Centrifuga GLO Finn PRP

Evaluare:
0%

Terapia PRP este un tratament eficient in tricologie, ortopedie, urologie, ginecologie, medicina dentara. Este tot mai mult folosita in ultimii ani si in medicina estetica, unde, cu ajutorul?medicilor specialisti, rezultatele sunt impresionante.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Centrifuga GLO Finn PRP

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

Se adreseaza consumatorilo de volume mari si clinicilor, in vederea prepararii tratamentelor PRP.

Pentru confort

Pentru confortul tau

Avantajul principal al terapiei PRP este in mod evident faptul ca ea este 100% naturala. Se elimina astfel orice risc de alergie, fiind vorba de sangele pacientului ca substanta de tratament. Efectele adverse sunt aproape inexistente, si daca exista, (cum este cazul inrosirii pielii post injectare) ele sunt pasagere. O alta calitate a acestui tratament este ca actioneaza pe mai multe fronturi, iar rezultatele lui sunt notabile atat in ce priveste aspectul pielii, cat si in ce priveste culoarea, textura si elasticitatea ei. Kit-urile obisnuite PRP necesita procedura manuala de pipetare cu ac, astfel in timpul procedurilor concentratia de PRP poate scadea si din aceasta cauza necesita mai mult timp. GLO PRP nu necesita utilizarea unui ac pentru pipetare, ceea ce inseamna o preparare mai rapida a PRP-ului, acesta fiing gata pentru injectat in mai putin de 10 minute.

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

Chirurgie estetica si plastica: rejuvenare cutanata, riduri, cicatrici cauzate de acnee, caderea parului, grefa de grasime; Ortopedie si dureri: refacerea cartilajelor/ligamentelor, tendonita, durere post-operatorie, reducerea inflamatiei, dureri cronice, rani de presiune, ulcerul piciorului, arsuri; Stomatologie: grefa osoasa incluzand onlay si inlay, liftul sinusului, defectele osoase create de indepartarea dintilor, chistul sau clestele mic; Oftalmologie: defectele epiteliate ale corneei, sindromul de ochi uscat, suprafata oculara, sindromul post operatie cu laser; Veterinar: leziuni ale tendoanelor sau ligamentelor, vindecarea ranilor, tratamentul osteoartritei.

GLOFinn

GLOFinn
GLOFinn
Glofinn Oy este o companie finlandeza de biotehnologie ce pune accent pe medicina regenerativa avansata. De la sediul central din Finlanda, Glofinn Oy deserveste o retea vasta de distribuitori, medici si clinici din toate tarile Europene. Principala gama de produse este formata din cea a dispozitivelor PRP, oferind cele mai noi si inovatoare solutii de PRP. Terapia PRP (Platelet-Rich Plasma) sau „Plasma bogata in trombocite”, cunoscuta si sub numele de „terapia vampir”, este cea mai moderna procedura cosmetica pentru revitalizarea tesuturilor. Procedura presupune recoltarea propriului sange si reinjectarea acestuia dupa ce este procesat.  Terapia PRP este un tratament eficient in tricologie, ortopedie, urologie, ginecologie, medicina dentara. Este tot mai mult folosita in ultimii ani si in medicina estetica, unde, cu ajutorul medicilor specialisti, rezultatele sunt impresionante.

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologiePRP
Tip tratamentfacial

Studii

Recenzii

Centrifuga GLO Finn PRP
Centrifuga GLO Finn PRP