Laser Quanta System 585 Scanner

Evaluare:
0%
SKU
QS585

Laser cu mediu activ solid de 585 nm, cu putere constanta pentru a garanta costuri de exploatare reduse si tratamente fara purpura.
Absorbtia redusa a melaninei si profunzimea optica de penetrare permit tratamentul leziunilor vasculare dermatologice ale fetei, decolteului si gatului în conditii de precizie, siguranta absoluta si rapiditate.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Laser Quanta System 585 Scanner

Evaluare:
0%

Pentru confortul tau

Quanta System 585

Cea mai apreciata lungime de unda in dermatologie la costuri de intretinere ZERO

In ultimii 20 de ani, laserul de 585 nm a fost folosit in mod obisnuit in estetica si dermatologie pentru tratamentele pielii si vasculare. Laserele de 585 nm sunt considerate standardul de aur pentru aceste aplicatii.
Laser solid de 585 nm cu putere constanta pentru a garanta costuri de exercitii reduse si tratamente fara purpura vasculara.

Quanta System 585 mareste si siguranta pacientului datorita absorbtiei scazute a melaninei de catre epiderma, care este cu 50% mai mica fata de 532 nm. Din aceste motive, tratamentele pot fi efectuate cu o selectivitate imbunatatita, producand mai putine leziuni colaterale ale melaninei epidermice, o toleranta mai buna la tratament in orice tip de piele si o livrare crescuta de energie catre cromoforii tinta. Acest lucru induce o coagulare eficienta mai mare, ceea ce duce la rezultate mai durabile si la lipsa timpului de recuperare post-tratament. Absorbtia scazuta a melaninei si profunzimea optica de patrundere permit tratamentul leziunilor vasculare dermatologice ale fetei, decolteului si gatului in conditii de siguranta absoluta.

 

Scaner puternic capabil sa trateze suprafete mari cu precizie, siguranta si rapiditate.
Afisajul cu ecran tactil permite configurarea rapida si usoara a tratamentului si starea de pregatire/standby a laserului. Patru moduri de umplere pentru a gestiona distributia caldurii pentru tratamente specifice si 8 modele de scanare pentru cel mai mare nivel de precizie.

 

Activitate
Laser extrem de puternic si compact ND:YAG si Q-SWITCHED
Laser puternic si compact Nd:YAG Q-Switched care functioneaza la 1064 si 532 nm in modurile Q-Switched si optional fototermic (functionare libera), echipat cu piese de mana Optibeam cu spoturi patrate Optibeam sau spoturi rotunde optionale.
Activul poate fi prevazut cu conector TWAIN (optional) pentru piesa de mana IPL permite sporirea posibilitatilor de tratament.
Modul Q-Switched
Aceasta modalitate livreaza impulsuri laser extrem de scurte, fiecare de doar 6ns, capabile sa produca o putere optica de varf foarte mare (sute de Megawati) necesara pentru a permite un efect fotoacustic eficient.
Ca urmare, pigmentii nedoriti sunt fragmentati in particule mici si ulterior eliminati prin fagocitoza.

Recomandat pentru:
Telangiectazie | Pete | Hemangiom | Angiom de paianjen | Cuperose
Rozacee | Lentigo | Melasma
Cicatrici vascularizate
Keratoza seboreica
Negi

 

 

 

 

Quanta System

Quanta System
Quanta System
Quanta System produce lasere si sisteme laser pentru o gama larga de aplicatii stiintifice, medicale si industriale. Fondata in Milano, Italia, Quanta, renumita la nivel international, si-a castigat o reputatie pentru construirea de sisteme laser de ultima generație pentru utilizare in peste 130 de țari de pe glob. Fiecare laser Quanta, fie ca se indreapta spre Marte sau catre o clinica medicala, este testat timp de mii de ore pentru a asigura siguranta, eficacitatea si satisfactia generala a pacientului. Quanta System a fost fondata in 1985. Astazi, cu o experienta de peste treizeci de ani in proiectarea de surse laser, sisteme laser si solutii specifice pentru piata OEM, este o companie globala fondata pe o multitudine de expertize locale. Tehnologiile Quanta System pot fi aplicate la numeroase strategii de piata. Atuurile intelectuale enorme ale companiei sunt adesea cheia care marcheaza trecerea evolutiva in interiorul fiecarei piete. • Medical • Viata si sanatate • Stiinta • Microelectronica • Materiale avansate • Procese avansate de fabricatie • Conservarea artelor plastice • Mediul inconjurator

Tehnologie

Sistemul Quanta 585, cu sistemul sau inovator D-wmops (Diferential - Lungime de unda modificata, Tehnologia semiconductoare cu pompare optica), este primul laser patentat capabil sa emita acelasi lungime de unda a unui laser Dye, in ambele moduri de frecvente: continue sau pulsate. Acest lucru permite tratamentelor sa fie efectuata fara sa rezulte purpura si fara alte costuri de intretinere si consumabile!
Tratamentul leziunilor vasculare dermatologice este mai eficient cu laserul cu 585 comparativ cu laserele KTP/LBO 532 nm datorita adancimii de patrundere mai mare, de 585 nm fata de 532 nm.
Quanta System 585 creste siguranta pacientului datorita absorbtiei scazute de melanina de catre epiderma care este cu 50% mai mica fata de 532 nm.
Datorita acestor considerente se pot face tratamente cu selectivitate imbunatatita, rezultand mai putine daune ale melaninei epidermice, toleranta mai buna la tratament pentru orice tip de piele si energie sporita. Induce o coagulare eficienta mai mare ceea ce duce la o durabilitate mai mare a rezultatelor si fara timp de recuperare post-tratament.

Before & After

Specificatii tehnice

Putere100-240V
Frecventa50-60 Hz
Tipul de alimentareCablu de alimentare
Tip tehnologieLaser
Tip tratamentPete pigmentare, Dermatologie
Dimensiuni254 mm (H) x 324 mm (W) x 362 mm (D)
Greutate13 kg
CuloareArgintiu
Materialmetal, plastic
Nr motoare1

Studii

Recenzii

Laser Quanta System 585 Scanner
Laser Quanta System 585 Scanner