Aparat ITS Stardust Diode Laser pentru epilare definitiva

Evaluare:
0%
SKU
ITSG100.3000

Noua Stardust Med, cea mai avansata dioda laser, cu un design italian inconfundabil, incorporeaza o tehnologie inovatoare care in cele din urma reuseste sa reuneasca cea mai puternica dioda laser coerent cu sistemul inovator dublu de racire cu microcanale din cupru si aur.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Aparat ITS Stardust Diode Laser pentru epilare definitiva

Evaluare:
0%

Pentru confortul tau

Grupul ITS a proiectat si a creat STARDUST, un dispozitiv pentru profesionistii in domeniul frumusetii, care utilizeaza lumina diodei laser si este una dintre cele mai sigure, moderne si eficiente forme de epilare profesionala
Este cel mai confortabil tratament de acest tip de pe piata, fiind prevazut cu un sistem de tripla-racire inovator, cu canale din aur si cupru, care reduce senzatia de disconfort. 
Mai mult, sedintele de tratament sunt mai scurte, intrucat se poate lucra rapid si eficient, pe zone mai intinse ale pielii.
 
Stardust LaserDioda este o tehnologie utilizata pentru indepartarea progresiva si permanenta a parului. Utilizeaza o lungime de unda de 808 nm, producand energie luminoasa care, in interiorul foliculului pilos, se transforma in caldura. Acest lucru determina distrugerea foliculului pilos eficient si cu efect pe termen lung. Energia fasciculului laser atinge doar selectiv partea de tesut vizata datorita absorbtiei diferite a luminii la diferite lungimi de unda si respecta Timpul de Relaxare Termica (TRT) al pielii.
Desi rezultatele obtinute dupa tratamentele cu IPL si Laser Dioda sunt similare, tratamentul Laser Dioda asigura sesiuni rapide pentru tratarea tuturor fototipurilor (IPL nu poate fi utilizat in cazul fototipurilor V si VI). Sistemul de epilare cu laser asigura si un risc mai mic de arsura in comparatie cu IPL, fiind mai selectiv.
 
Tehnologia unica a aparatului laser imbina, intr-o retea de diode, trei lungimi de unda – 808 nm, performantele alexandrit 755 nm si randamentul laserelor Nd-Yag, de 1 064 nm - pentru a actiona eficient pe orice tip de piele si orice tip de fir de par, chiar si in cazul celui mai fin si incapatanat. Astfel, dupa sase sedinte, chiar si firele de par rebele care rezistau pana acum la actiunea laserului, sunt eliminate complet. 
Aparatul este prevazut cu un senzor inteligent care analizeaza structura firului de par si recomanda ce lungime de unda este potrivita si la ce adancime se actioneaza.
In plus, este cel mai confortabil tratament de acest tip de pe piata, pentru ca este prevazut cu un sistem de tripla-racire inovator, cu canale din aur si cupru, care reduc senzatia de disconfort. 
Mai mult, sedintele de tratament sunt mai scurte, intrucat se poate lucra acum rapid si eficient, pe zone mai intinse ale pielii.
 
Laser Dioda de ultima generatie 808 | 755 | 1064 nm: si mai puternic, sigur si eficient.
Certificat FDA 510(k) Numarul K200736
Stardust Med Diode Laser cel mai avansat aparat, pentru o epilare definitiva progresiva, complet nedureroasa si potrivita pentru toate tipurile de piele.
Cel mai performant echipament laser produs pana in acest moment: parea imposibil sa fie imbunatatita o tehnologie deja perfecta, cu toate acestea, acest lucru s-a realizat.
Noul Stardust Med, cel mai avansat Diode Laser, se bazeaza pe o tehnologie inovatoare car reuneste cea mai puternica dioda cu emitere laser, compatibila cu sistemul inovator dublu de racire cu micro-canale de cupru si aur.
Cu Stardust Med, tratamentele de epilare ating performante care nu au fost atinse pana acum. Am combinat 808 nm de putere laser intr-o singura dioda, performanta Alexandrite de 755 nm si eficienta laserului Nd:Yag de 1064 nm. In acest fel, poti rezolva cele mai complexe cazuri de epilare cu performante fara precedent.
La acestea se adauga cristalul exclusiv de safir care, datorita puritatii sale extreme, elimina refractiile nedorite ale luminii, garantand precizie maxima pentru un tratament de cel mai inalt nivel. Racirea sa pana la -5 C° in contact cu pielea asigura sedinte de epilare in confort maxim.
Eficient, puternic si inovator, dincolo de orice imaginatie!
 
Noul laser STARDUST MED asigura o reducere a radacinii firelor de par de pana la 90% intr-un timp foarte scurt. Tratamentele multiple, respectiv distantate sunt necesare pentru a obtine rezultate stabile in timp. in functie de fiziopatologia fiecarei persoane, faza de impact maxim a epilarii definitive cu laser STARDUST dureaza de la 6 la 12 luni, in functie de densitatea initiala a parului. Iar in faza de mentinere vei avea nevoie de 2 pana la 4 sedinte pe an.
 
Avantaje
 • Tehnologie inovatoare, ce reuneste cea mai puternica dioda cu acoperire MPRS si sistemul de racire cu microcanale si schimbatoare de caldura din aur si cupru. 
 • Nedureros si confortabil, aplicatorul se raceste la -5° C  la contactul cu pielea. 
 • Foloseste principiul Fototermolizei Selective Acumulate, datorita careia fasciculul laser exercita actiunea selectiv asupra radacinii firuluide par. 
 • Precizie la cel mai inalt nivel 
 • Rezultate evidente, de lunga durata, chiar si pe firele de par nepigmentate uniform, fara a provoca deteriorarea tesutului din jur. 
 • Conexiune Wi-Fi continua
 • Costuri reduse de intretinere
 • Dispun de certificari AQSCERT ISO 9001:2015 si AQSCERT ISO 13485:2016;
 • Dispozitivele au fost optimizate pentru a va oferi cele mai bune performante;
 • Este o tehnologie eficienta, de 2,8 ori mai eficienta fata de alte solutii;
 • Este o tehnologie practica, de 4,3 ori mai practica fata de alte solutii;
 • Este o solutie sigura;
 • Sedintele sunt confortabile, nedureroase, de 3,8 ori mai confortabile fata de alte solutii de epilare definitive de pe piata;

Bebeficii:
• Rezultate semnificative din primele sedinte de tratament.
• Reducerea progresiva permanenta a radacinii firelor de par cu pana la 90%.
• Reducerea firelor de par blonde si albe cu pana la 50%.
• Protocoale de tratament exclusive cu rezultate durabile.

 

ITS Group

ITS Group
ITS Group

ITS Group - Excelenta tehnologica in producerea de echipamente estetice si medicale eficiente, performante si sigure.

ITS Group este o companie specializata in proiectarea, productia si vanzarea de echipamente extrem de inovatoare pentru domeniul esteticii profesionale si medicinei estetice non-invazive. Cu experienta de un deceniu in domeniul sanatatii publice, ITS Group este acum prezent in toata lumea datorita tehnologiilor sale pentru estetica "Made in Italy" care se remarca prin nivelul lor de inovatie si eficacitate. O companie care ofera certitudine. Certitudinea ca facem totul posibil in fiecare zi pentru a gasi intotdeauna cea mai buna, mai inovatoare si mai functionala solutie. Credem in ceea ce facem, ne iubim munca si avem un scop clar definit: sa permitem tuturor sa-si exprime frumusetea naturala. Misiunea noastra a fost intotdeauna aceeasi: sa atingem excelenta tehnologica in producerea celor mai eficiente, eficiente si sigure echipamente estetice si medicale pentru pentru dumneavoastra.

Tehnologie

Tehnologie inovatoare la baza dispozitivului
La baza tehnologiei exclusive Stardust Med este un PC cu un procesor de ultima generatie care monitorizeaza constant toti parametrii de functionare si emisia fasciculului laser din dioda cu o precizie extrema, adaptandu-i in timp real pe baza unor cerinte specifice.

In timp ce dispozitivul este in functiune, acesta analizeaza, de un miliard de ori pe secunda, parametri precum temperatura, puterea, durata impulsului si ii ajusteaza imediat in timpul efectuarii tratamentului, in mod complet autonom, pentru a obtine cel mai bun rezultat pentru fiecare pacient in parte.

Rezultatul este o durata mai lunga de viata a diodei si un tratament precis si de nivel inalt pentru fiecare pacient.

Un sistem de racire revolutionar
Radiatorul de mare putere al diodei laser se incalzeste foarte repede si trebuie sa fie racit incontinuu. In dispozitivul nostru Stardust Med am introdus un sistem avansat de racire cu microcanale (MCC Micro - Channel Cooler), combinat cu schimbatoare de caldura din aur si cupru pentru a spori eficienta si durata de viata a dispozitivului, fara deteriorare termica sau pierdere de putere.

O dioda care emite lumina laser foarte eficienta
Dispozitivul Stardust Med a fost proiectat special cu o dioda inovatoare, cu o acoperire MPRS (Mirror Polished Reflecting Surface), care mareste recuperarea luminii laser si sporeste eficienta, la aceeasi putere.
Stardust Med este un echipament extraordinar care inglobeaza atat de multe inovatii tehnologice, chiar si in cele mai mici spatii.

Wi-Fi continuu pentru asistenta tehnica imediata
Stardust Med are o conexiune Wi-Fi care tine permanent aparatul in contact cu tehnicienii nostri, care pot monitoriza parametrii de operare si pot diagnostica problemele de la distanta.

Before & AfterSpecificatii tehnice

Putere1800 W
Voltaj220-230 V
Frecventa1 - 10 Hz
Tipul de alimentareCablu
Tip tehnologieLaser
Tip tratamentEpilare
Dimensiuni32 x 42 x 48 cm
Greutate29 Kg
CuloareGri
Materialmetal, plastic

Studii

Recenzii

Aparat ITS Stardust Diode Laser pentru epilare definitiva
Aparat ITS Stardust Diode Laser pentru epilare definitiva