Fotoliu Ionto Comed Universal A1

Evaluare:
0%
SKU
IC8500

Fotoliul cosmetic Ionto Comed poate fi reglat si fixat in pozitii variate - pana la o suprafata plana. Prin urmare, este la fel de potrivit pentru tratamente medicale, cosmetice pentru corp si fata, oferindu-va astfel cea mai mare flexibilitate posibila.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Fotoliu Ionto Comed Universal A1

Evaluare:
0%

Pentru confortul tau

Fotoliile cosmetice IONTO-COMED pun bazele unui tratament de succes. Acestea ofera o calitate excelenta MADE IN GERMANY, oferind cel mai bun confort si functionalitate posibila, asigurand clientilor un confort maxim in timpul tratamentului. Cu peste 30 de ani de expertiza, IONTO-COMED ofera paturi faciale inovatoare, functionale si absolut fiabile.

Ionto-Universal A1 este un model entry-level pentru cabine medicale, cosmetice si servicii Spa, cu optiunile de baza si accesibile si compactitate pentru tratament in cele mai mici spatii. Concepute pentru a oferi functionalitati esentiale fara a include functii avansate de care ar putea avea nevoie utilizatorii mai experimentati.

Pozitia de asezare perfecta

Inaltimea fotoliului (51 cm) este reglata, asistata electric cu ajutorul unui comutator la picior, cotierele si suport extensibil pentru picioare, precum si tapiteria standard, functionalitatea si confortul de baza sunt garantate. Greutatea redusa si rotile cu sistem de blocare fac ca Universal A1 sa fie usor de manevrat. Inaltimea fotoliului, unghiurile spatarului si ale sezutului pot varia.

Functii de reglare a pozitiei spatarului si sezutului

Echipat cu functii de reglare a unghiurilor spatarului și ale scaunului care permit modificarea unghiului spatarului și/sau al scaunului pentru a oferi confort optim. Aceste reglaje pot varia: reglare a unghiului spatarului - permite utilizatorului sa ajusteze unghiul spatarului pentru a potrivi pozitia preferata, de a asezat in pozitie verticala pana la inclinare usoara pentru a oferi mai mult sprijin pentru zona lombara sau pentru a permite relaxarea.

Pozitie orizontala perfecta

  • Extrem de potrivit pentru masaje corporale
  • Forma optimizata - Ideala pentru un masaj relaxant
  • Tetiera extensibila
    Tetiera poate fi extinsa cu 12 cm. Pentru masaj, se introduce invers cu fata in jos si astfel formeaza o fanta confortabila a fetei
  • Suport extensibil picioare
    Suport picior lat, reglabil in diverse pozitii extensibil cu 10 cm

Caracteristici
Categoria: fotolii semi-automate
Pozitie adecvata a masajului: da
Actionare 1 motor electric pentru reglare a inaltimii (comutator cu picior)
Dimensiuni L 190 x L 76 x H 51 cm
Dimensiuni baza fotoliu 85,5 x 50 cm
Greutate cca 60 kg
Conexiune electrica 230 V / 50 - 60 Hz
Putere 110VA
Inaltimea cea mai joasa: 51 cm
Incarcare maxima: 150 kg
Ajustare lungime 20 cm (166 - 186 cm)
Reglare inaltime 34 cm
Reglare segment spate 78°
Reglarea unghiului seutului 16°
Material tapiterie: respirabil
Design tapiterie: Classic Contour
Culoarea tapiteriei White, Concrete, Terre, Prune, Tomato, Absinthe
Latime 76 cm (cu cotiere)
Suportul capului extensibila cu aproximativ 12 cm si detasabila
Suportul pentru picioare: extensibil cu 10 cm
Cotiere rotative cu aproximativ 170°
Roti cu sistem de blocare

Ionto Comed

Ionto Comed
Ionto Comed

Cele mai bune dotari si echipamente pentru optimizarea unui mediu sigur si eficient
IONTO-COMED dezvolta si produce echipamente esentiale prin care terapeutii pot ajuta eficient si durabil pacientii, prin mai multa frumusete, relaxare si bunastare. Procedand astfel, aspiram la cel mai inalt nivel de calitate si standarde de siguranta si igiena conforme, paturi, fotolii de wellness pentru confortul pacientilor si al terapeutilor cat si solutii pentru depozitare adecvate pentru cabinete medicale.
Esenta remarcabila a dotarilor IONTO-COMED exprima experienta proprie din 1979, pionier si furnizor de echipamente de top cu accent clar pe dezvoltarea permanenta.
IONTO-COMED si-a propus sa promoveze industria de echipamente medicale prin solutiile optime si eficiente. Concentrati atat in ​​dezvoltare cat si in promovarea propriilor echipamente, IONTO-COMED devine astfel partener global pentru dotarea clinicilor si cabinetelor medicale si de wellness.

Specificatii tehnice

Tip tratamentCorp, Facial
Zona corporalaCorp, Facial
DimensiuniL 190 x L 76 x H 51 cm
Greutate60 kg
Tip produsFotoliu wellness

Recenzii

Fotoliu Ionto Comed Universal A1
Fotoliu Ionto Comed Universal A1