Solutie mezoterapie Toskani Purifying Cocktail 10 fiole x 10ml

Evaluare:
0%
SKU
TKN-00-0057

Solutie purifianta si anti-seboreica, recomandata tenurilor predispuse la acnee, indicata in tratamentului acneei si pentru tratarea tenurilor grase.
Concept profesional, fara alergeni si parfum.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Solutie mezoterapie Toskani Purifying Cocktail 10 fiole x 10ml

Evaluare:
0%

Pentru siguranta ta

TOSKANI Purifying Cocktail este o solutie eficienta de mezoterapie indicata pentru a reduce imperfectiunile pielii grase si predispuse la acnee. Datorita compozitiei sale bogate, Purifying Cocktail echilibreaza secretia de ulei si sebum din piele si previne proliferarea bacteriilor care provoaca manifestarile tipice ale pielii acneice.

▪Extract de radacina Arctium Lappa L. confera o actiune antibacteriana puternica, ofera efecte antioxidante, antiinflamatorii si estrogenica, inverseaza hiperproliferarea celulelor pielii.
▪Salvia Oficinalis are activitate antimicrobiana (Escherichia coli, Klebsiella Ozanae, Shigella Sonnei, Salmonella Bacillus Subtilis, Micrococcus Luteus). Inhiba activitatea uleiului esential de salvie. Are activitate antisecretoare, proprietati antioxidante si astringente.
▪Metionina are proprietati antioxidante si detoxifiante.

Pentru rezultate maxime, acest produs poate fi utilizat cu dispozitive care maresc patrunderea ingredientelor active in derm, cum ar fi electroporatia, ultrasunetele, mezorollerul si mezopenul.

Pentru confortul tau

Ingrediente:
Extract de radacina de Arctium Lappa L. (radacina de brusture) , Salvia Oficinalis , Floare de Lamium Album , Pantenol , Metionina

Produs destinat pentru uz profesional. Cantitate: Cutie/10 fiole x 10 ml

Pentru rezultate mai bune

Hair Cocktail Plus cocktail poate fi introdus cu dispozitiv-ul medical Toskani Neopen Med sau dispozitivul de electroporatie Mesoject Gun.
Pentru eficienta maxima, este recomandat sa continuati si acasa cu folosirea produselor de ingrijire TOSKANI.
Indicatii:
▪Seboreea adipoasa
▪Piele grasa

TOSKANI

TOSKANI
TOSKANI
TOSKANI este una dintre cele mai apreciate si recunoscute firme pe plan internațional de produse specifice pentru mezoterapie si cosmetice. TOSKANI este producatorul unei game largi de solutii pentru mezoterapie si cosmetica, atat pentru profesionistii de beauty, cat si pentru medici, pentru a trata orice problema estetica in cel mai sigur si mai eficient mod, de la diagnostic la solutionare. Scopul TOSKANI este de a oferi tratamente globale tuturor nevoilor estetice. TOSKANI își ascultă consumatorii și dezvoltă soluții specifice pentru aceștia, astfel încât aceștia să poată obține o piele impecabilă și să-și maximizeze frumusețea. De aceea, TOSKANI comunică mesajul We Care®. Știința și cercetarea fac parte din ADN-ul TOSKANI și permit dezvoltarea de produse eficiente, sigure și inovatoare. TOSKANI se angajează să creeze produse cu ingrediente active de ultimă generație, cum ar fi peptide, biorevitalizatori și active lipozomale. Pe de altă parte, TOSKANI are valori familiare, internaționale și inovatoare, iar echipa este esențială pentru succesul companiei.

Tehnologie

Radacina de brusture (extract de radacina Arctium Lappa L.)
Are actiune antibacteriana puternica, ofera efecte antioxidante, antiinflamatorii si estrogenica, inverseaza hiperproliferarea celulelor pielii.
Salvia Oficinalis
Are activitate antimicrobiana (Escherichia coli, Klebsiella Ozanae, Shigella Sonnei, Salmonella Bacillus Subtilis, Micrococcus Luteus).
Inhiba activitatea uleiului esential de salvie.
Are activitate antisecretoare, proprietati antioxidante si astringente.
Lamium Album Floare
Are proprietati astringente.
Limiteaza pierderea de lichide si previne deteriorarea mediului.
Promoveaza regenerarea tesuturilor (epitelizarea) in ranile superficiale.
Prezinta efecte antiseptice impotriva diferitelor bacterii patogene.
ProVit B5 (Pantenol)
Imbunatateste metabolismul si reinnoirea celulelor pielii.
Joaca un rol esential in metabolismul energetic si producerea de ATP.
Are efect protector antioxidant si a expunerii la lumina ultravioleta.
Protejeaza instant firul de par, acopera parul si sigileaza suprafata cuticulei, sigilind firul de par si parul devine stralucitor.
Are un efect antiinflamator asupra eritemului experimental indus de ultraviolete.
Metionina
Are proprietati antioxidante si detoxifiante.

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieMezoterapie
Tip tratamentCocktail Mezoterapie
Tip produsCocktail Mezoterapie

Recenzii

Solutie mezoterapie Toskani Purifying Cocktail 10 fiole x 10ml
Solutie mezoterapie Toskani Purifying Cocktail 10 fiole x 10ml