Pat Ionto Comed Komfort Xtension 4M

Evaluare:
0%
SKU
IC8460

Patul cosmetic Ionto Comed are forma unui fotoliu pentru tratament; poate fi reglat si fixat in pozitii variate - pana la o suprafata plana. Prin urmare, este la fel de potrivit pentru tratamente cosmetice pentru corp si fata, precum si pentru masaje si chiar pentru serviciile Spa de pedichiura, oferindu-va astfel cea mai mare flexibilitate posibila.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Grabeste-te, ultimele bucati disponibile!

Pat Ionto Comed Komfort Xtension 4M

Evaluare:
0%

Pentru confortul tau

PAT IONTO-KOMFORT XTENSION 4M

Fotoliile medicale IONTO-COMED pun bazele unui tratament de succes. Acestea ofera o calitate excelenta MADE IN GERMANY, oferind cel mai bun confort si functionalitate posibila, asigurand pacientilor un confort maxim in timpul tratamentului medical. Cu peste 30 de ani de expertiza, IONTO-COMED ofera paturi medicale inovatoare, functionale si absolut fiabile.

Datorita confortului deosebit al pozitiei corpului, pacientii dvs. se vor simti confortabil, IONTO-COMFORT Xtension va ofera confort maxim in timpul tratamentului specific.
Convingeti-va de unitatea de tratament complet automata.
Cu 5 motoare puteti regla unghiul scaunului, spatarul, suportul pentru picioare si inaltimea optima pentru client / pacient. Cea mai mica intaltime de 53 cm ajuta sa ajungeti mult mai usor. In timpul tratamentului, puteti regla inaltimea de lucru pana la 98 cm, in timp ce fotoliul poate fi incarcat pana la 170 kg.

Noua generatie de paturi medicale permite o pozitie mai sanatoasa si, in acelasi timp, o experienta relaxanta de wellness pentru clienti. Cu controlul individual al sub-segmentelor si tapiteria confortabila si moale, fotoliul se adapteaza perfect dimensiunii si contururilor corpului.
Disponibil optional cu echipament de incalzire, roti pentru repozitionare usoara si tapiterie in diferite culori - pentru a se potrivi cromaticii si aspectului cabinei. Inaltimea confortabila de tratament si spatiul pentru zona picioarelor terapeutului permit, de asemenea, un mediu de lucru sanatos in pozitia de masaj.

KOMFORT XTENSION 4M

  • un pat medical pentru a face fata oricaror provocari
  • unic - functionalitate si confort fara egal
  • nivelul maxim de confort al tratamentului medical

2 configurații: 4M sau 5M cu ajustare unica a inaltimii scaunului pana la 10cm

CARACTERISTICI KONFORT XTENSION 4M:
Categorie: automat
Motoare: 4 motoare 
Pozitie masaj: Da
Dimensiuni: L174 x B82 x H53 cm
Suport Picioare: 97.1 x 56.5 cm
Greutate: ca. 85 kg
Consum: 230 VA (4M fara memorie)
Alimentare: 230 V / 50 – 60 Hz
Consum: 460 VA (5M cu memorie)
Inaltimea maxima: 98 cm
Ajustare inaltime: 45 cm
Ajustarea spatarului: 81°
Ajustarea sezutului: 25.5°
Versiune Tapiterie: Tapiterie clasica incalzita
Latime: 82 cm (cu cotiere)
Max 90° (suport segmentat)
Inclinare suport picioare: 45° (suport continuu)

 

SCHEMA COMANDA PENTRU IONTO - EXTENSION 4M

Ionto Comed

Ionto Comed
Ionto Comed

Cele mai bune dotari si echipamente pentru optimizarea unui mediu sigur si eficient
IONTO-COMED dezvolta si produce echipamente esentiale prin care terapeutii pot ajuta eficient si durabil pacientii, prin mai multa frumusete, relaxare si bunastare. Procedand astfel, aspiram la cel mai inalt nivel de calitate si standarde de siguranta si igiena conforme, paturi, fotolii de wellness pentru confortul pacientilor si al terapeutilor cat si solutii pentru depozitare adecvate pentru cabinete medicale.
Esenta remarcabila a dotarilor IONTO-COMED exprima experienta proprie din 1979, pionier si furnizor de echipamente de top cu accent clar pe dezvoltarea permanenta.
IONTO-COMED si-a propus sa promoveze industria de echipamente medicale prin solutiile optime si eficiente. Concentrati atat in ​​dezvoltare cat si in promovarea propriilor echipamente, IONTO-COMED devine astfel partener global pentru dotarea clinicilor si cabinetelor medicale si de wellness.

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Voltaj220-230 V
Frecventa50-60 Hz
Tipul de alimentareCablu de alimentare
Zona corporalaCorp, Facial
DimensiuniL174 x B82 x H53 cm
Greutate85kg
Nr motoare4
Tip produsPat wellness

Studii

Recenzii

Pat Ionto Comed Komfort Xtension 4M
Pat Ionto Comed Komfort Xtension 4M