Futura Ultra Pro Ultratone

Evaluare:
0%

Sistemele Ultratone se adreseaza celor care doresc sa obtina rezultate rapide si de durata in ceea ce priveste remodelarea corporala. Ultratone este solutia celor care urmaresc sa slabeasca in centimetri, intr-un mod noninvaziv, nedureros, rapid si sigur.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Futura Ultra Pro Ultratone

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

Biostimularea (electro-biostimularea) reprezinta o procedura de remodelare corporala, folosind stimularea electrica a musculaturii si a altor tesuturi, cu ajutorul unor impulsuri asemanatoare stimulilor fiziologici. Un client poate primi simultan lifting facial, biostimulare pentru reducerea centrimetrilor din talie, tratament anticelulitic cu ultrasunete, precum si beneficiile cromoterapiei, bucurandu-se in acelasi timp de un tratament relaxant si de rasfat in timpul sesiunii de tratament. Aparatele de biostimulare folosesc de asemenea biocurenti - curenti identici curentilor din corpul uman, combina proprietatile energizante ale razelor optice, cu biostimularea data de curentul electric, cu microcurentii pentru reintinerire si cu transmisia ultrasunetelor.

Pentru confort

Pentru confortul tau

Sistem unic care combina mai multe tehnologi pentru rezultate garantate de slabire, fermiate, detoxifiere si drenaj. Terapie foarte placuta de biostimulare dureaza 30 de minute si echivaleaza cu 2 ore de sport intensiv la sala. Puteti face in acelasi timp terapie pentru corp pentru salbire si pentru fata antiageing sau lifting.

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

Pentru tratamente corporale: Comprima grasimea, tonifica musculatura, dreneaza si reduce rapid celulita, grasimea din jurul abdomenului, soldurilor, coapselor si taliei. Reda fermitatea muschilor, chiar si a celor care nu raspund la exercitii fizice sau care nu au fost lucrati niciodata. Elimina rapid celulita superficiala si profunda, prin stimularea elimanarii fluidelor limfatice. Micsoreaza stratul adipos in favoarea masei muscular. Activeaza si inbunatateste circulatia sangvina. Intregul corp va fi oxigenat, detoxifiat si regenerat. Pielea se va regenera. Va deveni elastica si ferma, supla si hidratata, prin stimularea elastinei si colagenului Pentru tratamente faciale: Reducerea ridurilor fine Hidratare profunda Tonifiere Lifting facial si remodelare a musculaturii Drenaj limfatic si detoxifiere

Ultratone

Ultratone
Ultratone

ULTRATONE - Lider mondial in terapii estetice profesionale non-invazive

Distribuit exclusiv in peste 45 de tari, ULTRATONE este liderul mondial incontestabil in terapii multiple sincronizate pentru sanatate si frumusete. Cu o experienta de peste 50 de ani in domeniul biostimularii si terapiei estetice non-invazive, echipa de dezvoltare ULTRATONE este compusa din cercetatori in neurologie, oameni de stiinta si ingineri. De aceea, ULTRATONE ofera rezultate reale, non-invazive si de lunga durata in remodelarea corporala.
Sistem raspund tuturor exigentelor si dorintelor, privind remodelarea faciala si corporala. Cea mai completa colectie de tratamente de reintinerire din lume.
Sistemele ULTRATONE, superioare in performanta datorita sistemului de tehnologii ce dispun de o helioterapie avansata bazata pe efectul sinergetic al luminilor bioptice, cromoterapiei, biostimularii, microcurentilor, conceptului Ultra Lipo Ultracell si a ultrasunetelor, oferind cele mai complexe tratamente non-invazive.

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieUltrasunete

Studii

Recenzii

Futura Ultra Pro Ultratone
Futura Ultra Pro Ultratone