Aparat de mezoterapie virtuala Toskani TKN Mesoject Gun Non invasive transdermal therapy

Evaluare:
0%
SKU
TKN-00-0339

Sistemul TKN™ MESOJECT GUN beneficiaza de tehnologie duala de noua generatie - Microcip fara ace & Electroporatie.
Tehnologie Pulse Booster: electrostimulare + microabraziune.
Tehnica complet precisa si nedureroasa, fara ace.
Gama larga de tratamente: fata, corp si par.
Rezultate eficiente, imediat vizibile.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Grabeste-te, ultimele bucati disponibile!

Aparat de mezoterapie virtuala Toskani TKN Mesoject Gun Non invasive transdermal therapy

Evaluare:
0%

Pentru confortul tau

TOSKANI Mesoject Gun este un aparat pentru aplicarea solutiilor cosmetice pentru imbunatatirea absorbtiei acestora datorita tehnologiei continute Pulse Booster. O tehnica inovatoare de administrare a produselor cosmetice pe piele cu eficienta maxima si non-invaziva.

▪ Tehnologia Pulse Booster produce in mod precis si in siguranta, emitand impulsuri de unde perfecte la frecventa si tensiune joasa pentru o eficacitate maxima cu invazivitate zero. Fara afectarea integritatii structurale, introduce ingredientele active in straturile profunde ale pielii cu ajutorul curentului electric modulat prin crearea unei deschideri temporare a membrane celulare.

▪Electroporatia|mezoporatia este o alternativa sigura, fara ace si fara durere a mezoterapiei classice - ofera toate beneficiile mezoterapiei, fara riscurile acesteia. Aceasta tehnologie creaza canale temporare si reversibile in membrana celulara, cu ajutorul unor impulsuri electrice cu lungime de unda specifice. Maximizeaza permeabilitatea si absorbtia la nivel celular, imbunatatind aspectul general a tenului.

Caracteristici:
▪ Tehnica non-invaziva
▪ Maner ergonomic, design inovator
▪ Poate fi folosit pentru a introduce orice solutie cosmetica Toskani in piele
▪ TKN MeosjectGun are doua capete diferite (MesoHair si MesoSkin) care pot fi folosite pe scalp si pe pielea oricarei zone
▪ Permite profesionistilor sa obtina rezultate excelente
▪ Protocoale special concepute pentru acest dispozitiv.

Microcanalele ajuta nutrientii sa patrunda in stratul bazal al epidermei, astfel crescand gradul de absorbtie si oferind rezultate exceptionale.

Sistemul TKN™ Mesoject Gun introduce solutiile de mezoterapie la o viteza mare in stratul bazal al epidermei fara deteriorarea celulelor epidermice.
Este un dispozitiv inovator, care ofera tratamente confortabile, sigure si nedureroase.
Aplicatorul proiectat ergonomic, corespunde cu forma naturala a corpului uman.
Este flexibil si a fost creat pentru a oferi confort operatorului.

Pentru rezultate mai bune

Introducerea substantelor active in profunzimea tesutului poate fi utilizata cu succes in tratamente estetice si medicale:

▪ Tratamente anti-rid, anti-ageing
▪ Tratamentul diverselor forme de acnee
▪ Tratamente pentru capilare sparte
▪ Introducerea colagenului in buze
▪ Tratarea petelor de pigmentare
▪ Hidratarea pielii cronic dezhidratate
▪ Tratamente anticelulitice localizate strict pe zone afectate

TOSKANI

TOSKANI
TOSKANI
TOSKANI este una dintre cele mai apreciate si recunoscute firme pe plan internațional de produse specifice pentru mezoterapie si cosmetice. TOSKANI este producatorul unei game largi de solutii pentru mezoterapie si cosmetica, atat pentru profesionistii de beauty, cat si pentru medici, pentru a trata orice problema estetica in cel mai sigur si mai eficient mod, de la diagnostic la solutionare. Scopul TOSKANI este de a oferi tratamente globale tuturor nevoilor estetice. TOSKANI își ascultă consumatorii și dezvoltă soluții specifice pentru aceștia, astfel încât aceștia să poată obține o piele impecabilă și să-și maximizeze frumusețea. De aceea, TOSKANI comunică mesajul We Care®. Știința și cercetarea fac parte din ADN-ul TOSKANI și permit dezvoltarea de produse eficiente, sigure și inovatoare. TOSKANI se angajează să creeze produse cu ingrediente active de ultimă generație, cum ar fi peptide, biorevitalizatori și active lipozomale. Pe de altă parte, TOSKANI are valori familiare, internaționale și inovatoare, iar echipa este esențială pentru succesul companiei.

Tehnologie

EPM (Electro Poration Microchip sau Microchip cu Electroporatie) este un concept nou care combina livrarea transdermala minim invaziva cu electroporatia. Prin combinarea celor doua tehnologii, si micro-canalele formate, tratamentul TKN™ MESOJECT asigura o penetrare adanca in stratul cornos a nutrientilor, ingredientelor active si vitaminelor. Favorizeaza micro-circulatia sangelui, accelereaza metabolismul celular si sprijina rezistenta celulelor impotriva imbatranirii.
Impulsurile electrice genereaza canale hidrofile temporare in straturile lipidice ale membranelor celulare si spatiile intracelulare. Prin intermediul unei cresteri semnificative a conductivitatii electrice si a permeabilitatii tesuturilor, penetrarea dorita a ingredientelor active se realizeaza local, neinvaziv si nedureros.
MICROCHIP
Microchipul* TKN™ MESOJECT este fabricat prin tehnologia laser trimming. Cu ajutorul tehnologiei laser de precizie s-au creat micro-chipuri cu o suprafata rugoasa, care prin miscarea oscilatorie automatizata creaza micro-canale in tegument. Microcanalele ajuta nutrientii sa patrunda in stratul bazal al epidermei, astfel crescand gradul de absorbtie si oferind rezultate exceptionale. Tehnologia permite livrarea transdermala minim invaziva.
* Exista 2 tipuri de microcip,in functie de utilizare: „MESOSKIN”, pentru tratamente faciale sau „MESOHAIR”, pentru tratamente in zona scalpului|par.

Before & After

Specificatii tehnice

Putere100-240V
Voltaj2A
Frecventa50-60 Hz
Tipul de alimentareCablu
Tip tehnologieMezoterapie
Tip tratamentAnti-ageing, Anti-rid, Biorevitalizare, Cocktail Mezoterapie
Dimensiune ecran10x10
Dimensiuni30.2 x 27.2 x 12.6cm
Greutate24 kg
CuloareAlb
Materialplastic
Nr motoare1
Tip produsDispozitiv Medical

Recenzii

Aparat de mezoterapie virtuala Toskani TKN Mesoject Gun Non invasive transdermal therapy
Aparat de mezoterapie virtuala Toskani TKN Mesoject Gun Non invasive transdermal therapy