Mesoject Gun TOSKANI

Evaluare:
0%

Sistemul TKNル MESOJECT GUN beneficiaza de tehnologie duala de noua generatie - Microcip fara ace & Electroporatie. A fost conceput pentru tratamente de mezoterapie noninvaziva pentru zona faciala, corp si scalp - stimularea metabolismul celular prin cresterea absorbtiei transdermale si introducerea de nutrienti si vitamine in piele. Rezultatele sunt imediat vizibile, imbunatirea hidratarii tenului, reducerea vizibilitatii si aspectului ridurilor si liniilor fine, atenuarea petelor hiperpigmentare si altor numeroase probleme specifice pielii.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Mesoject Gun TOSKANI

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

Fara afectarea integritatii structural introduce ingredientele active in straturile profunde ale pielii cu ajutorul curentului electric modulat prin crearea unei deschideri temporare a membrane celulare. Electroporatia|mezoporatia este o alternativa sigura, fara ace si fara durere a mezoterapiei classice - ofera toate beneficiile mezoterapiei, fara riscurile acesteia. Aceasta tehnologie creaza canale temporare si reversibile in membrana celulara, cu ajutorul unor impulsuri electrice cu lungime de unda specifice. Maximizeaza permeabilitatea si absorbtia la nivel celular, imbunatatind aspectul general a tenului.

Pentru confort

Pentru confortul tau

Microcanalele ajuta nutrientii sa patrunda in stratul bazal al epidermei, astfel crescand gradul de absorbtie si oferind rezultate exceptionale.Sistemul TKN™ MESOJECT introduce solutiile de mezoterapie la o viteza mare in stratul bazal al epidermei fara deteriorarea celulelor epidermice. Este un dispozitiv inovator, care ofera tratamente confortabile, sigure si nedureroase. Aplicatorul proiectat ergonomic, corespunde cu forma naturala a corpului uman. Este flexibil si a fost creat pentru a oferi confort operatorului.

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

Introducerea substantelor active in profunzimea tesutului poate fi utilizata cu succes in tratamente estetice si medicale: tratamente anti-rid, antiageing tratamentul diverselor forme de acnee tratamente pentru capilare sparte introducerea colagenului in buze tratarea petelor de pigmentare hidratarea pielii cronic dezhidratate tratamente anticelulitice localizate strict pe zone afectate

TOSKANI

TOSKANI
TOSKANI
TOSKANI este una dintre cele mai apreciate si recunoscute firme pe plan internațional de produse specifice pentru mezoterapie si cosmetice. TOSKANI este producatorul unei game largi de solutii pentru mezoterapie si cosmetica, atat pentru profesionistii de beauty, cat si pentru medici, pentru a trata orice problema estetica in cel mai sigur si mai eficient mod, de la diagnostic la solutionare. Scopul TOSKANI este de a oferi tratamente globale tuturor nevoilor estetice. TOSKANI își ascultă consumatorii și dezvoltă soluții specifice pentru aceștia, astfel încât aceștia să poată obține o piele impecabilă și să-și maximizeze frumusețea. De aceea, TOSKANI comunică mesajul We Care®. Știința și cercetarea fac parte din ADN-ul TOSKANI și permit dezvoltarea de produse eficiente, sigure și inovatoare. TOSKANI se angajează să creeze produse cu ingrediente active de ultimă generație, cum ar fi peptide, biorevitalizatori și active lipozomale. Pe de altă parte, TOSKANI are valori familiare, internaționale și inovatoare, iar echipa este esențială pentru succesul companiei.

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieMezoterapie

Studii

Recenzii

Mesoject Gun TOSKANI
Mesoject Gun TOSKANI