Clear&Brilliant

Evaluare:
0%

Clear + Brilliant ᆴ este un tratament bland care foloseste tehnologia laser fractionat pentru a aborda si a preveni semnele timpurii ale imbatranirii pielii.?

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Clear&Brilliant

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

Poate fi aplicat pe fata, gat si piept. Este tratamentul ideal pentru cei care vad semne timpurii de imbatranire a pielii, sau doresc sa-si imbunatateasca sanatatea generala a pielii. Cu o abordare diferita a tratamentelor laser, Clear&Brilliant reprezinta o categorie inovatoare de tratamente laser estetice, conceput pentru pacientii care doresc sa trateze pielea imbatranita. Previnesi trateaza semnele de imbatranire-Mentine ceea ce iubesc pacientii la tenul lor- Imbunatateste tonusul, textura si ofera stralucire -Tratament accesibil -Certificat FDA, pentru ambele tipuri de tratament: classic si Permea.

Pentru confort

Pentru confortul tau

Clear + Brilliant ® este un tratament bland care foloseste tehnologia laser fractionat pentru a aborda si a preveni semnele timpurii ale imbatranirii pielii.

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

Studiile clinice au demonstrat ca: Imbunatateste aspectul liniilor fine Imbunatateste aspectul porilor Imbunatateste tonul si textura pielii Imbunatateste aspectul general al pielii

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieLaser
Tip tratamentfacial

Studii

Recenzii

Clear&Brilliant
Clear&Brilliant