quanta System 585 Scanner