Thermage FLX

Evaluare:
100%
5.00

ThermageFLXᆴeste cea mai recenta generatie de dispozitive de lifting nonchirurgical pe baza de radiofrecventa monopolara de la producatorul american Solta Medical.

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Thermage FLX

Evaluare:
100%
5.00
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

Tratamentul unic pe baza de radiofrecventa incalzeste straturile adanci ale pielii, in timp ce suprafata pielii este racita pentru a fi pastrata intacta in timpul procedurii. Aceasta incalzire de adancime stimuleaza procesul natural de reinnoire a pielii, ceea ce duce la intinderea colagenului existent si producerea de colagen nou. Astfel, pielea dumneavoastra va fi mai tonifiata, mai neteda, mai ferma!

Pentru confort

Pentru confortul tau

Pe masura ce imbatranim, productia de collagen scade, fibrele de colegen si elastina isi pierd fermitatea si se rup, rezultand o piele lasata, linii fine si riduri evidente.? Thermage FLX foloseste radiofrecventa pentru a incalzi intens si in profunzime tesutul, stimuland secretia suplimentara de collagen.? Manipolul vibreaza si raceste suprafata de contact pentru diminuarea disconfortului.? Caldura generata de RF targheteaza moleculele de apa din colagenul fibros, iar in urma incalzirii si contractiei retelei fibroase se creaza fermitate la nivelul pielii.? In urmatoarele luni, raspunsul secundar al pielii de vindecare continua pe masura ce colagenul este sintetizat, depus si remodelat. ?Noul colagen creat intareste si ofera fermitate pielii in timp. ?Obtinem o piele mai ferma, mai tonica, mai neteda, dupa un singur tratament, iar imbunatatirea aspectului continua pana la 6 luni dupa tratament.?

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

Tratamentul Thermage FLX de ultima generatie ofera lifting facial pentru fata si gat. Lifting non-invaziv Stimularea de colagen nou Rezultate vizibile de la prima sesiune Rezultate pe termen lung

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieRadiofrecventa

Studii

Recenzii

Thermage FLX
Thermage FLX