Aparat de Microneedling Toskani Med Neopen Med

Evaluare:
0%
SKU
TKN-00-0357

NeopenMED® este extrem de precis datorita sistemului de penetrare instantanee, pastrand intacta pielea din jur, favorizeaza astfel un model de aplicare mai reproductibil. Capul mobil, adaptabil la suprafata fetei asigura intotdeauna punctii perpendiculare pe piele, ceea ce permite o mai mare precizie, o aplicare mai eficienta a produsului si un rezultat mai bun al tratamentului. Sistemul cu sase ace permite pana la 900 de perforatii pe secunda, adancimea perforatiei/acului fiind reglabila intre 0,1 si 1,5 mm.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Grabeste-te, ultimele bucati disponibile!

Aparat de Microneedling Toskani Med Neopen Med

Evaluare:
0%

Pentru confortul tau

Lansarea produsului NeopenMED® marcheaza momentele „inainte” si „dupa” in domeniul dispozitivelor medicale de microneedling destinate aplicarii peptidelor noastre biomimetice.
NeopenMED® este extrem de precis datorita sistemului de penetrare instantanee, pastrand intacta pielea din jur, favorizeaza astfel un model de aplicare mai reproductibil. Capul mobil, adaptabil la suprafata fetei asigura intitdeauna punctii perpendiculare pe piele, ceea ce permite o mai mare precizie, o aplicare mai eficienta a produsului si un rezultat mai bun al tratamentului.
90% dintre pacienti au observat o ameliorare a ridurilor faciale
78% dintre pacienti au o ameliorare a ridurilor periorbitale dupa 90 de zile.
Sistemul cu sase ace permite pana la 900 de perforatii pe secunda, adancimea perforatiei/acului fiind reglabila intre 0,1 si 1,5 mm.

Acest lucru determina un numar mai mare de canale in piele, permitand foliei sale flexibile sa se adapteze la toate suprafetele pielii, favorizand intrarea verticala a acelor si permitand introducerea peptidelor biomimetice (TKN Advanced) cu acid hialuronic si factori de crestere mai rapid si cu mai putina durere pentru pacient. 

Beneficiile produsului
Folosind tehnologia silentioasa , se obtine un nivel mai mic de zgomot si vibratii , oferind pacientului un sentiment de stres mai redus si confort mai mare pe toata durata tratamentului.
Unitatea de control este separata de unitatea mobila, prevenind astfel supraincalzirea capului mobil si permitand o utilizare prelungita.
+ fiabil
Tehnologia germana le asigura echipamentelor o garantie tehnologica mai indelungata.
+ silentios
Pacientului i se ofera sentimentul de reducere a stresului.
+ ergonomic
Designul sau usor ii ofera profesionistului un confort mai mare la utilizare.
Datorita designului sau ergonomic si usor, acesta le ofera profesionistilor un confort mai mare la utilizare, astfel incat poate fi folosit pentru o perioada mai lunga de timp, asigurand o rentabilitate mai mare in practica.
Putere, viteza si precizie ridicata
NeopenMED® este extrem de precis datorita sistemului de penetrare instantanee, pastrand intacta pielea din jur, favorizand astfel un model de aplicare mai reproductibil. Capul sau cu un sistem cu sase ace permite pana la 900 de perforatii pe secunda, adancimea perforatiei/acului fiind reglabila intre 0,1 si 1,5 mm.
Acest lucru determina un numar mai mare de canale in piele, permitand foliei sale flexibile sa se adapteze la toate suprafetele pielii, favorizand intrarea verticala a acelor si permitand introducerea peptidelor biomimetice (TKN Advanced) cu acid hialuronic si factori de crestere mai rapid si cu mai putina durere pentru pacient
+ precis
Capul sau mobil adaptabil garanteaza ca punctiile sunt intotdeauna perpendiculare
Rezultate
+eficienta
Cu NeopenMED® se obtin rezultate excelente datorita usurintei de manevrare si aplicarii conceptului mesosynergy®. Cu ajutorul acestei sinergii si al tratamentelor combinate, pielea este stimulata de la epiderma pana la dermacombinate, pielea este stimulata de la epiderma pana la derma.

In aceste tratamente, peptidele TOSKANI au fost utilizate pe langa HA3 pentru stimularea pielii pentru a obtine cele mai bune rezultate la pacienti. Stimularea pielii pentru a obtine cele mai bune rezultate la pacienti.
Rezultatul a fost 100% satisfacator, determinand o senzatie de stare de bine si intinerind aspectul pacientului

Tehnica microneedlingului
Microneedlingul este o metoda minim invaziva care creeaza canale in straturile superficiale ale pielii pentru a promova absorbtia ingredientelor active
Microneedlingul este o tehnica ce imbunatateste aspectul, textura si calitatea generala a pielii. Deschide canale in stratul epidermic si chiar in stratul dermic care conduc la producerea mare de colagen si elastina si ajuta la introducerea activelor.
De asemenea, favorizeaza neo-vascularizarea si eliberarea de factori de crestere care sunt benefici pentru sanatatea pielii si a scalpului.
Tehnologia germana si procesul atent de fabricatie asigura fiabilitatea, durabilitatea si o garantie tehnologica mai mare a echipamentului.
Certificarea CE 0123 garanteaza o siguranta totala in utilizarea sa ca echipament medical.

Avantajele
Noua metoda de tratare a cicatricilor. Adaptabil la orice parte a corpului. Trateaza cicatricile si obtine rezultate excelente cu acest nou cadru exclusiv.
Design revolutionar cu cartus cu 16 ace. Designul stiloului cu microneedling creeaza mai multe canale de intinerire si mareste rezultatele. Aluneca peste piele pentru un confort total al pacientului.
Functie de incarcare dubla. Confort si capacitate cu diferite optiuni de incarcare: pe baterie sau pe retea.
Cartus cu ac RFID incorporat. Calibrare automata pentru penetrare precisa, fiabila si fara tragere a acului.
Protectia impotriva poluarii. Asigura securitate si protectie de neegalat. Fara retur de lichide, fara contaminare incrucisata si fara transfer.
Ecran digital: setari incorporate la atingerea unui buton. Gestionati setarile de adancime, viteza si tratament prin atingerea unui buton. Control deplin asupra procedurii prin intermediul ecranului.
Design ergonomic. Mecanism usor de prindere pentru tratamente fara efort, netede si confortabile pentru fata, corp si scalp.
Conexiune Bluetooth. Beneficiu care va permite sa fiti la curent cu toate noile actualizari ale produsului.
Cele 4 viteze pot fi gestionate prin simpla apasare a unui buton in timpul tratamentului. Datorita acestor caracteristici, timpul de tratament este mai scurt si obtinem beneficii atat pentru medic, cat si pentru pacient.

Capul mobil, adaptabil la suprafata fetei, asigura intotdeauna punctii perpendiculare pe piele, ceea ce permite o mai mare precizie, o aplicare mai eficienta a produsului si un rezultat mai bun al tratamentului.
Designul sau metalic faciliteaza curatarea si sterilizarea si ii confera echipamentului o imagine mai profesionala, mai adaptata domeniului medical.
Caracteristicile Neopen-ului
Design revolutionar cu 16 ace;
Material ac: otel inoxidabil de calitate chirurgicala;
Ac de precizie: acul este perpendicular pe piele;
Cartus cu ac RFID incorporat pentru calibrare automata;
Nu zgarie si nu lasa urme pe piele;
Fara contaminare incrucisata, datorita cartusului pentru ac si mansonului steril de unica folosinta;
Conectivitate compatibila Bluetooth;
Afisaj digital cu One Touch;
Design ergonomic;
Mod dublu de functionare (prin cablu si baterie).

Folosind tehnologia silentioasa, se obtine un nivel mai mic de zgomot si vibratii, oferind pacientului un sentiment de stres mai redus si confort mai mare pe toata durata tratamentului.
Unitatea de control este separata de unitatea mobila, prevenind astfel supraincalzirea capului mobil si permitand o utilizare prelungita.

Mesosynergy® este un concept care leaga NeopenMED® si microneedlingul de ingrijirea si tratamentul pielii pe trei niveluri:
la nivelul epidermei cu peptide
la nivelul dermei cu HA3 pentru stimularea pielii
la nivelul hipodermei cu fillere dermice pentru remodelarea pielii.

TOSKANI

TOSKANI
TOSKANI
TOSKANI este una dintre cele mai apreciate si recunoscute firme pe plan internațional de produse specifice pentru mezoterapie si cosmetice. TOSKANI este producatorul unei game largi de solutii pentru mezoterapie si cosmetica, atat pentru profesionistii de beauty, cat si pentru medici, pentru a trata orice problema estetica in cel mai sigur si mai eficient mod, de la diagnostic la solutionare. Scopul TOSKANI este de a oferi tratamente globale tuturor nevoilor estetice. TOSKANI își ascultă consumatorii și dezvoltă soluții specifice pentru aceștia, astfel încât aceștia să poată obține o piele impecabilă și să-și maximizeze frumusețea. De aceea, TOSKANI comunică mesajul We Care®. Știința și cercetarea fac parte din ADN-ul TOSKANI și permit dezvoltarea de produse eficiente, sigure și inovatoare. TOSKANI se angajează să creeze produse cu ingrediente active de ultimă generație, cum ar fi peptide, biorevitalizatori și active lipozomale. Pe de altă parte, TOSKANI are valori familiare, internaționale și inovatoare, iar echipa este esențială pentru succesul companiei.

Tehnologie

Date tehnice

Tipul dispozitivului AD - 1,3 - MN - MP
Tensiune nominala 15 V - c.c.
Consum de energie Max. 7 VA
Sursa de alimentare Numarul modelului: GTM41060-2515A
  Numar de catalog: WR9QG1670CSPNMEDREWA
Clasa de protectie 2
Frecventa de penetrare 50-150Hz (100-150 Hz pentru utilizarea cartusului de siguranta 6-MNP 1,5)
Conductie Motor de precizie - c.c.
Mod de operare  Functionare continua
Dimensiuni (l x L x i)  230 x 45 x 185 mm
Greutatea unitatii mobile  Aprox. 110 g
Greutate totala Aprox. 1100 g

 

Conditii de functionare

 
Temperatura camerei intre +10º
Umiditate relativa  30% - 75%
Presiunea aerului intre 700 hPa si 1070 hPa

 

Materiale de fabricatie

 
Maner Aliaj de aluminiu (AlMgSi0,5)
Consola  Aluminiu anodizat (suprafata: folie de policarbonat)
Cartus cu ace / 6 ace/cartus  
Ace  Otel inoxidabil
Cartus Policarbonat
Membrana securitate  Cauciuc siliconic
Dop de inchidere Polioximetilena
  Steril. De unica folosinta, consumabil
  Cu diafragma

Before & After

Specificatii tehnice

Voltaj15 V
Frecventa50-150Hz
Tipul de alimentareCablu
Tip tehnologieMicroneedlling
Tip tratamentCocktail Mezoterapie Advanced
Dimensiuni230 x 45 x 185 mm
Greutate1100 g
CuloareClear, Copper
MaterialMetal, Policarbonat, Silicon, Otel
Tip produsDispozitiv Medical

Recenzii

Aparat de Microneedling Toskani Med Neopen Med
Aparat de Microneedling Toskani Med Neopen Med