Ucenic Ionto Comed Cubus Spa 800

Evaluare:
0%
SKU
IC1198

Mobilier conceput special pentru utilizare in clinicile medicale si centre de wellness, spa-uri sau saloane de infrumusetare. Potrivit pentru stocarea echipamentului si pentru a organiza variate produse medicale, de wellness, accesorii si echipamente necesare pe durata tratamentelor sau serviciilor.
Ionto Comed Cubus Spa este esential pentru terapeut, potrivit pentru cabina medicala. Ofera confort si eficienta, totodata se potriveste modalitatii de lucru si corespunde cerintelor terapeutilor sau cosmeticienelor. 

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Ucenic Ionto Comed Cubus Spa 800

Evaluare:
0%

Pentru confortul tau

Ucenic Ionto Comed Cubus Spa 800

Organizarea spatiului interior intr-o cabina poate fi o sarcina provocatoare, dar cu putina planificare si creativitate, puteti crea un spatiu functional si estetic placut. Ionto Comed te ajuta sa gasesti cea mai eficienta aranjare a mobilierului si echipamentelor in functie de necesitati.

Echipamentul complementar ideal pentru SPA si Wellness. Indiferent daca va concentrati pe organizarea echipamentului intr-un spatiu economic sau daca aveti nevoie de spatiu suplimentar de stocare - va oferim numeroase optiuni pentru un design interior perfect.

Ucenic wellness pentru cele mai mari cerinte

Seria Cubus combina designul si calitatea, fabricate in Germania pentru Spa-ul tau. Se impun standarde ridicate privind igiena din cabinetele medicale, cosmetice si podologice. Prin urmare, pentru rafturi a fost dezvoltat un material care nu ofera nicio suprafata pentru gazduirea bacteriilor, ciupercilor sau microorganismelor care se raspandesc si se inmultesc, migrand in voie de pe o suprafata pe cealalta.

Suprafata de depozitare si stocare, este testata DIN si certificata. Foarte robusta si usor de curatat, nu ofera posibilitatea de aderare a germenilor si este rezistenta la substante chimice.
Suprafata de lucru extinsa pentru produsele de cabina si accesorii de tratament, de sticla securizata ESG satinata, usor de intretinut si rezistenta.
Suport pentru vas cu apa, lampa cosmetica, cos de gunoi si alte accesorii
Compartiment pentru dispozitive de tratament
Roti amortizate, cu rulare lina, flexibile in pozitionare si roti frontale stabile si cu sistem de blocare
Sertarele spatioase ale seriei Cubus sunt complet extensibile si au functie automata de inchidere soft si sunt deosebit de usor de curatat datorita folosirii unui plastic special la interior. Sunt disponibile insertii de sertare potrivite.

Caracteristici
1 corp
2 sertare inalte de 24 cm
2 manere pentru manevrabilitate
1 panou din sticla pentru acoperire
4 roti care faciliteaza manipularea

Latime 80cm x Inaltime 90cm x Adancime 51cm
Culori disponibile optional: White, Hickory, Wenge

Ionto Comed

Ionto Comed
Ionto Comed

Cele mai bune dotari si echipamente pentru optimizarea unui mediu sigur si eficient
IONTO-COMED dezvolta si produce echipamente esentiale prin care terapeutii pot ajuta eficient si durabil pacientii, prin mai multa frumusete, relaxare si bunastare. Procedand astfel, aspiram la cel mai inalt nivel de calitate si standarde de siguranta si igiena conforme, paturi, fotolii de wellness pentru confortul pacientilor si al terapeutilor cat si solutii pentru depozitare adecvate pentru cabinete medicale.
Esenta remarcabila a dotarilor IONTO-COMED exprima experienta proprie din 1979, pionier si furnizor de echipamente de top cu accent clar pe dezvoltarea permanenta.
IONTO-COMED si-a propus sa promoveze industria de echipamente medicale prin solutiile optime si eficiente. Concentrati atat in ​​dezvoltare cat si in promovarea propriilor echipamente, IONTO-COMED devine astfel partener global pentru dotarea clinicilor si cabinetelor medicale si de wellness.

Specificatii tehnice

DimensiuniL 80cm x H 90cm x l 51cm
Tip produsUcenic cosmetic

Recenzii

Ucenic Ionto Comed Cubus Spa 800
Ucenic Ionto Comed Cubus Spa 800