Laser Quanta System Q-Plus C MT Option

Evaluare:
0%
SKU
QSPLUSCMT

Q-Plus Star (MDK) este singurul laser medical de pe piata care combina intr-un singur dispozitiv puterea si eficienta seriei Q-Plus Evo si Light Evo. Este o solutie All-in-One, cu 3 lungimi de unda pentru indepartarea tuturor tatuajelor, indepartarea leziunilor pigmentate si intinerirea pielii.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Laser Quanta System Q-Plus C MT Option

Evaluare:
0%

Pentru confortul tau

Laser Q-Plus C MT 
Q-Switched Laser cu tehnologie exclusiva Quanta Mixed®

Q-Plus C – Optiunea MT este dispozitivul unic Q-Switched cu emisii simple sau combinate prin tehnologia proprie Quanta Mixed Technology® Q-Plus C poate combina doua lungimi de unda diferite pentru a depasi limitele unei singure frecvente. De exemplu, poate efectua tratamente eficiente de pigmentare sau poate trata zonele cu tatuaje colorate intr-o singura procedura.
Q-Plus este solutia ideala pentru a efectua o gama larga de tratamente printre care indepartarea leziunilor pigmentare benigne, indepartarea tatuajului, refacerea/intinerirea pielii, leziunile vasculare dermatologice si indepartarea parului.

Sursele Q-Switched (in impulsuri foarte scurte (6ns), ofera o putere de varf foarte mare (sute de mega wati), permitand un efect foto-acustic extrem de eficient si reducand drastic interactiunea termica cu tesutul. Ca urmare, tatuajele si pigmentarile nedorite ale pielii poate fi fragmentata in particule mici pentru a fi indepartata prin procesul natural de fagocitoza.

Modulele suplimentare Pulses functioneaza eficient prin reducerea permanenta a parului, indepartarea leziunilor vasculare si tratamentul pielii imbatranite si pigmentate. Aceste module sunt compuse din Nd:YAG (1064/532 nm si optional 1320 nm) sau Alexandrit (755 nm). Efectele se bazeaza pe deteriorarea termica selectiva a tintelor pielii, cum ar fi melanina, sangele si apa. Capatul de lucru "Pulsed" poate fi integratfie cu dispozitive de racire a pielii pe baza de contact, fie cu aer, permitand tratamente sigure si confortabile.

Efect Q-switch
Sursele puternice Q-switched ale Q-Plus pot genera un efect fotoacustic orientat catre cerneluri si pigmentari, mentinand integritatea zonei din jur. Aceste sisteme laser sunt capabile sa fragmenteze pigmentul tinta in molecule mici, care va fi indepartat din straturile pielii prin procesul de fagocitoza.

 

 

Quanta Mixed Technology®
Modelul Q-Plus C – MT Option din familia EVO este singurul laser Q-Switched de pe piata cu capacitatea de a amesteca, intr-o singura emisie, doua lungimi de unda diferite.
Tehnologia Quanta Mixed® Q-Plus C poate fi utilizata pentru tratamentul anumitor nuante de culoare ale tatuajului intr-o singura procedura pentru a reduce timpul de tratament si a limita efectele asupra vaselor de sange, precum si pentru a reduce timpul de recuperare post-tratament si rezultate inflamatoare pentru piele.

 

Optibeam II
Capetele de lucru pentru manipol OptiBeam II au fost dezvoltate pentru a creste versatilitatea utilizarii la capacitate maxima.
Aceasta tehnologie permite transformarea zonelelor cu imperfectiuni ale pielii de la diferite forme si dimensiuni intr-un timp foarte scurt, mentinand siguranta si fiabilitatea maxima.
Fascicule de lumina patrate, rotunde sau fractionate prin programe optice speciale de ultima generatie care utilizeaza si au la baza MLA (Micro Lens Array) sau DOE (Elemente optice difractive) sunt capabile sa genereze formele emisiilor cu cea mai buna distributie a energiei din industrie.
Flat-top Square Spot, fascicule de lumina patrate, usureaza procedura cu o suprapunere precisa a impulsurilor pentru a trata tatuajele mai omogen in timp scurt.
Fasciculele de lumina rotunde sunt generate combinand o dispersie perfecta a energiei Flat-top si o adancime pe un spectru larg pentru a le trata cu usurinta. Se utilizeaza in tratamentele leziunilor pigmentate chiar si atunci cand contactul perfect cu pielea nu este posibil, depasind nevoia manipolelor de mana.
Fasciculele de lumina Fractionata sunt perfecte pentru regenerarea suprafetei si fortifierea pielii, cu un timp de recuperare foarte scurt si o siguranta remarcabila chiar si pe tipurile de piele mai inchise.

 

Manipolele Twain
Optiunile TWAIN se bazeaza pe IPL sau pe manipolul cu laser, pot fi instalate oricand la sediul clinicii.
Optiunea Twain IPL se bazeaza pe tehnologia Intense Pulsed Light, are diferite filtre optice sau diferite manipole care pot avea integrata racirea pielii (in functie de model si lungime de unda).
Este indicat pentru:
Epilare | Tratamente dermatologice vasculare | Leziuni pigmentate benigne | Intinerirea pielii | Acnee active

Twain 2940 este o piesa de mana cu laser Er:YAG ideala pentru ablatii ale pielii cu difuzie termica limitata pentru scoruri excelente de siguranta.
Este indicat pentru:
Pete normale: Ablatia pielii | Resurfacing complet al pielii
Fractionat: Resurfacing pielii | Cicatrici traumatice si acneice | Discromie epidermica | Arsuri si pete de varsta

 

 

Seria Q-Plus este o solutie All-in-One cu diferite configuratii pentru:
Indepartarea tuturor tatuajelor | Indepartarea leziunilor pigmentate | Indepartarea parului nedorit
Intinerirea pielii | Ablatia si intinerirea pielii
Afectiuni ale pielii si unghiilor piciorului
Tratamente vasculare |  Tratarea cicatricilor

 

 

 

 

Quanta System

Quanta System
Quanta System
Quanta System produce lasere si sisteme laser pentru o gama larga de aplicatii stiintifice, medicale si industriale. Fondata in Milano, Italia, Quanta, renumita la nivel international, si-a castigat o reputatie pentru construirea de sisteme laser de ultima generație pentru utilizare in peste 130 de țari de pe glob. Fiecare laser Quanta, fie ca se indreapta spre Marte sau catre o clinica medicala, este testat timp de mii de ore pentru a asigura siguranta, eficacitatea si satisfactia generala a pacientului. Quanta System a fost fondata in 1985. Astazi, cu o experienta de peste treizeci de ani in proiectarea de surse laser, sisteme laser si solutii specifice pentru piata OEM, este o companie globala fondata pe o multitudine de expertize locale. Tehnologiile Quanta System pot fi aplicate la numeroase strategii de piata. Atuurile intelectuale enorme ale companiei sunt adesea cheia care marcheaza trecerea evolutiva in interiorul fiecarei piete. • Medical • Viata si sanatate • Stiinta • Microelectronica • Materiale avansate • Procese avansate de fabricatie • Conservarea artelor plastice • Mediul inconjurator

Tehnologie

Quanta Mixed Technology®
Modelul Q-Plus C – MT Option din familia EVO este singurul laser Q-Switched de pe piata cu capacitatea de a amesteca, intr-o singura emisie, doua lungimi de unda diferite. Tehnologia Quanta Mixed® Q-Plus C poate fi utilizata pentru tratamentul anumitor nuante de culoare ale tatuajului intr-o singura procedura pentru a reduce timpul de tratament si a limita efectele asupra vaselor de sange, precum si pentru a reduce timpul de recuperare post-tratament si rezultate inflamatoare pentru piele.

Optibeam II
Capetele de lucru pentru manipol OptiBeam II au fost dezvoltate pentru a creste versatilitatea utilizarii la capacitate maxima. Aceasta tehnologie permite transformarea zonelelor cu imperfectiuni ale pielii de la diferite forme si dimensiuni intr-un timp foarte scurt, mentinand siguranta si fiabilitatea maxima. Fascicule de lumina patrate, rotunde sau fractionate prin programe optice speciale de ultima generatie care utilizeaza si au la baza MLA (Micro Lens Array) sau DOE (Elemente optice difractive) sunt capabile sa genereze formele emisiilor cu cea mai buna distributie a energiei din industrie.
Flat-top Square Spot, fascicule de lumina patrate, usureaza procedura cu o suprapunere precisa a impulsurilor pentru a trata tatuajele mai omogen in timp scurt.
Fasciculele de lumina rotunde sunt generate combinand o dispersie perfecta a energiei Flat-top si o adancime pe un spectru larg pentru a le trata cu usurinta. Se utilizeaza in tratamentele leziunilor pigmentate chiar si atunci cand contactul perfect cu pielea nu este posibil, depasind nevoia manipolelor de mana.
Fasciculele de lumina Fractionata este perfecta pentru regenerarea suprafetei si fortifierea pielii, cu un timp de recuperare foarte scurt si o siguranta remarcabila chiar si pe tipurile de piele mai inchise.

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieLaser
Tip tratamentRejuvenare faciala, Pete pigmentare, Indepartarea tatuajelor, Dermatologie
CuloareArgintiu
Materialmetal, plastic
Nr motoare1

Studii

Recenzii

Laser Quanta System Q-Plus C MT Option
Laser Quanta System Q-Plus C MT Option