Ucenic Ionto Comed Kabinett 800

Evaluare:
0%
SKU
IC1185-3

Mobilier conceput special pentru utilizare in clinicile medicale, centre de wellness, spa-uri sau saloane de infrumusetare. Potrivit pentru stocarea echipamentului si pentru a organiza variate produse medicale, de wellness, accesorii si echipamente necesare pe durata tratamentelor sau serviciilor.
Ionto Comed SÜDA Kabinett este esential pentru terapeut, potrivit pentru cabina medicala. Ofera confort si eficienta, totodata se potriveste modalitatii de lucru si corespunde cerintelor terapeutilor sau cosmeticienelor. 

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Ucenic Ionto Comed Kabinett 800

Evaluare:
0%

Pentru confortul tau

Ucenic compact Ionto Comed SÜDA Kabinett 800

Echipamentul de mobilier potrivit pentru cabina - important si indispensabil care se potriveste modalitatii de lucru si corespunde cerintelor. In acelasi timp, este unul dintre primele echipamente observate in cabinet.

Prin urmare, IONTO-COMED ofera mai multe variante de mobilier si design. Ucenicii cosmetici, scaunele de lucru, lampile cu lupa si ucenicii compus/dispozitive sunt destinate in mod optim cerintelor profesionale.
Ergonomia, rezistenta si durabilitatea sunt linii directoare decisive pentru Ionto. Cele mai inalte standarde de igiena sunt asigurate de o suprafata antimicrobiana si de sistemul Ionto de curatare si sterilizare a instrumentelor.

Ucenicul compact SÜDA Kabinett Wellness este mobilier pentru cabinet, de inalta calitate pentru cabinele de wellness este disponibil in trei latimi diferite (40 cm, 60 cm si 80 cm)
compact - robust - accesibil

Caracteristicile cheie:
Mobilitate: ucenicul este echipat cu roti pentru o deplasare usoara in interiorul cabinei
Compartimente multiple: Wellness

* corp de inalta calitate si robust
* canturi rotunjite si rezistente din ABS 
* furnir alb, usor de curatat
* 3 rafturi cu iesire pentru cablu pe peretele din spate
* sertar cu rulare lina si maner ergonomic 
* suport pentru lupa acoperit
* 4 roti stabile, din care 2 roti sunt prevazute cu sistem de frane

Dimensiuni: H 78,0 x L 77,2 x A 40,0 cm

 

Ionto Comed

Ionto Comed
Ionto Comed

Cele mai bune dotari si echipamente pentru optimizarea unui mediu sigur si eficient
IONTO-COMED dezvolta si produce echipamente esentiale prin care terapeutii pot ajuta eficient si durabil pacientii, prin mai multa frumusete, relaxare si bunastare. Procedand astfel, aspiram la cel mai inalt nivel de calitate si standarde de siguranta si igiena conforme, paturi, fotolii de wellness pentru confortul pacientilor si al terapeutilor cat si solutii pentru depozitare adecvate pentru cabinete medicale.
Esenta remarcabila a dotarilor IONTO-COMED exprima experienta proprie din 1979, pionier si furnizor de echipamente de top cu accent clar pe dezvoltarea permanenta.
IONTO-COMED si-a propus sa promoveze industria de echipamente medicale prin solutiile optime si eficiente. Concentrati atat in ​​dezvoltare cat si in promovarea propriilor echipamente, IONTO-COMED devine astfel partener global pentru dotarea clinicilor si cabinetelor medicale si de wellness.

Specificatii tehnice

DimensiuniH 78,0 x L 77,2 x A 40,0 cm
Tip produsUcenic cosmetic

Recenzii

Ucenic Ionto Comed Kabinett 800
Ucenic Ionto Comed Kabinett 800