Fotoliu Ionto Comed Dynamove C1

Evaluare:
0%
SKU
IC8191

Patul medical Ionto Comed are forma unui fotoliu pentru tratament; poate fi reglat si fixat in pozitii variate - pana la o suprafata plana. Prin urmare, este la fel de potrivit pentru tratamente medicale si cosmetice pentru corp si fata, precum si pentru masaje si chiar pentru tehnicile Spa, oferindu-va astfel cea mai mare flexibilitate posibila.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Fotoliu Ionto Comed Dynamove C1

Evaluare:
0%

Pentru confortul tau

Fotoliu medical Ionto Comed Dynamove C1

Paturile medicale IONTO-COMED au forma unui fotoliu pentru tratament; pot fi reglate si fixate in pozitii variate - pana la o suprafata plana. Prin urmare, sunt la fel de potrivite pentru tratamente medicale si cosmetice pentru corp si fata, precum si pentru masaje si chiar pentru  tehnicile spa, astfel oferindu-va cea mai mare flexibilitate posibila.
Accesul in jurul fotoliului este deosebit de facil, cotierele clasice asigura confortul obisnuit si machiajul poate fi aplicat in timp ce pozitia este asezata. Coborarea sectiunii picioarelor permite, de asemenea, efectuarea serviciilor spa de pedichiura.

Inceputul unei noi generatii de paturi pentru wellness

IONTO-DYNAMOVE C1 ofera confort maxim si ergonomie pozitiei in timpul tratamentului, chiar si in cel mai mic spatiu posibil. Fotoliul ofera stabilitatea necesara pentru serviciul de masaj si flexibilitate, pentru a permite pacientilor dumneavoastra sa gaseasca pozitia potrivita pentru tratamentul specific. Punctul forte al designului este baza fotoliului, scheletul telescopic pentru ridicare a patului de tratament. Inovatie de ultima generatie si produs din materiale de inalta calitate, care permite reglarea verticala a inaltimii fara decalaj lateral si, prin urmare, este potrivit totodata si pentru spatii mici. Rezulta astfel nenumarate variante de amplasare a fotoliului in cabina de wellness.

Pozitie orizontala ideala

Potrivit pentru orice inaltime datorita scheletului reglabil. 
Cotiere detasabile, rabatabile la 180°, pot fi fixate vertical iar suportul pentru picioare poate fi extins.
Asezarea si ridicarea asigura confort si siguranta in miscare reducand tensiunea pe coloana vertebrala si relaxand muschii.
Unghiul de convergenta negativ al fotoliului si inaltimea scazuta permit asezarea si ridicarea foarte confortabila si in siguranta.

Caracteristici
Categoria fotoliu wellness: complet automata
Aplicare: fata, corp, masaj, wellness, pedichiura
Adecvat pentru masajului: foarte potrivit
Actionare: 4 motoare electrice
Telecomanda: da (cu posibilitate de programare)
Lungime: 180-203 cm
Latime: 83 cm (cu cotiere)
Greutate: aproximativ 80 kg
Inaltime minima: 57 cm
Inaltimea maxima a scaunului: 93 cm
Ajustare spatar: 75°
Reglarea unghiului sezutului: -5° pana la +25°
Reglarea adancimii sezutului: nr
Reglarea sectiunii picioarelor: 90°
Reglarea inaltimii: 32 cm
Extra-optiune - disponibilitate varietate culori speciale posibile 

Ionto Comed

Ionto Comed
Ionto Comed

Cele mai bune dotari si echipamente pentru optimizarea unui mediu sigur si eficient
IONTO-COMED dezvolta si produce echipamente esentiale prin care terapeutii pot ajuta eficient si durabil pacientii, prin mai multa frumusete, relaxare si bunastare. Procedand astfel, aspiram la cel mai inalt nivel de calitate si standarde de siguranta si igiena conforme, paturi, fotolii de wellness pentru confortul pacientilor si al terapeutilor cat si solutii pentru depozitare adecvate pentru cabinete medicale.
Esenta remarcabila a dotarilor IONTO-COMED exprima experienta proprie din 1979, pionier si furnizor de echipamente de top cu accent clar pe dezvoltarea permanenta.
IONTO-COMED si-a propus sa promoveze industria de echipamente medicale prin solutiile optime si eficiente. Concentrati atat in ​​dezvoltare cat si in promovarea propriilor echipamente, IONTO-COMED devine astfel partener global pentru dotarea clinicilor si cabinetelor medicale si de wellness.

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Zona corporalaCorp, Facial
DimensiuniL 180-203 x l 83 cm (cu cotiere)
Greutate80 kg
Nr motoare4
Tip produsFotoliu wellness

Studii

Recenzii

Fotoliu Ionto Comed Dynamove C1
Fotoliu Ionto Comed Dynamove C1