Fotoliu Ionto Comed Xdream 2.0

Evaluare:
0%
SKU
IC8465

Patul cosmetic Ionto Comed are forma unui fotoliu pentru tratament; poate fi reglat si fixat in pozitii variate - pana la o suprafata plana. Prin urmare, este la fel de potrivit pentru tratamente medicale si cosmetice pentru corp si fata, precum si pentru masaje si chiar pentru serviciile Spa de pedichiura, oferindu-va astfel cea mai mare flexibilitate posibila.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Fotoliu Ionto Comed Xdream 2.0

Evaluare:
0%

Pentru confortul tau

Fotoliu Ionto Comed Xdream 2.0

IONTO-Xdream 2.0 este fotoliu universal, compact, complet automat si de ultima generatie. Combina confortul unic de tratament, lucrul ergonomic maxim si are un aspect modern.
IONTO-Xdream 2.0 este conceput pentru a facilita terapiile medicale corporale si faciale si masajul. A fost proiectat pentru a oferi confort pacientilor in timpul sesiunilor de masaj si pentru a ajuta terapeutii sa acceseze mai usor zonele care necesita atentie. Suprafata confortabila si moale este acoperita cu o husa rezistenta si usor de curatat.

Fotoliu multifunctional complet automat de ultima generatie

Ionto - Komfort Xdream ofera confort, totodata modificarea pozitiei suprafetei corpului pacientei se efectueaza fara niciun efort datorita celor 4 motoare individuale. Zonele individuale pot fi controlate separat cu telecomanda si de asemenea, este posibila reglarea independenta a suportului pentru picioare.
Suportul suplimentar al capului, este prevazut cu o fanta pentru zona fetei, aceasta putand fi inlaturata cu usurinta cand sunt efectuate sedintele de masaj corporal.
Tapiteria confortabila Classic Contour este acoperita cu o suprafata respirabila. Sectiunilor pentru spate si sezut garanteaza o stabilitate deosebita, chiar si pentru masaje puternice. Lambriurile complete ale bazei completeaza designul si faciliteaza intretinerea cabinei medicale si/sau cosmetice.
Fotoliu elegant si multifunctional de tratament ce impresioneaza cu raportul pret / performanta superioara.
Utilizati confortul patului Xdream 2.0 pentru un tratament placut si linistitor. Cotierele rabatabile si inaltimea scazuta baza de 53 cm simplifica semnificativ asezarea pentru pacientii. In timpul tratamentului, puteti creste inaltimea fotoliului la 93 cm. In plus, unghiul scaunului, lungimea sezlongului si a spatarului pot fi ajustate optim pentru clientie. Complet automat prin intermediul a 4 motoare, pe care le puteti controla prin intermediul telecomenzii.

Prin controlul independent al sub-segmentelor, acesta poate fi ajustat in mod ideal la orice dimensiune si forma a corpului. La cerere poate fi dotat cu optiune de incalzire si este disponibil in diferite culori pentru a se potrivi cu gusturile cromatice si cu interiorul cabinei dumneavoastra.

Caracteristici
Categoria: complet automat
Pozitia de masaj: Da
Motoare: 4 unitati
Telecomanda cu/fara programare
Dimensiuni: L 180 x L 83 x H 57 cm
Greutate: aproximativ 80 kg
Conexiune electrica: 230 V / 50 - 60 Hz
Putere: 110VA
Lambriu: lambriu din plastic, alb
Inaltime baza: 53 cm
Inaltimea maxima a fotoliului: 93 cm
Incarcare maxima scaun: 170 kg
Ajustare lungime: 24 cm (174 - 198 cm)
Reglare pe inaltime: 36 cm
Ajustare spate: 75°
Reglarea unghiului scaunului: -5° pana la +25°
Reglarea sectiunii piciorului: 90°
Material tapiterie: respirabila
Design tapiterie: tapiterie Classic Contour
Culori tapiterie: alb, beton, terre
Latime tapiterie: 78 cm cu cotiere
Sectiune suport cap: extensibila cu aproximativ 12 cm, detasabila
Sectiunea suport picioare: extensibila cu 12 cm
Cotiere: rabatabile pe spate
Echipare suplimentara: Scaune incalzite cu oprire automata

Ionto Comed

Ionto Comed
Ionto Comed

Cele mai bune dotari si echipamente pentru optimizarea unui mediu sigur si eficient
IONTO-COMED dezvolta si produce echipamente esentiale prin care terapeutii pot ajuta eficient si durabil pacientii, prin mai multa frumusete, relaxare si bunastare. Procedand astfel, aspiram la cel mai inalt nivel de calitate si standarde de siguranta si igiena conforme, paturi, fotolii de wellness pentru confortul pacientilor si al terapeutilor cat si solutii pentru depozitare adecvate pentru cabinete medicale.
Esenta remarcabila a dotarilor IONTO-COMED exprima experienta proprie din 1979, pionier si furnizor de echipamente de top cu accent clar pe dezvoltarea permanenta.
IONTO-COMED si-a propus sa promoveze industria de echipamente medicale prin solutiile optime si eficiente. Concentrati atat in ​​dezvoltare cat si in promovarea propriilor echipamente, IONTO-COMED devine astfel partener global pentru dotarea clinicilor si cabinetelor medicale si de wellness.

Specificatii tehnice

Voltaj220-230 V
Frecventa50-60 Hz
Tipul de alimentareCablu de alimentare
Tip tratamentCorp, Facial
Zona corporalaCorp, Facial
DimensiuniL 180 x L 83 x H 57 cm
Greutate80 kg
Nr motoare4
Tip produsFotoliu wellness

Recenzii

Fotoliu Ionto Comed Xdream 2.0
Fotoliu Ionto Comed Xdream 2.0