NEXULTRAル B BAUME

Evaluare:
0%

Balsam reparator si cicatrizant Nexultra Baume Universkin 100 ml

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

NEXULTRAル B BAUME

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

Intructiuni de utilizare Aplicati un strat subtire ori de cate ori considerati necesar, pana la disparitia arsurii sau a senzatiei de mancarime.?

Pentru confort

Pentru confortul tau

Un produs eficient ce contine: Ulei de Camelina organic, care permite pielii sa produca in mod natural?compusi anti-inflamatori, Omega-3, vitamina E, un foarte bun antioxidant natural, si peptide biomimetice, mesageri biologici pentru echilibrul fiziologic al pielii.??????

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

Balsamul reparator si cicatrizant Nexultra B are urmatoarele indicatii: Vindecarea ranilor; Piele deteriorata si sensibilizata; Iritatii; Piele subtire si fragila; Piele crapata; Intepaturi insecte; Arsuri solare; Post indepartarea parului; Vergeturi.??????????????????????????????????????????????????????????????

Universkin

Universkin
Universkin
Universkin este o echipa de oameni de stiinta, formata din cei mai buni experti din Franta: dermatologi, biologi, chimisti, farmacisti, anatomopatologi, chirurgi specializati pe chirurgie faciala reconstructiva si chirurgi plasticieni. fondatori ai Dermatologiei functionale, persoane devotate inovatiei si dedicate imbunatatirii functiilor pielii. Acestia au creat gama de tratamente Universkin, bazata pe criterii stiintifice, publicand din anul 1977 pana in prezent peste 5000 de studii medicale. Inca de la inceputurile sale, Universkin a dorit sa imputerniceasca medicii, oferindu-le instrumente de a crea pentru fiecare individ in parte, un tratament ideal de ingrijire personalizata, in vederea obtinerii de rezultate remarcabile. Misiunea Universkin este de a oferi solutii de ingrijire personalizate, adaptate pielii fiecaruia. Produsele standard de ingrijire a pielii disponibile pe piata, obliga pacientul sa se adapteze variantelor prestabilite de producatori. Acest concept a devenit invechit. Universkin si-a propus recunoasterea fiecarui pacient ca fiind diferit si identificarea nevoilor pielii acestuia in vederea prescrierii unui tratament individualizat.

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieDermato-cosmetice
Tip tratamentfacial

Studii

Recenzii

NEXULTRAル B BAUME
NEXULTRAル B BAUME