Aparat de biostimulare Ultratone Futura Ultra Pro

Evaluare:
0%
SKU
U1ZFUP1FT

Aparatul ULTRATONE® reprezinta un sistem BIOENERGETIC ce combina cele mai avansate tehnologii:
• Bio Stimulare
• Micro curenti
• Ultrasunete
• Lumini bioptice si Cromoterapie.
Cele 44 unde bio-secventiale combinate in 150.000 de faze programate, ofera tratamente diverse de la slabire corporala pana la lifting non-chirurgical.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Aparat de biostimulare Ultratone Futura Ultra Pro

Evaluare:
0%

Pentru siguranta ta

Biostimularea (electro-biostimularea) reprezinta o procedura de remodelare corporala, folosind stimularea electrica a musculaturii si a altor tesuturi, cu ajutorul unor impulsuri asemanatoare stimulilor fiziologici.

Un client poate primi simultan lifting facial, biostimulare pentru reducerea centrimetrilor din talie, tratament anticelulitic cu ultrasunete, precum si beneficiile cromoterapiei, bucurandu-se in acelasi timp de un tratament relaxant si de rasfat in timpul sesiunii de tratament.

Aparatele de biostimulare folosesc de asemenea biocurenti - curenti identici curentilor din corpul uman, combina proprietatile energizante ale razelor optice, cu biostimularea data de curentul electric, cu microcurentii pentru reintinerire si cu transmisia ultrasunetelor.

Pentru confortul tau

De ce sa alegem ULTRATONE?

- Clientul dvs. poate alege, in functie de importanta, toate zonele pe care doreste sa le trateze iar softul sofisticat va calcula automat toate setarile specifice pentru fiecare zona, folosind APTA – un algoritm de prioritizare a zonelor de tratament cu 250 000 de permutari inteligente disponibile, oferind o experienta personalizata, completa.
- Procesor puternic de super viteza
“Creierul” incorporat al aparatului FUTURA ULTRA PRO este un procesor compact cu memorie extensibila,capabil sa mentina un software adaptabil si innoit valabil in 16 limbi straine de mare importanta.
- Sistemele Ultratone, superiore in performanta multumita sistemului de tehnologii B.E.S.T, dispun de o helioterapie avansata bazata pe efectul sinergetic al luminilor bioptice, cromoterapiei, biostimularii, microcurentilor, conceptului Ultra Lipo Ultracell si a ultrasunetelor, oferind mii de faze de tratamente
- 40 de ani de cercetare stiintifica si cea mai indelungata experienta in sisteme de modelare corporala si faciala.

Prin BIOSTIMULARE, ULTRASUNETE si MICROCURENTI, acest aparat combate toate problemele siluetei: celulita, slabire, tonifiere, relaxare, sport si antrenament.

Aparatul dispune de multiple si complexe programe de slabit, tonifiere, detoxifiere, antiimbatranire, stimulare a circulatiei, intretinere, terapie, reflexologie si recuperare medicala.
Sistem unic care combina mai multe tehnologi pentru rezultate garantate de slabire, fermiate, detoxifiere si drenaj. Terapie foarte placuta de biostimulare dureaza 30 de minute si echivaleaza cu 2 ore de sport intensiv la sala. Puteti face in acelasi timp terapie pentru corp pentru salbire si pentru fata antiageing sau lifting.

Pentru rezultate mai bune

CE POATE FACE FUTURA PRO?

Sistemul poate combina tratamente pentru 6 zone ale corpului, individual sau simultan. Futura Pro va trimite programe separate in functie de zonele selectate

TIPURI DE PROGRAME:
- Slabit si Modelare (scadere foarte rapida in cm / greutate, slabire, anti-celulita, slabit post-natal sau eliminarea grasimii musculare)
- Tonifiere (musculara, lifting si tonifiere a bustului, post-natal)
- Detoxifiere si Reparare (drenaj limfatic, detoxifiere si circulatie, refacerea dermei, masaj, anti-stres)
- Antrenamente sportive (viteza, forta, rezistenta, body building, regenerare)
- Terapie (regenerare, reflexologie, anti-spasm)

PROGRAME PENTRU FATA:
- Lifting non-chirurgical
- Tonifierea musculara
- Tonifierea pielii
- Drenaj limfatic si detoxifiere
- Reducerea ridurilor
- Masaje pentru circulatie si hidratare

Vezi catalogul aici: download !

Ultratone

Ultratone
Ultratone

ULTRATONE - Lider mondial in terapii estetice profesionale non-invazive

Distribuit exclusiv in peste 45 de tari, ULTRATONE este liderul mondial incontestabil in terapii multiple sincronizate pentru sanatate si frumusete. Cu o experienta de peste 50 de ani in domeniul biostimularii si terapiei estetice non-invazive, echipa de dezvoltare ULTRATONE este compusa din cercetatori in neurologie, oameni de stiinta si ingineri. De aceea, ULTRATONE ofera rezultate reale, non-invazive si de lunga durata in remodelarea corporala.
Sistem raspund tuturor exigentelor si dorintelor, privind remodelarea faciala si corporala. Cea mai completa colectie de tratamente de reintinerire din lume.
Sistemele ULTRATONE, superioare in performanta datorita sistemului de tehnologii ce dispun de o helioterapie avansata bazata pe efectul sinergetic al luminilor bioptice, cromoterapiei, biostimularii, microcurentilor, conceptului Ultra Lipo Ultracell si a ultrasunetelor, oferind cele mai complexe tratamente non-invazive.

Tehnologie

Cum functioneaza?
Ultratone reuneste mai multe tehnologii dispuse intr-o sinergie perfecta intr-un singur aparat destinat terapiilor de biostimulare faciala si corporala:
• Biostimulare;
• Micro-curenti;
• Ultrasunete;
• Lumini bioptice;
• Cromoterapie;
• Ultra Lipo Ultracell, un concept avansat ce vizeza diminuarea celulitei si a tesutului adipos.

Pentru tratamente corporale:
• Comprima grasimea, tonifica musculatura, dreneaza si reduce rapid celulita, grasimea din jurul abdomenului, soldurilor, coapselor si taliei.
• Reda fermitatea muschilor, chiar si a celor care nu raspund la exercitii fizice sau care nu au fost lucrati niciodata.
• Elimina rapid celulita superficiala şi profunda, prin stimularea elimanarii fluidelor limfatice.
• Micsoreaza stratul adipos in favoarea masei muscular.
• Activeaza si inbunatateste circulatia sangvina.
• Intregul corp va fi oxigenat, detoxifiat si regenerat.
• Pielea se va regenera. Va deveni elasticăa si ferma, supla si hidratata, prin stimularea elastinei si colagenului

Pentru tratamente faciale:
• Reducerea ridurilor fine
• Hidratare profunda
• Tonifiere
• Lifting facial si remodelare a musculaturii
• Drenaj limfatic si detoxifiere

Before & After

height="600"

Specificatii tehnice

Tip tehnologieUltrasunete
Tip tratamentLifting, Tonifiere&Fermitate, Anti-celulita, Slabire localizata, Drenaj

Recenzii

Aparat de biostimulare Ultratone Futura Ultra Pro
Aparat de biostimulare Ultratone Futura Ultra Pro