Laser Quanta System Youlaser Family

Evaluare:
0%
SKU
QSYOUF

Primul si unicul laser CO2 10600 – GaAs 1540 nm care utilizeaza tehnologia exclusiva Quanta Mixed Technology®, pentru a optimiza sinergiile dintre aceste doua lungimi de unda.
Pielea imbatranita precum si pielea care prezinta cicatrici pot fi tratate in mod eficient pentru rezultate avansate, cu o perioada de inactivitate minima sau chiar inexistenta pentru pacienti.
In plus, datorita flexibilitatii deosebite a laserului, este posibil sa se obtina rezultate maxime chiar si in tratamentele ginecologice.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Laser Quanta System Youlaser Family

Evaluare:
0%

Pentru confortul tau

Youlaser Family

Noul laser de referinta pentru anti-imbatranire si nu numai

Primul si singurul laser CO2 10600 – GaAs 1540 nm de pe piata care utilizeaza tehnologia exclusiva Quanta Mixed Technology®, pentru a optimiza sinergiile dintre aceste doua lungimi de unda.

Pielea imbatranita, cu riduri si pigmentatii, precum si pielea cu cicatrici pot fi tratate in mod eficient pentru rezultate avansate, cu o perioada de inactivitate minima sau chiar inexistenta pentru pacienti.
In plus, datorita flexibilitatii deosebite a laserului, este posibil sa se obtina rezultate maxime chiar si in tratamentele ginecologice.

Youlaser MT poate furniza fascicul laser de 1540 nm si 10600 nm coaxial in acelasi micro-punct cu emisii secventiale pentru a obtine un echilibru ajustabil de efecte ablative si non-ablative si pentru a oferi pacientilor standard inalt de tratamente fractionate pentru piele.
Pielea imbatranita, cu riduri si pete pigmentare, precum si pielea cu cicatrici sau atrofia mucoasei vaginale pot fi tratate eficient rezultate avansate, cu timp de recuperare minim sau chiar deloc pentru pacienti. In plus, datorita flexibilitatii deosebite a laserului, este posibil sa se obtina rezultate maxime chiar si in tratamentele ginecologice.

Quanta Mixed Technology®
Youlaser MT poate furniza fascicul laser de 1540 nm si 10600 nm coaxial in acelasi micro-punct cu emisii secventiale pentru a obtine un echilibru reglabil de efecte ablative si non-ablative oferind pacientilor standarde de tratament noi si sigure.

 

Piese de mana chirurgicale
Piese de mana chirurgicale pentru a efectua proceduri plastice si dermatologice cu diferite dimensiuni ale spotului, pentru a garanta cea mai completa gama de proceduri.

 

 

 

 

Scanner Quanta Youlaser 
Quanta Scanner este cel mai complet si inovatoare piesa de mana de pe piata care permite reglarea completa a parametrilor tratamentului. Scaner versatil si inovator, care permite reglarea completa a parametrilor tratamentului. Aceasta configuratie permite, de asemenea,  utilizarea functiei OptiSim capabila sa estimeze adancimea si densitatea tratamentului la parametri specifici pentru o precizie maxima a tratamentului.

 

Shelase TM
Primul scaner ginecologic capabil sa administreze doua fascicule laser diferite pentru a stimula productia de colagen nou in mucoasa, in scopul redobandirii  elasticitatii vaginale normale si a ameliorarii simptomelor aferente. De asemenea, cu ajutorul accesoriului specific poate fi utilizat pentru intinerirea vulvei.

 

 

Recomandari:
Tratamente pentru femei
Refacerea pielii
Intinerirea pielii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quanta System

Quanta System
Quanta System
Quanta System produce lasere si sisteme laser pentru o gama larga de aplicatii stiintifice, medicale si industriale. Fondata in Milano, Italia, Quanta, renumita la nivel international, si-a castigat o reputatie pentru construirea de sisteme laser de ultima generație pentru utilizare in peste 130 de țari de pe glob. Fiecare laser Quanta, fie ca se indreapta spre Marte sau catre o clinica medicala, este testat timp de mii de ore pentru a asigura siguranta, eficacitatea si satisfactia generala a pacientului. Quanta System a fost fondata in 1985. Astazi, cu o experienta de peste treizeci de ani in proiectarea de surse laser, sisteme laser si solutii specifice pentru piata OEM, este o companie globala fondata pe o multitudine de expertize locale. Tehnologiile Quanta System pot fi aplicate la numeroase strategii de piata. Atuurile intelectuale enorme ale companiei sunt adesea cheia care marcheaza trecerea evolutiva in interiorul fiecarei piete. • Medical • Viata si sanatate • Stiinta • Microelectronica • Materiale avansate • Procese avansate de fabricatie • Conservarea artelor plastice • Mediul inconjurator

Tehnologie

Youlaser MT poate furniza fascicul laser de 1540 nm si 10600 nm coaxial in acelasi micro-punct cu emisii secventiale sau simultane pentru a obtine un echilibru reglabil de efecte ablative si non-ablative si pentru a oferi pacientilor standarde de tratament noi si sigure.

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieLaser
Tip tratamentAcnee, Anti-ageing, Rejuvenare faciala, Ginecologie estetica
CuloareArgintiu
Materialmetal, plastic
Nr motoare1

Studii

Recenzii

Laser Quanta System Youlaser Family
Laser Quanta System Youlaser Family