NEXULTRAル ISOFLAVONES

Evaluare:
0%

NEXULTRAル ISOFLAVONES

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

NEXULTRAル ISOFLAVONES

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

Intructiuni de utilizare Se introduc pana la 3 activi in serumul Universkin P, conforml diagnosticlui generat de aplicatia SkinXs si se mixeaza in vortex.

Pentru confort

Pentru confortul tau

Pentru a fi conceputa o formula, este necesara mai intai o consultatie prin intermediul platformei SkinXs, unde, pe baza inteligentei artificiale, se obtine un diagnostic doar incarcand o fotografie a tenului. In functie de diagnostic, se va decide activii necesari cat si concentratia lor. Serumul Universkin P poate integra pana la 3 ingrediente active pure. Aplicatia SkinXs, este o platforma web revolutionara, care pe baza inteligentei artificiale si a analizei unei singure fotografii a tenului, ofera un diagnostic si un tratament personalizat, in mai putin de 1 minut. Aplicatia poate fi accesata doar da catre doctori si vine in ajutorul lor, pentru a diminua timpul consultatiilor. De asemenea, consulatia poate avea loc si de la distanta, fiind necesata doar transmiterea in format electronic a fotografiei pacientei pentru prescrierea unui tratament.

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

Acnee, Imbatranire, Deshidratare, Pete pigmentare, Inflamatie, Ten gras, Ten oxidat, Roseata, Acnee, Acnee Rozacee, etc 

Universkin

Universkin
Universkin
Universkin este o echipa de oameni de stiinta, formata din cei mai buni experti din Franta: dermatologi, biologi, chimisti, farmacisti, anatomopatologi, chirurgi specializati pe chirurgie faciala reconstructiva si chirurgi plasticieni. fondatori ai Dermatologiei functionale, persoane devotate inovatiei si dedicate imbunatatirii functiilor pielii. Acestia au creat gama de tratamente Universkin, bazata pe criterii stiintifice, publicand din anul 1977 pana in prezent peste 5000 de studii medicale. Inca de la inceputurile sale, Universkin a dorit sa imputerniceasca medicii, oferindu-le instrumente de a crea pentru fiecare individ in parte, un tratament ideal de ingrijire personalizata, in vederea obtinerii de rezultate remarcabile. Misiunea Universkin este de a oferi solutii de ingrijire personalizate, adaptate pielii fiecaruia. Produsele standard de ingrijire a pielii disponibile pe piata, obliga pacientul sa se adapteze variantelor prestabilite de producatori. Acest concept a devenit invechit. Universkin si-a propus recunoasterea fiecarui pacient ca fiind diferit si identificarea nevoilor pielii acestuia in vederea prescrierii unui tratament individualizat.

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieDermato-cosmetice
Tip tratamentfacial

Studii

Recenzii

NEXULTRAル ISOFLAVONES
NEXULTRAル ISOFLAVONES