Solta Medical VASER LIPO

Evaluare:
0%
SKU
SMV000

Aparat VASER LIPO Solta Medical

VASERlipo ® utilizeaza energia ultrasunetelor pentru conturarea estetica a corpului minim invaziva, cu rezultate majore si mai putina durere fata de liposuctia traditionala.

 

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Solta Medical VASER LIPO

Evaluare:
0%
Pentru confort

Pentru confortul tau

Lipoplastia moderna a fost introdusa la sfarsitul anilor 1970 de dr. Yves-Gerard Illouz si a fost realizata cu infuzia de lichid printr-o canula contonata insotita de aspiratie in vid. Anii 1980 au adus aparitia tehnicii tumescente si lipoplastia a fost mutata din sala de operatie in ambulatoriu. Astazi, lipoplastia este cea mai frecventa interventie chirurgicala estetica efectuata in Statele Unite, lipoliza laser si lipoplastia asistata cu ultrasunete (UAL) fiind doua dintre cele mai utilizate modalitati noi. 

Aparatul VASERLipo ( Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) a fost lansat in Marea Britanie in 2005. Este produs de Sound Surgical Technologies din Colorado, SUA si are ca scop reducerea grasimii prin liposuctie selectiva.

VASER Ultrasonic Lipoplasty

Lipoplastia cu ultrasunete VASER utilizeaza sistemul VASER Lipo, un dispozitiv UAL de a treia generatie.
Tehnologia VASER foloseste forte mecanice si acustice pentru a dizolva grasimea in zona tinta si, spre deosebire de modalitatile laser, nu incalzeste si nu distruge celulele adipoase.
In timpul conturarii corpului cu VASER Lipo, un fluid tumescent este infuzat in zona tinta. Fluidul tumescent contine in mod natural bule mici de gaz de ordinul a 5-10 microni. Pe masura ce fluidul este perfuzat, microbulele devin dispersate in intreaga matrice tisulara. Datorita deplasarii relativ liber a tesutului adipos (gras), fluidul tumescent inconjoara celulele adipoase, permitand bulelor de gaz sa patrunda intre celulele individuale. Cu toate acestea, jonctiunile stranse dintre celulele din peretii vaselor de sange si tesuturile conjunctive impiedica bulele de gaz sa afecteze aceste tesuturi.
Sistemul VASER livreaza unde de presiune cu ultrasunete, sau regiuni alternante de presiune mai mare si mai mica, la 36.000 Hz printr-o sonda din titan. Aceste unde produc o forta de impingere/tragere asupra microbulelor de gaz dispersate. Pe masura ce unda de presiune trage microbulele, acestea se extind, crescandu-si suprafata si permitand gazului dizolvat in fluid sa intre prin difuzie. Valul de presiune impinge bula, comprimand-o si determinand o parte din gazul din bula sa se difuzeze inapoi. Deoarece bula este mai mica atunci cand este comprimata de unda de presiune, mai putin gaz difuzeaza in timpul compresiei decat difuzeaza atunci cand bula este sub tensiune. Astfel, odata cu trecerea fiecarei unde de ultrasunete, exista o crestere neta globala a volumului bulei de gaz. Acest lucru duce la extinderea rapida a microbulelor de la 5-10 microni la aproximativ 180 microni, permitand bulelor sa actioneze ca o pana intre celulele adipoase.

Fiti original. Reconturati-va.
Remodelarea corpului cu precizie unica
VASERlipo ® utilizeaza energia ultrasunetelor pentru conturarea estetica a corpului minim invaziva, cu rezultate majore si mai putina durere fata de liposuctia traditionala.

Conturarea corpului minim invaziva
O alternativa la tehnicile dureroase ale liposuctiei traditionale, VASER ® este minim invaziv, dar suficient de puternic pentru a elimina zone extinse de grasime si suficient de bland pentru a trata zonele mai delicate.
Sculptura imediata si precisa
VASER ® indeparteaza imediat cantitatile vizibile de grasime. Este un pas inainte de procedurile non-invazive care se bazeaza pe reactii secundare pentru a reduce cantitatile mici de grasime pe o perioada lunga de timp.
Tratati mai multe zone intr-o singura procedura
VASER ® poate sculpta si modela mai multe zone intr-o singura procedura, inclusiv: gusa, barbie si gat, torace si abdomen, solduri sau coapse, brate, spate, fese sau coapse, genunchi, gambe sau glezne.
Mai putina durere si umflaturi
VASER ® este unic prin capacitatea sa de a viza grasimea, lasand intacte alte tesuturi importante, oferindu-va contururile mai netede pe care le doriti, cu mai putina durere si timp de recuperare decat liposuctia traditionala.

Progresul Artei Liposuctiei
Avantajul sistemului VASER:
Ofera chirurgilor tehnologie avansata in comparatie cu liposuctia traditionala:
- Retractie imbunatatita a pielii 
- Poate trata mai multe zone intr-o singura procedura 
- Mai putine dureri, umflaturi si timp de recuperare
- Disconfort postoperator mai mic 
- Scaderea oboselii chirurgului 
- Rezultate vazute inca de la 1 saptamana cu sculptare precisa 
Vaserlipo – O procedura de modelare corporala de precizie care elimina suprafete mari de grasime si trateaza zonele mai delicate, dedicate exclusiv clinicilor.

Solta Medical

Solta Medical
Solta Medical
Solta Medical, o divizie a Bausch Health Companies Inc., este lider global in industria esteticii medicale. Infiintata in 1995, avem sediul in Raleigh, NC, cu echipe de teren si birouri regionale in intreaga lume. Timp de peste un deceniu, Solta a continuat sa ofere tehnologie sofisticata care ofera beneficii terapeutice. Cu peste 5 milioane de proceduri efectuate in intreaga lume, tehnologiile Solta sunt optiuni dovedite si eficiente atat pentru consumatori, cat si pentru medici. Portofoliul Solta Medical include sistemele Thermage®, Fraxel®, Clear + Brilliant® si VASERlipo®, care sunt adaptate in mod colectiv pentru a aborda si imbunatati o gama larga de nevoi de tratament pentru piele si corp, inclusiv intarirea pielii, refacerea suprafetei si intinerirea. Angajamentul Solta Medical fata de inovare si cautarea excelentei bazata pe stiinta este nelimitat si exploram mereu posibilitati intelectuale, stiintifice si de afaceri.

Tehnologie

VASER LIPO este o tehnica chirurgicala avansata de liposuctie care utilizeaza energia produsa de ultrasunete pentru a indeparta grasimea nedorita.​
Ceea ce deosebeste VASER Lipo de alte proceduri de liposuctie, precum cea clasica sau cea asistata laser, este capacitatea tehnologiei VASER de a distinge intre tesutul adipos si celelalte structuri (vase de sange, nervi, tesuturi de legatura). Datorita acestei inovatii, lipoaspiratia VASER minimizeaza riscul aparitiei unor leziuni la nivelul celorlalte tesuturi din proximitatea zonei tratate.​
Cum functioneaza
in timpul unei proceduri VASER®, zona de tratat este umpluta cu o solutie medicamentoasa. Celulele adipoase sunt apoi tratate cu ultrasunete si sunt indepartate din organism printr-un proces de aspiratie bland. tesuturile din jur sunt lasate intacte, oferind contururi mai netede, cu mai putina durere si timp de recuperare minim.

​VASERlipo ® utilizeaza energia ultrasunetelor pentru conturarea estetica a corpului, minim invaziva, care confera rezultate impresionante cu mai putina durere si inflamatii si timp de recuparare redus decat liposuctia clasica.

Conturarea corpului minim invaziva

O alternativa la tehnicile invazive ale liposuctiei traditionale, VASER ® este minim invaziv, dar suficient de puternic pentru a elimina zone mari de grasime si suficient de bland pentru a trata zonele mai delicate.
Sculptura imediata si precisa
VASER ® indeparteaza imediat cantitatile vizibile de grasime. Este un pas inainte a procedurilor non-invazive care se bazeaza pe reactii secundare pentru a reduce cantitatile mici de grasime pe o perioada lunga de timp.
Tratati mai multe zone intr-o singura procedura
VASER ® poate sculpta si modela mai multe zone intr-o singura procedura, inclusiv: maxilar, barbie si gat, abdomen, solduri, sani masculin si feminin, brate, spate, fese sau coapse, genunchi, gambe sau glezne.
Mai putina durere, inflamatii si timp de recuperare
VASER ® este unic prin capacitatea sa de a viza grasimea, lasand intacte alte tesuturi importante, oferindu-va contururile mai netede pe care le doriti, cu mai putina durere si timp de recuperare mai mic decat liposuctia traditionala.
In timpul unei proceduri VASER ®, zona de tratat este umpluta cu o solutie medicamentoasa. Celulele adipoase sunt apoi tratate cu energie cu ultrasunete si sunt indepartate din organism printr-un proces de aspiratie bland. Tesuturile din jur sunt lasate intacte, oferindu-va contururile mai netede pe care le doriti, cu mai putina durere si timp de recuperare redus decat liposuctia traditionala.

Before & After

Specificatii tehnice

Studii

Recenzii

Solta Medical VASER LIPO
Solta Medical VASER LIPO