AMBASADOARELE #NUEXISTANUSEPOATE SUNT DE NERECUNOSCUT! CAT DE MULT S-AU TRANSFORMAT IN ULTIMELE DOUA LUNI!

Nu exista nu se poate

Opt femei din toate colturile tarii au fost alese, din mii de persoane ce au trimis aplicatii din toata tara, la inceputul lunii martie, pentru a deveni ambasadoare ale miscarii nationale #NuExistaNuSePoate", un proiect initiat de Andreea Marin si sustinut de Top Line Romania.

Cu varste si ocupatii diferite, cele opt doamne au avut posibilitatea ca, timp de doua luni, sa urmeze tratamente corporale si faciale de ultima generatie in saloanele partenere Top Line din orasele lor. In plus, au invatat ce inseamna stil de viata sanatos si echilibrat, pentru ca au avut parte si de seminarii de nutritie, infrumusetare, dezvoltare personala, comunicare, antrenamente de sport, yoga, precum si sesiuni cu psihologul, pentru a depasi blocajele ce impiedicau procesul de schimbare minte, trup si suflet.

Nu exista nu se poate

Transformarile lor sunt uimitoare la nivel estetic, dar si in profunzime, viziunea asupra vietii fiind una benefica, dupa doar doua luni.

In campanie, ele au urmat un plan de tratamente corporale si faciale personalizat, trasat de specialistii din saloanele partenere Top Line din tara. Cele opt ambasadoare cu varste intre 30 si 63 de ani au acum o noua silueta, un ten vizibil intinerit, un tonus si o bucurie de viata molipsitoare. Tratamentele efectuate au avut si rolul de a debloca organismul care, de multe ori, nu mai raspunde la sport si dieta si au remodelat zonele problematice, unde miscarea si alimentatia sanatoasa nu dau rezultate optime.

REZULTATE, DUPA DOUA LUNI

CE TRATAMENTE AU URMAT

Cele opt ambasadoare #NuExistaNuSePoate au reusit sa obtina aceste rezultate cu ajutorul acestor tratamente profesionale: pentru a slabi si a-si remodela silueta, au fost efectuate LPG Alliance, CLATUU Alpha, TechniSpa.Pentru a avea un ten sanatos si reintinerit, au fost urmate tratamentele Vivace, Aquapure, Dermia, Guinot Energy Cellulaire, si folosite acasa produse cosmetice profesionale Guinot, Babor si Academie.In plus sesiunile de spa, pe baza mult-apreciatelor produse Babor Spa, le-au oferit relaxarea si echilibrul minte-trup-suflet mult dorit.

“8 femei cu varste diferite, din toate colturile tarii, cu meserii diverse sau asistate social, cu probleme de viata si necazuri uneori tare greu de dus, care pierdusera busola in propria viata sau nu o puteau regasi, au devenit ambasadoarele unei campanii care le-a transformat profund in numai 3 luni : minte, trup si suflet! Au invatat un stil de viata sanatos, au renuntat la obiceiurile ce le aduceau kilograme in plus si nemultumiri fata de ele insele, inlocuindu-le cu obiceiuri benefice si sanatoase, au invatat ce inseamna o nutritie corecta, cat de usor poti face din miscare aliatul tau, chiar daca nu ai un abonament la sala si, mai ales, au aflat pe pielea lor ce inseamna remodelarea corporala si ingrijirea tenului asa cum se cuvine, pentru ca au avut alaturi de ele specialistii Top Line Romania si saloanele partenere din orasele lor in aceasta perioada de transformare de numai doua luni. Blocaje mentale, financiare, lipsa timpului? Toate au fost depasite, cu ajutorul psihologului nostru, al informarii corecte, al alegerilor bune, supravegheate de echipa noastra, cu o disciplina de viata care a reorganizat totul in favoarea lor. Deci, se poate!”, a declarat Andreea Marin.

“Putem aplica sintagma ‘Nu exista nu se poate’ in orice domeniu al vietii noastre. Este foarte important sa nu ne pierdem increderea in noi si dorinta de a merge mai departe orice s-ar intampla. In acest sens felul in care ne simtim in corpul nostru este foarte important. Am avut in campania din acest an doamne de varste si ocupatii diferite, cu povesti de viata impresionante, care au redescoperit ce inseamna atentia fata de propria persoana, cat de important este ca, dincolo de orice urgenta si prioritate de zi cu zi, sa nu uitam sa avem grija de noi insine. Odata ce suntem multumiti de modul in care aratam, de cum ne simtim pe interior, ne vom bucura de echilibru in relatia cu cei din jur si viata va fi mai frumoasa. In aceste doua luni am avut sprijinul saloanelor si clinicilor partenere Top Line din orasele in care locuiesc cele opt ambasadoare. Acestea au urmat tratamente corporale si faciale si au folosit produse cosmetice de top, toate distribuite in Romania de Top Line. Rezultatele sunt uimitoare, iar, la sedinta foto finala am descoperit cat de mult s-au transformat cele opt doamne, nu doar din punct de vedere fizic, ci si ca tonus si bucurie de viata. Nu vorbim aici numai despre multe kilograme si centimetri pierduti ci, in primul rand, despre ce inseamna sa te simti bine tu cu tine”, declara Diana Baicu, Director General Top Line.

In cadrul celor doua editii precedente ale campaniei, 14 femei au avut parte de transformari uimitoare. Nu doar din punct de vedere fizic, slabind zeci de kilograme si ajungand la o silueta armonioasa si scapand de aspectele inestetice ale pielii, ci si-au schimbat radical stilul de viata, au capatat o stare generala de bine, o mai mare incredere in fortele proprii si armonie in relatiile cu cei din jur.

#NuExistaNuSePoate este un proiect Top Line, dupa un concept creat de Andreea Marin.

Top Line Romania este lider furnizor de produse si servicii profesionale in industria de frumusete si medicala din Romania, reprezentand branduri internationale de top precum Moroccanoil, GUINOT, Babor, Academie, CND, Gelish, Morgan Taylor, Joico, TiGi, Goldwell, Kevin.Murphy, Vitality’s, Mary Cohr, LPG, Kryolan, si oferind tehnologii de ultima generatie folosite in saloane de infrumusetare si clinici medicale, precum LPG, CLATUU, Vivace, GUINOT, ULTRAFORMER, ULTRATONE.

Andreea Marin, in cantonamentul frumusetii alaturi de ambasadoarele campaniei „Nu exista nu se poate”!

Vezi pas cu pas cum au slabit cele opt ambasadoare din campania "NU EXISTA NU SE POATE 2018" aici.

Vezi Saloanele partenere din campania "NU EXISTA NU SE POATE " aici.

Vezi BROSURA CAMPANIEI "NU EXISTA NU SE POATE " aici.