Meso Starter Kit Anti-hair loss

Evaluare:
0%

KIT PENTRU PREVENIREA sI TRATAMENTUL CaDERII PaRULUI, COMPLEX FORMAT DIN 1 TIP BIOREVITALIZANt sI 1 COCKTAIL MEZOTERAPIE. TKNル ANTI-HAIRLOSS MESO STARTER KIT CONtINE 3 x HAIR COCKTAIL PLUS / 10ml 2 x HCPR / 5ml

Posibilitati multiple
de finantare

Consultanta
de specialitate

Training

Service si
mentenanta

Suport
marketing

Parteneriat

Meso Starter Kit Anti-hair loss

Evaluare:
0%
Pentru siguranta

Pentru siguranta ta

TKN™ HAIR COCKTAIL PLUS Solutie pentru stimularea cresterii parului. Stabileste un sistem de regenerare celulara, previne dezechilibrul hormonal si problemele glandulare care sunt frecvente in caderea parului. Provoaca vasodilatatie pentru asigurarea nutritiei abundente a celulelor bulbului de par. Continutul ridicat de vitamine B garanteaza nutritia completa a papilelor dermice, precum si functia metabolica corecta. Ingrediente principale: Pantenol, Sabal Serrulata, Tiamina, piridoxina, Gluconat feros, Taurina, Biotina, Glutation, troxerutina. TKN™ HCPR Previne caderea parului si alopecia atat in cazul barbatilor, cat si a femeilor. Induce cresterea parului prin revitalizarea foliculilor de par si prin stimularea microcirculatiei sanguine. imbunatateste problemele scalpului prin procesul de hidratare si nutritie. intareste radacina parului, crescand grosimea si densitatea parului. Ingrediente principale: Amino Acizi, Acid nucleici, Minerale, Peptide, Vitamine.

Pentru confort

Pentru confortul tau

APLICARE TKN™ HAIR COCKTAIL PLUS MESO STARTER KIT Kitul contine solutii pentru 5 sesiuni (S) complete. Frecventa recomandata este de o singura data pe saptamana.

Pentru rezultate

Pentru rezultate mai bune

INDICAtII TKN™ ANTI-HAIRLOSS MESO STARTER KIT Tratamentul alopeciei androgenice Tratamentul alopeciei areate Efluviu telogen Efluviu postpartum Tropism

TOSKANI

TOSKANI
TOSKANI
TOSKANI este una dintre cele mai apreciate si recunoscute firme pe plan internațional de produse specifice pentru mezoterapie si cosmetice. TOSKANI este producatorul unei game largi de solutii pentru mezoterapie si cosmetica, atat pentru profesionistii de beauty, cat si pentru medici, pentru a trata orice problema estetica in cel mai sigur si mai eficient mod, de la diagnostic la solutionare. Scopul TOSKANI este de a oferi tratamente globale tuturor nevoilor estetice. TOSKANI își ascultă consumatorii și dezvoltă soluții specifice pentru aceștia, astfel încât aceștia să poată obține o piele impecabilă și să-și maximizeze frumusețea. De aceea, TOSKANI comunică mesajul We Care®. Știința și cercetarea fac parte din ADN-ul TOSKANI și permit dezvoltarea de produse eficiente, sigure și inovatoare. TOSKANI se angajează să creeze produse cu ingrediente active de ultimă generație, cum ar fi peptide, biorevitalizatori și active lipozomale. Pe de altă parte, TOSKANI are valori familiare, internaționale și inovatoare, iar echipa este esențială pentru succesul companiei.

Tehnologie

Before & After

Specificatii tehnice

Tip tehnologieMezoterapie
Tip tratamentscalp

Studii

Recenzii

Meso Starter Kit Anti-hair loss
Meso Starter Kit Anti-hair loss