Universkin Nexultra lactopeptide

Evaluare:
0%
SKU
UVA20400

Lactopeptide, o formula inovatoare cu putere regeneratoare care redefineste standardele in ingrijirea pielii. O formula unica de lactopeptide - peptide naturale – reechilibreaza flora cutanata. Idela in caz de acnee. Ofera o solutie completa pentru revitalizarea si imbunatatirea texturii pielii.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Universkin Nexultra lactopeptide

Evaluare:
0%

Pentru confortul tau

Pentru a fi conceputa o formula, este necesara mai intai o consultatie prin intermediul platformei SkinXs, unde, pe baza inteligentei artificiale, se obtine un diagnostic doar incarcand o fotografie a tenului. In functie de diagnostic, se va decide activii necesari cat si concentratia lor.

Lactopeptida este o peptida antimicrobiana naturala cu proprietati antibacteriene cu spectru larg, fara riscul de a crea rezistenta. Lactopeptida este o abordare noua pentru a ajuta multe afectiuni ale pielii prin prevenirea cresterii bacteriilor de pe suprafata pielii.
Lactopeptida este derivata din fermentarea bacteriilor de acid lactic, Lactococcus lactis. Acest ingredient este cunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene cu spectru larg. Este potrivit pentru utilizare pe o varietate de tipuri de piele si are potentialul de a oferi o solutie naturala si eficienta pentru o varietate de probleme ale pielii.
Lactopeptida este furnizata la 2,5%, ceea ce inseamna 500000 UI de agent antimicrobian.

Beneficii:
Repararea pielii: Lactopeptidele actioneaza pentru a repara si regenera celulele pielii, ajutand la reducerea semnelor vizibile ale imbatranirii.
Hidratare profunda: Formula sa avansata patrunde in straturile profunde ale pielii, oferind hidratare intensiva si mentinand echilibrul natural al apei.
Tonifiere si intinerire: Contribuie la redobandirea elasticitatii pielii, conferindu-i un aspect tonifiat si intinerit.
Protectie impotriva radicalilor liberi: Actioneaza ca un scut protector impotriva radicalilor liberi, protejand astfel pielea impotriva daunelor cauzate de factorii externi.

Lactopeptida este potrivita pentru toate tipurile de piele. Este benefica in special pentru pielea cu imperfectiuni precum cosurile, pielea predispusa la acnee, roseata si un dezechilibru al florei pielii cu risc de infectii precum pielea sensibila, slabita sau predispusa la atopic . De asemenea, poate fi aplicata pe piele inainte de o procedura medicala pentru a reduce riscul de infectie.
Lactopeptida poate fi utilizata in combinatie cu alte ingrediente active, cum ar fi zinc, acid azelaic, superoxid dismutaza (SOD) si acid ferulic pentru beneficii sporite.
Nu exista nicio restrictie cunoscuta pentru utilizarea lactopeptidei, dar daca aveti o piele foarte sensibila sau alergii, este intotdeauna recomandat sa testati produsele pe o zona mica de piele inainte de a utiliza pe fata.

Serumul Universkin P poate integra pana la 3 ingrediente active pure.
Aplicatia SkinXs, este o platforma web revolutionara, care pe baza inteligentei artificiale si a analizei unei singure fotografii a tenului, ofera un diagnostic si un tratament personalizat, in mai putin de 1 minut. Aplicatia poate fi accesata doar da catre doctori si vine in ajutorul lor, pentru a diminua timpul consultatiilor. De asemenea, consulatia poate avea loc si de la distanta, fiind necesata doar transmiterea in format electronic a fotografiei pacientei pentru prescrierea unui tratament.

Se introduc pana la 3 activi in serumul Universkin P, conforml diagnosticlui generat de aplicatia SkinXs si se mixeaza in vortex.

Pentru rezultate mai bune

• Acnee
• Imbatranire
• Deshidratare
• Pete pigmentare
• Inflamatie, Acnee, Acnee Rozacee
• Ten gras, Ten oxidat, Roseata

Universkin

Universkin
Universkin
Universkin este o echipa de oameni de stiinta, formata din cei mai buni experti din Franta: dermatologi, biologi, chimisti, farmacisti, anatomopatologi, chirurgi specializati pe chirurgie faciala reconstructiva si chirurgi plasticieni. fondatori ai Dermatologiei functionale, persoane devotate inovatiei si dedicate imbunatatirii functiilor pielii. Acestia au creat gama de tratamente Universkin, bazata pe criterii stiintifice, publicand din anul 1977 pana in prezent peste 5000 de studii medicale. Inca de la inceputurile sale, Universkin a dorit sa imputerniceasca medicii, oferindu-le instrumente de a crea pentru fiecare individ in parte, un tratament ideal de ingrijire personalizata, in vederea obtinerii de rezultate remarcabile. Misiunea Universkin este de a oferi solutii de ingrijire personalizate, adaptate pielii fiecaruia. Produsele standard de ingrijire a pielii disponibile pe piata, obliga pacientul sa se adapteze variantelor prestabilite de producatori. Acest concept a devenit invechit. Universkin si-a propus recunoasterea fiecarui pacient ca fiind diferit si identificarea nevoilor pielii acestuia in vederea prescrierii unui tratament individualizat.

Tehnologie

Dupa multi ani de cercetari, echipa medicala Universkin a selectat cu atentie 19 ingrediente active pe baza eficacitatii lor.
Fiecare ingredient activ trateaza una din cele 8 functii principale ale pielii.
Fiecarui activ ii corespunde o culoare, ce sugereaza o afectiune a pielii.

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieDermato-cosmetice
Tip tratamentDermatologie

Recenzii

Universkin Nexultra lactopeptide
Universkin Nexultra lactopeptide