Laser Quanta System Discovery PICO Derm

Evaluare:
0%
SKU
QSPICODERM

O noua era in tratamentele dermatoligice, indepartarea tatuajelor si leziunilor pigmentate!
Seria Discovery PICO sunt primele lasere picosecond Nd:YAG care, datorita tehnologiei PicoBoost cu o putere maxima de pana la 1,8 GW reprezinta solutia ideala pentru indepartarea tatuajelor si a leziunilor pigmentare benigne
Tehnologie patentata si exclusiva pentru performante de neegalat!
Serie de lasere include pana la 3 lungimi de unda, 532 nm - 1064 nm - 694 nm si pana la 4 moduri de emisie
Putere maxima foarte mare pentru rezultate fara precedent ale tratamentului
Flexibilitate mare de utilizare datorita multiplelor lungimi de unda, moduri de emisie si optiuni
Fiabilitate maxima in conditii de siguranta pentru pacienti si perioada limitata de intrerupere a activitatii
Sunt disponibile patru modele de lasere, in functie de lungimi de unda si modele de emisie specifice: Discovery PICO, Discovery PICO Plus, Discovery PICO Start si Discovery PICO Derm.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Laser Quanta System Discovery PICO Derm

Evaluare:
0%

Pentru confortul tau

Laser Discovery Pico Derm

Noua era a tratamentelor dermatologice, a indepartarii tatuajelor, a leziunilor pigmentare si a tratamentelor pentru piele

Platforma cu laser Q-Switched, adaptata nevoilor dvs

Tendinta actuala a pietei se concentreaza pe restabilirea aspectului natural al pielii cu tratamente non-invazive si fara perioade de refacere. In acest scop, Quanta System a dezvoltat aceasta serie de lasere bazata pe o tehnologie extrem de inovatoare pentru rezultate clinice excelente si o siguranta extraordinara a pacientului.

Seria Discovery Pico este primul laser picosecunda Nd:YAG prima „a doua generatie” pentru indepartarea tatuajelor, leziunilor pigmentate si tratamente de regenerare/rejuvenare a pielii .
Aceasta serie de lasere include pana la trei lungimi de unda, FD Nd: YAG 532 - Nd: YANG 1064 - Ruby 694 - nm, putere mare de varf si pana la patru moduri de emisie pentru a combina performante maxime de operare cu cea mai larga gama de tratamente.

• Pana la 1,8 GW de putere laser prin PicoBoost Technology
• Pana la 4 moduri de emisie in intervale de pico, nano si microsecunde pentru a combina beneficiile clinice maxime
• Utilizare flexibila a piesei de mana fractionata (linia Optibeam II) pentru tratamente cutanate pe mai multe niveluri
• Piese de mana rotunde si patrate cu varf plat (linia Optibeam II) pentru tratamentul cernelii si al pigmentării

Efect "picosecunda"
Seria Discovery Pico genereaza un efect fotoacustic pur pentru a sparge cernelurile si pigmentatiile, lasand tesuturile inconjuratoare nevatamate. Datorita impulsurilor de durata scurta si puterii de varf ridicate, acest laser de picosecunda, poate pulveriza eficient chiar si cei mai profunzi pigmenti din straturile cele mai profunde ale pielii si pete pigmentarile mari.

Piesa manuala Fractional Picosecond este principalul aliat in efectuarea procedurilor de refacere si reintinerire a pielii, imbinand remodelarea colagenului si indepartarea pielii deteriorate pentru o larga varietate de utilizari, precum cicatrici, cicatrici acneice, linii fine si riduri.

Stimulare pe mai multe niveluri
Tratamentele cu laser fractionat oferite de Seria Discovery PICO beneficiaza de doua actiuni diferite ale laserului prin crearea de LIOB pentru remodelarea colagenului si ablatia pielii deteriorate prin ablatia „la rece” la picosecunda.
Sinergia dintre aceste doua efecte este cheia succesului in tratamentul complet al ridurilor si al cicatricilor acneice.

Mai multe treceri ale capatului de lucru sunt ideale pentru o stimulare completa a pielii.
Fluentele utilizate in aceasta procedura fac posibila efectuarea de tratamente foarte eficiente, cu siguranta sporita, reglabilitate si recuperare rapida, cu timpi de oprire limitati pentru pacienti.

 

Optibeam II
Piesele pentru manipol Optibeam II pot genera diferite forme de spot cu varf plat la diferite dimensiuni.
Piesa manipol patrata cu varf plat sunt ideale pentru indepartarea tatuajelor.
Piesa manipol rotunda cu varf plat sunt concepute pentru a fi ajustate la leziunile pigmentate si perfecte pentru tratamentele faciale.
Piesa manipol fractionata este perfecta pentru refacerea suprafetei si intinerirea pielii, cu timp de recuperare foarte scurt si niveluri ridicate de siguranta.

 

 

 

Recomandat pentru
Intinerire a pielii
Indepartarea tatuajelor multicolore
Leziuni pigmentate benigne
Refacerea pielii in urma acneei inflamatorie
Intinderea pielii
Onicomicoza

 

 

 

Quanta System

Quanta System
Quanta System
Quanta System produce lasere si sisteme laser pentru o gama larga de aplicatii stiintifice, medicale si industriale. Fondata in Milano, Italia, Quanta, renumita la nivel international, si-a castigat o reputatie pentru construirea de sisteme laser de ultima generație pentru utilizare in peste 130 de țari de pe glob. Fiecare laser Quanta, fie ca se indreapta spre Marte sau catre o clinica medicala, este testat timp de mii de ore pentru a asigura siguranta, eficacitatea si satisfactia generala a pacientului. Quanta System a fost fondata in 1985. Astazi, cu o experienta de peste treizeci de ani in proiectarea de surse laser, sisteme laser si solutii specifice pentru piata OEM, este o companie globala fondata pe o multitudine de expertize locale. Tehnologiile Quanta System pot fi aplicate la numeroase strategii de piata. Atuurile intelectuale enorme ale companiei sunt adesea cheia care marcheaza trecerea evolutiva in interiorul fiecarei piete. • Medical • Viata si sanatate • Stiinta • Microelectronica • Materiale avansate • Procese avansate de fabricatie • Conservarea artelor plastice • Mediul inconjurator

Tehnologie

O noua era in indepartarea tatuajelor, in tratamentele dermatologice si ale leziunilor pigmentare
Tendinta actuala a pietei se concentreaza, de fapt, pe refacerea aspectului natural al pielii cu ajutorul unor tratamente non-invazive si care nu implica perioade de intrerupere a activitatii. In acest scop, Quanta System a dezvoltat aceasta serie de lasere pe baza unei tehnologii extrem de inovatoare pentru rezultate clinice excelente, in conditii extraordinare de siguranta pentru pacienti.
Discovery PICO Series include pana la 3 lungimi de unda, FD Nd:YAG 532 - Nd: YAG 1064 si pana la 4 moduri de emisie pentru a efectua o gama larga de tratamente.

 

Before & After

Specificatii tehnice

Putere200 - 240 V
Frecventa50-60 Hz
Tip tehnologieLaser
Tip tratamentAcnee, Rejuvenare faciala, Pete pigmentare, Indepartarea tatuajelor, Dermatologie
Dimensiuni530 (W) x 1043 (D) x 1060 mm (H)
Greutate150 Kg
CuloareArgintiu
Materialmetal, plastic
Nr motoare1

Studii

Recenzii

Laser Quanta System Discovery PICO Derm
Laser Quanta System Discovery PICO Derm