Fotoliu Ionto Comed Komfort Xdream

Evaluare:
0%
SKU
IC8463

Patul cosmetic Ionto Comed are forma unui fotoliu pentru tratament; poate fi reglat si fixat in pozitii variate - pana la o suprafata plana. Prin urmare, este la fel de potrivit pentru tratamente medicale si cosmetice pentru corp si fata, precum si pentru masaje si chiar pentru serviciile Spa de pedichiura, oferindu-va astfel cea mai mare flexibilitate posibila.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Fotoliu Ionto Comed Komfort Xdream

Evaluare:
0%

Pentru confortul tau

Pat Ionto Komfort Xdream

Paturile medicale IONTO-COMED au forma unui fotoliu pentru tratament; pot fi reglate si fixate in pozitii variate - pana la o suprafata plana. Prin urmare, sunt la fel de potrivite pentru tratamente medicale si cosmetice pentru corp si fata, precum si pentru masaje si chiar pentru  serviciile spa, astfel oferindu-va cea mai mare flexibilitate posibila.
Accesul in jurul fotoliului este deosebit de facil, cotierele clasice asigura confortul obisnuit si machiajul poate fi aplicat in timp ce pozitia este asezata. Coborarea sectiunii picioarelor permite, de asemenea, efectuarea serviciilor spa de pedichiura.

Fotoliu multifunctional compact complet automat

Ionto - Komfort Xdream ofera confort, totodata modificarea pozitiei suprafetei corpului pacientei se efectueaza fara niciun efort datorita celor 4 motoare individuale. Zonele individuale pot fi controlate separat cu telecomanda si de asemenea, este posibila reglarea independenta a suportului pentru picioare.
Suportul suplimentar al capului, este prevazut cu o fanta pentru zona fetei, aceasta putand fi inlaturata cu usurinta cand sunt efectuate sedintele de masaj corporal.
Tapiteria confortabila Classic Contour este acoperita cu o suprafata respirabila. Sectiunilor pentru spate si sezut garanteaza o stabilitate deosebita, chiar si pentru masaje puternice. Lambriurile complete ale bazei completeaza designul si faciliteaza intretinerea cabinei cosmetice.
Fotoliu elegant si multifunctional de tratament ce impresioneaza cu raportul pret / performanta superioara.
Utilizati confortul patului Xdream pentru un tratament placut si relaxant. Cotierele rabatabile si inaltimea scazuta de intrare de 57 cm simplifica semnificativ asezarea pentru pacientii. In timpul tratamentului, puteti regla inaltimea scaunului la 87 cm. In plus, unghiul scaunului, lungimea sezlongului si a spatarului pot fi ajustate optim pentru clientie. Complet automat prin intermediul a 4 motoare, pe care le puteti controla prin intermediul telecomenzii.
Fotoliul Komfort Xdream este echipat cu noua perna Classic Contour. Acesta perna neteda de 10 cm, are o baza de spuma si o suprafata deosebit de durabila, usor granulata. Perna este rezistenta la apa si rezistent la dezinfectanti si produse de curatat.

 

Caracteristici Ionto Relax Classic

Categoria: complet automat
Pozitie de masaj: da
Motoare: 4 motor pentru reglare inaltime (comanda de la distanta)
Dimensiuni: L 174 x L 78 x H 57 cm
Dimensiune Baza Fotoliu: L 145,6 x 53,6 cm
Plastic: L 150 x l 51,5 cm
Greutate: cca. 85 kg
Conexiune electrica: 230 V / 50-60 Hz
Putere: 110 VA
Placarea/e: lambriu din plastic
Inaltimea baza: 57 cm
Inaltime maxima de lucru: 87 cm
Incarcare maxima: 170 kg
Ajustare lungime: 24 cm (174-198 cm)
Reglare inaltime: 30 cm
Ajustare segment spate: 81°
Reglarea unghiului scaunului: 26,5°
Reglarea sectiunii bazei: 90°
Material tapiterie: respirabil
Design tapiterie: Classic Contour
Culori tapiterie: white, concrete, Terre, Prune, Tomato, Absinthe
Latime: 76 sau 85 cm (cu cotiere)
Suportul capului cu fanta pentru nas: reglabila: extensibilă cu aproximativ 12 cm si detasabila
Sectiune suportul pentru picioare: extensibil cu 12 cm
Cotiere: rabatabile pe spate
Echipare obtionala: Incalzire sezut cu oprire automata

Ionto Comed

Ionto Comed
Ionto Comed

Cele mai bune dotari si echipamente pentru optimizarea unui mediu sigur si eficient
IONTO-COMED dezvolta si produce echipamente esentiale prin care terapeutii pot ajuta eficient si durabil pacientii, prin mai multa frumusete, relaxare si bunastare. Procedand astfel, aspiram la cel mai inalt nivel de calitate si standarde de siguranta si igiena conforme, paturi, fotolii de wellness pentru confortul pacientilor si al terapeutilor cat si solutii pentru depozitare adecvate pentru cabinete medicale.
Esenta remarcabila a dotarilor IONTO-COMED exprima experienta proprie din 1979, pionier si furnizor de echipamente de top cu accent clar pe dezvoltarea permanenta.
IONTO-COMED si-a propus sa promoveze industria de echipamente medicale prin solutiile optime si eficiente. Concentrati atat in ​​dezvoltare cat si in promovarea propriilor echipamente, IONTO-COMED devine astfel partener global pentru dotarea clinicilor si cabinetelor medicale si de wellness.

Specificatii tehnice

Voltaj220-230 V
Frecventa50-60 Hz
Tipul de alimentareCablu de alimentare
Zona corporalaCorp, Facial
DimensiuniL 174 x L 78 x H 57 cm
Greutate85kg
Nr motoare4
Tip produsFotoliu wellness

Recenzii

Fotoliu Ionto Comed Komfort Xdream
Fotoliu Ionto Comed Komfort Xdream